Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A búj búj szellem dvd-kre tuti marad pénzed, tesco dvd durijában 990 ft/darab
De én azt akkarom hogy díszdobozos legyen!
Azzi fertözz
Jó,akkor vedd meg a tesco-sat,és mire eljön a tavaszi con, viszek fel neked egy házilag fabrikált minőségi díszdobozt,benne egy dvd-nyi saját "extrával"
Ha EXRÁKBAN van ecchi megveszem meg yuri
Ejnye ejnye fiatalúr! Ecchit még adok a kezedbe az enyhébbik fajtából,de a yurihoz még nőnöd kell,megtartom magamnak
Akkor nincs alku!
Jóestét!
Ugye szépen játszotok?
Ugye szépen játszotok?
Szia Azzi!
megjött a csomagom
És tegnap délután küldték a mailt, h "postázva"
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-19 19:43:08
(#6359) jóestét neked is azzi. Dragda süt nekünk te mit kérsz
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Jóestét!
Ugye szépen játszotok?
Ugye szépen játszotok?
Jó estét, Azzi!
Vita nélkül, "játszunk".
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-19 19:43:52
beküldve: 2008-12-19 19:43:03
(#6358) nos,mivel lelkileg kicsinek itéllek meg hozzá,nem osztom meg veled e filozófiailag összetett fogalmakat
Amgy dragda,nyugi elég ha hozol mindegyik fajtából eggyet,oszt arigatou!
Amgy dragda,nyugi elég ha hozol mindegyik fajtából eggyet,oszt arigatou!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-19 19:41:29
(#6357) Sajnálatos módon kókuszos Ichigo receptem sajna nincs, de ha akarok csinálok kókuszgolyót.......
Egyébként ne halmozzatok el rendeléssel jó? Fel is akarok érni Pestre majd ám.....
Egyébként ne halmozzatok el rendeléssel jó? Fel is akarok érni Pestre majd ám.....
Sebaj! Adsz hozzá epret és egy kis narancssárga ételszínezéket
MIANEVED?!
Sajnálatos módon kókuszos Ichigo receptem sajna nincs, de ha akarok csinálok kókuszgolyót.......
amugy merre laksz? elmegyek és segítek felvinni már ha marad pestig
beküldve: 2008-12-19 19:39:46
(#6354) beküldve: 2008-12-19 19:39:13
(#6353) Sajnálatos módon kókuszos Ichigo receptem sajna nincs, de ha akartok csinálok kókuszgolyót.......
Egyébként ne halmozzatok el rendeléssel jó? Fel is akarok érni majd Conra
Egyébként ne halmozzatok el rendeléssel jó? Fel is akarok érni majd Conra
(még letámadnak a csövesek a sütikért)
....."Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-19 19:42:39
Azzi fertözz
Jó,akkor vedd meg a tesco-sat,és mire eljön a tavaszi con, viszek fel neked egy házilag fabrikált minőségi díszdobozt,benne egy dvd-nyi saját "extrával"
Ejnye ejnye fiatalúr! Ecchit még adok a kezedbe az enyhébbik fajtából,de a yurihoz még nőnöd kell,megtartom magamnak
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-19 19:38:28
beküldve: 2008-12-19 19:36:23
(#6351) A búj búj szellem dvd-kre tuti marad pénzed, tesco dvd durijában 990 ft/darab
Azzi fertözz
hmmmm akkor legyen eperel töltött kókuszos ichigo
Eprrel töltött kókuszos Kurosaki Ichigo, fahéjjal díszítve.
egyre jobb ámmm Dragda ilyet tudsz csinálni vagy találjunk ki mást?
Azzi fertözz
Szerk: The Exiled 2008-12-19 19:32:31