Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-18 22:44:53
(#6227) ez mekkora beszólás volt Azzi, ezt nekem is el kell lőnöm 1x xD
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Ez ám a hozzám állás
Most miért? Egyszer éled ezt az életedet, nem igaz?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Előnyeim közé tartozik a magas alkoholtűrőképesség, hátrányom, hogy ezt az előnyömet gyakran bizonygatom
Szerintem nincs azzal baj, egyikkel sem...
Ez ám a hozzám állás
no pussy, just the dicks
Előnyeim közé tartozik a magas alkoholtűrőképesség, hátrányom, hogy ezt az előnyömet gyakran bizonygatom
Szerintem nincs azzal baj, egyikkel sem...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Azzi: Négyet? és még le is vizsgáztál... Ezért kapsz egy szép vállveregetést.... Ezt a bravúrt...
no pussy, just the dicks
No problemo, senior...A poén az, hogy a gimiben Séta János volt az egyik karbantartó anyakönyvezett neve... Gondolhatod, mi volt a beceneve...
Azzi: Négyet? és még le is vizsgáztál... Ezért kapsz egy szép vállveregetést.... Ezt a bravúrt...
Oh, szóval beválik a "szóbeli-előtt-egy-kupica -alkesz" dolog?
Nálam inkább szerencse vonzata volt ennek a remek jegynek, de már azért szerencsésnek mondhatom magam, hogy meg tudtam állni 4 vodka után és nem ittam többet
Sajna, ha egyszer elkezdem...
no pussy, just the dicks
Vagy Séta Jánosod?
Csak nézem nézem, nem vágom, hogy miről van szó, de aztán leesett...
És felvettem. Hehe.
Sétáló Jánost ne is említsd, ő a Jákob Dániel legjobb barátja nemde?
Ma szóbeli előtt ittam egy keveset, bár nem Whiskey-t, hanem vodkát, de az is jó.
De jó, mert talán megkapom rá az 5öst, de legrosszabb esetben is 4es ^^
Ma szóbeli előtt ittam egy keveset, bár nem Whiskey-t, hanem vodkát, de az is jó.
Oh, szóval beválik a "szóbeli-előtt-egy-kupica -alkesz" dolog?
Kávéd nincs? Vagy Séta Jánosod?
grat hozzá! :) Én most megyek aludni, vagyis... még megnézek egy Chrno részt aztán megyek ^^" n sziasztok! Jó éjt mindenkinek!
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
no pussy, just the dicks
Egy forró pizza,hideg kólával és egy KGB löttyel felturbózott srác csókja majd felmelegít
1: Fáradt vagyok...
2: Fáj a fejem...
Ergo: ma nem érek rá...
Nya, megjöttem. Hosszú volt ez a nap....
Egy forró pizza,hideg kólával és egy KGB löttyel felturbózott srác csókja majd felmelegít
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
őőőő....XD
kinek meik anime vagy manga a legkendvencebje? ^^
Anime: Fullmetal Alchemist!!!!!!!
Manga: D.Gray-man
Kockanyúl x3
na jóéjt mindenkinek én megyek mert fáradt vagyok majd reggel leszek
Szija ^^ jóét
Anime and Manga 4ever!!