Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
mint mondottam volt a naruto-anime topicban: amíg én itt vagyok,nem akarok erőltetett poénokat hallani
De igaz képe valami téma...hmm....*töri a fejét légkalapáccsal,majd az agykéreghez érve felkiált*
Megvan! kéne egy újabb fórum-szerepjáték!

De igaz képe valami téma...hmm....*töri a fejét légkalapáccsal,majd az agykéreghez érve felkiált*
Nem, nem, mert még Hanon, s a többiekről nem is szólva, kinyírnak minket...
A szóvicchez meg idézném Alistert: Ne etesd a trollt!
Amúgy micsi?

Magában azt motyogja: nem etetek-nem reagálok, nem etetek-nem reagálok, nem etetek-nem reagálok.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-19 16:48:28
mint mondottam volt a naruto-anime topicban: amíg én itt vagyok,nem akarok erőltetett poénokat hallani

És még te beszélsz?

beküldve: 2008-12-19 16:45:34
(#6300) mint mondottam volt a naruto-anime topicban: amíg én itt vagyok,nem akarok erőltetett poénokat hallani

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mosogatásból visszatérve (ergo nem üdén és háborgó gyomorral) kérdezem:
Megint néma csend és hullaszag?

Én meg próbáltam fel dobni XD
beküldve: 2008-12-19 16:39:51
(#6298) Mosogatásból visszatérve (ergo nem üdén és háborgó gyomorral) kérdezem:

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-19 16:10:22
(#6297) me to
Ti tudjátok, ha szeretnétek sütizni, majd szóltok...
Na lépek, mosogatnom kell... majd jövök...

beküldve: 2008-12-19 15:47:42
(#6295) me to
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Feliratkozni? Asszem Szakuracon előtt lehet próbálkozni... ha megelégedsz a nyuszi (alias usagi) forma sütikkel)

majd még értesítelek ááámm akor nyuszikat eszek
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-19 15:18:45
(#6293) Feliratkozni? Asszem Szakuracon előtt lehet próbálkozni... ha megelégedsz a nyuszi (alias usagi) forma sütikkel

Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-19 15:20:03
beküldve: 2008-12-19 15:09:23
(#6292) Németböl kaptam 5öst
nyih-nih jaj de jól fog mutatni a másik 5ös melett
meg a piros pontyok
(Am az osztály kapott ajándékot!)

(Am az osztály kapott ajándékot!)

Szerk: baniaa3 2008-12-19 15:09:38
beküldve: 2008-12-19 15:01:15
(#6291) Ugyan nem frissen nyelvvizsgáztam, hanem már pár évvel ezelőtt, de kijelenthetem, hogy angolul az evőpálca = chopsticks
Másnak fordítani értelmetlenség.
Megjött ide is DN box jó meg szép, kipróbáltam aztán elraktam. Majd karira becsomagolom magamnak a mangákkal együtt.^^
Másnak fordítani értelmetlenség.

Megjött ide is DN box jó meg szép, kipróbáltam aztán elraktam. Majd karira becsomagolom magamnak a mangákkal együtt.^^
no pussy, just the dicks
mézeskalácsot is szeressük ám

Elhiszem, elhiszem....

biza az kár és rendelést mikorra lehet feladni?

BANKAI:"hihio Zabimaru"
mézeskalácsot is szeressük ám

Elhiszem, elhiszem....

beküldve: 2008-12-19 14:43:46
(#6288)