Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
mint mondottam volt a naruto-anime topicban: amíg én itt vagyok,nem akarok erőltetett poénokat hallani
De igaz képe valami téma...hmm....*töri a fejét légkalapáccsal,majd az agykéreghez érve felkiált*
Megvan! kéne egy újabb fórum-szerepjáték!
De igaz képe valami téma...hmm....*töri a fejét légkalapáccsal,majd az agykéreghez érve felkiált*
Nem, nem, mert még Hanon, s a többiekről nem is szólva, kinyírnak minket...
A szóvicchez meg idézném Alistert: Ne etesd a trollt!
Amúgy micsi?
Magában azt motyogja: nem etetek-nem reagálok, nem etetek-nem reagálok, nem etetek-nem reagálok.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-19 16:48:28
mint mondottam volt a naruto-anime topicban: amíg én itt vagyok,nem akarok erőltetett poénokat hallani
És még te beszélsz?
beküldve: 2008-12-19 16:45:34
(#6300) mint mondottam volt a naruto-anime topicban: amíg én itt vagyok,nem akarok erőltetett poénokat hallani
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mosogatásból visszatérve (ergo nem üdén és háborgó gyomorral) kérdezem:
Megint néma csend és hullaszag?
Én meg próbáltam fel dobni XD
beküldve: 2008-12-19 16:39:51
(#6298) Mosogatásból visszatérve (ergo nem üdén és háborgó gyomorral) kérdezem:
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-19 16:10:22
(#6297) me to
Ti tudjátok, ha szeretnétek sütizni, majd szóltok...
Na lépek, mosogatnom kell... majd jövök...
beküldve: 2008-12-19 15:47:42
(#6295) me to
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Feliratkozni? Asszem Szakuracon előtt lehet próbálkozni... ha megelégedsz a nyuszi (alias usagi) forma sütikkel)
majd még értesítelek ááámm akor nyuszikat eszek
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-19 15:18:45
(#6293) Feliratkozni? Asszem Szakuracon előtt lehet próbálkozni... ha megelégedsz a nyuszi (alias usagi) forma sütikkel
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-19 15:20:03
beküldve: 2008-12-19 15:09:23
(#6292) Németböl kaptam 5öst nyih-nih jaj de jól fog mutatni a másik 5ös melett meg a piros pontyok
(Am az osztály kapott ajándékot!)
(Am az osztály kapott ajándékot!)
Szerk: baniaa3 2008-12-19 15:09:38
beküldve: 2008-12-19 15:01:15
(#6291) Ugyan nem frissen nyelvvizsgáztam, hanem már pár évvel ezelőtt, de kijelenthetem, hogy angolul az evőpálca = chopsticks
Másnak fordítani értelmetlenség.
Megjött ide is DN box jó meg szép, kipróbáltam aztán elraktam. Majd karira becsomagolom magamnak a mangákkal együtt.^^
Másnak fordítani értelmetlenség.
Megjött ide is DN box jó meg szép, kipróbáltam aztán elraktam. Majd karira becsomagolom magamnak a mangákkal együtt.^^
no pussy, just the dicks
mézeskalácsot is szeressük ám
Elhiszem, elhiszem.... De ebből nem kaphattok (így is csináltam négy adagot, aztán csoda ha marad belőle szilveszterre!) mert ez személyre szólóan előre kiporciózott sütikék!
biza az kár és rendelést mikorra lehet feladni?
BANKAI:"hihio Zabimaru"
mézeskalácsot is szeressük ám
Elhiszem, elhiszem.... De ebből nem kaphattok (így is csináltam négy adagot, aztán csoda ha marad belőle szilveszterre!) mert ez személyre szólóan előre kiporciózott sütikék!
beküldve: 2008-12-19 14:43:46
(#6288)