Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-19 13:29:08
(#6272) te kis parafenomén
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
2 nap múlva.
Neked is köszönöm Azzi!
Ezek szerint mire pont visszaérek koliba hívnak is... pazar.
engem nem hívott fel arra gondoltam hogy dejo lenne ha már itt lenne és kinéztem az ablakon és pont megált a gls-es kocsi a házelőtt
BANKAI:"hihio Zabimaru"
2 nap múlva.
Neked is köszönöm Azzi!
Ezek szerint mire pont visszaérek koliba hívnak is... pazar.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Shino-kun: Azt szeretném kérdezni, hogy miután jött a levél a rendelés postázásáról, mennyi idő után hívott a futárszolgálatos fickó? Előre is köszi...
2 nap múlva.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-19 12:34:38
(#6268) Shino-kun: Azt szeretném kérdezni, hogy miután jött a levél a rendelés postázásáról, mennyi idő után hívott a futárszolgálatos fickó? Előre is köszi...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-19 12:34:34
(#6267) heh egy szegedi.Össze kéne jönni valamikor,én vásárhelyi vagyok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-19 11:53:42
(#6266) Szegedi, de nem Mangafanos rendelés.
Majd még agyalok.
Majd még agyalok.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Be jó is lenne most egy pesti ismerős aki 23-áig lenéz Szegedre. Máshogy nem fog ideérni a pakkom. -.-
mert te hol laksz én ceglédi vok és 2napja rendeltem
beküldve: 2008-12-19 11:44:48
(#6263) Be jó is lenne most egy pesti ismerős aki 23-áig lenéz Szegedre. Máshogy nem fog ideérni a pakkom. -.-
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
nagyon szép mind a 2-ő box megyek is nézni őket
majd jövök
majd jövök
ok én is megyek vége az órának!
pás jó dvdzést!
köszi csáo
nagyon szép mind a 2-ő box megyek is nézni őket
majd jövök
majd jövök
ok én is megyek vége az órának!
pás jó dvdzést!
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-19 11:37:16
(#6260) nagyon szép mind a 2-ő box megyek is nézni őket
majd jövök
majd jövök
death note box
bleach box
fma 2
meg naruto 1 manga
death note box...bleach box...
kár volt megkérdeznem xD
nekem narutoból csak az elsö van meg de azt már akkor vettem mikor a boltokba került elöször xD
Positive vibration.
bocs a dupla postért de meghoztááák a dvd-ket ááááááá jupíííí olári olári ooooo
Nah az fain!
Milyen DVD-k?
death note box
bleach box
fma 2
meg naruto 1 manga