Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-18 12:10:33
(#6167) Jó reggelt mindenkinek ^^ épp infón ülök ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-12-18 11:45:48
(#6166) nem is tudom te esetleg tudsz valami jó témát nekem mindegy miről beszélgetünk
nekem is
Most viszont lelépek kb 1órára, menni kell vásárolni, addig gondolkozz és találj ki vmit
MIANEVED?!
na itt vagyok csak volt 1 kis dolgom
Ok, találj ki vmi témát
nem is tudom te esetleg tudsz valami jó témát nekem mindegy miről beszélgetünk
BANKAI:"hihio Zabimaru"
na itt vagyok csak volt 1 kis dolgom
Ok, találj ki vmi témát
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-18 11:10:29
(#6162) lekéne nekik mert nem te tehetsz arrol hogy sztrájk van érted ne veled basszanak már ki a mávos köcsögök miatt ezt nekik
szerk: amugy naruto 1 biztos van mert én is rendeltem és nekem hozzák már
Remélem így lesz
Akkor megnyugodtam
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-18 10:39:49
(#6160) lekéne nekik mert nem te tehetsz arrol hogy sztrájk van érted ne veled basszanak már ki a mávos köcsögök miatt ezt nekik
Szerk: shino-kun 2008-12-18 10:42:15
Valószínűleg igen, ha van Naruto 1. és 2. kötet... (AK-n nem volt, remélem csak OTT fogyott el, és raktáron még van )
Velem sem sok, nem tudom mi lesz velem, egész héten itthon voltam suli helyett a sztrájk miatt... Vajon leigazolják?
Velem sem sok, nem tudom mi lesz velem, egész héten itthon voltam suli helyett a sztrájk miatt... Vajon leigazolják?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-18 10:35:34
(#6158) semmi különös most keltem fel és nem jött még a csomagom hát remélem ma meg jön. te is megkapod karácsonyig a csomagot veled mizu?
Szerk: SötétOldal 2008-12-18 10:34:36
beküldve: 2008-12-18 10:24:06
(#6156) jóóóó reggelt mindenkinek
azzi:sok sikert és küldöm az energiát
parasikoly:neked is sok szerencsét
azzi:sok sikert és küldöm az energiát
parasikoly:neked is sok szerencsét
beküldve: 2008-12-18 09:01:43
(#6154) Áh hagyom a gyászba, most hallgattam levezetésként egy kis kowalski-t, de végülis benyomtam közben két felest a régi szép emlékekre
Bemegyek most suliba, megnézem hogy izgulnak a többiek, lesz, ami lesz alapon megcsinálom, aztán ha nagyon tré lesz, akkor januárban kijavítom.
Na minden jót.
Para:Csak úgy kiskalózosan: Harr Cthulhu Fhtagn!
Bemegyek most suliba, megnézem hogy izgulnak a többiek, lesz, ami lesz alapon megcsinálom, aztán ha nagyon tré lesz, akkor januárban kijavítom.
Na minden jót.
Para:Csak úgy kiskalózosan: Harr Cthulhu Fhtagn!
no pussy, just the dicks
Jó reggelt!
Viszont.
Már felöltöztem szépruhába és tanulok nagyon, de úgy látom ehez a jegyhez most inkább szerencsére és ügyességre lesz szükségem, mint tudásra. Rakok is át pár pontot.
INT-2
WISHDOM-4
AGILITY+2
LUCK+3
CHARM+1 (Végülis csak szóbeli vizsga lesz, a ruha +2 es módosító)
Sikeres kockajárást! (;
Én drasztikusabb módot választok a mai vizsgámhoz. Ha megszorulnék nem restellem majd használni az 5-ös Dementation diszciplinámat, a tanárra küldve az összes huszonéves frusztrációmat és elmebajomat. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.