Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
én is tejbegrízt probáltam pálcikával de inkább kanálal ettem
Jaj! Asszem elmegyek mézeskalácsot gyúrni...
MAjd küldj párat,pálcikával szétvágom és azzal eszem meg
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-19 14:27:25
(#6286) én is tejbegrízt probáltam pálcikával de inkább kanálal ettem
Jaj! Asszem elmegyek mézeskalácsot gyúrni...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-19 14:26:22
(#6284) azt pálcikával? na azt tényleg nem lehet....de a tejfölös nokedlit non jó pálcikával enni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-19 14:17:16
(#6283) én is tejbegrízt probáltam pálcikával de inkább kanálal ettem
BANKAI:"hihio Zabimaru"
nembaj amit evőpálcikával eszek: majd minden fajta tészta,ramen,rizsf,falatnyi húsok.És meglásd,jobban fog ízleni tőle a kaja
Nade tejfölös galuskát alias nokedlit? nekem ez túl abszurd....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-19 14:12:51
(#6281) nembaj amit evőpálcikával eszek: majd minden fajta tészta,ramen,rizsf,falatnyi húsok.És meglásd,jobban fog ízleni tőle a kaja
van,csak az olyan...más...Evőpálcikával élmény az evés,s sokkal jobban ízlik az étel
1: Pálcikával pálcikás kaját köll enni
2: A kaja íze nem az evőeszköztől lesz jobb
3: ???
4: Profit (A nyugatra terjeszkedő evőpálcika-gyáraknál???)
*döbbenten vakarja fel állát a padlóról*
Mondd, normális vagy??? Nincs nektek villátok?
van,csak az olyan...más...Evőpálcikával élmény az evés,s sokkal jobban ízlik az étel
Akkor nekem is adhatnál belőle *mondja,miközben evőpálcikákkal eszegeti a tejfölöf galuskáját*
*döbbenten vakarja fel állát a padlóról*
Shino-kun: Te kis mákos guba... hogy a fenébe csináltad?
Mindegy nekem most várnom kell... koliba kértem és jelenleg itthon dekkolok...
nem tudom gondolom van valami szuper erőm
Akkor nekem is adhatnál belőle *mondja,miközben evőpálcikákkal eszegeti a tejfölöf galuskáját*
szerk: am a frissen nyelvvizsgázott-aktól kérdezem,hogy az evőpálcika fordítható-e eating sticks-nek?
Szerk: The Exiled 2008-12-19 14:00:30
Shino-kun: Te kis mákos guba... hogy a fenébe csináltad?
nem tudom gondolom van valami szuper erőm
beküldve: 2008-12-19 13:49:23
(#6275) Shino-kun: Te kis mákos guba... hogy a fenébe csináltad?
2 nap múlva.
Neked is köszönöm Azzi!
Ezek szerint mire pont visszaérek koliba hívnak is... pazar.
engem nem hívott fel arra gondoltam hogy dejo lenne ha már itt lenne és kinéztem az ablakon és pont megált a gls-es kocsi a házelőtt
én most adtam fel a rendelést XD és már nagyon várom... remélem hamar megjön
°Oo. Aimi-chan ^^ .oO°
te kis parafenomén
jaja már csak ki kell írtanom a bűnözőket na megyek visza dvd-zni első dvd-t megnéztem jön a 2.-és viszanézek
Szerk: shino-kun 2008-12-19 13:32:57