Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ezt figyeljétek:
Mamám bejön hozzám, kérdezi: Mikor kezdődik ma az új film a tvben? (Narutora gondol, pár napja látta az animaxon a reklámját, azóta kíváncsi rá )
Mondom akkor amikor a Bleach.
Mondja:
"Jó, akkor nem nézem a vacsora csatát, elmegyek fürödni inkább alatta, és nézzük utána azt"
Mamám bejön hozzám, kérdezi: Mikor kezdődik ma az új film a tvben? (Narutora gondol, pár napja látta az animaxon a reklámját, azóta kíváncsi rá )
Mondja:
"Jó, akkor nem nézem a vacsora csatát, elmegyek fürödni inkább alatta, és nézzük utána azt"
Az én anyukám az Inuyasha-t és a Fullmetal Alchemistet szereti xD a narutot viszont sajnos nagyon nem szereti...
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
BTW a videók mind-mind-mind betegek.
De ha már linkelgetni jó móka, maradok egysíkú cthulhuoid karácsonyi hangulatos kultista;
[Link]
Pure pwnage.
Ezt figyeljétek:
Mondja:
"Jó, akkor nem nézem a vacsora csatát, elmegyek fürödni és nézzük azt"
Mondja:
"Jó, akkor nem nézem a vacsora csatát, elmegyek fürödni és nézzük azt"
lol ez komoly én mikor shippuudent vagy devil may cry-t néztem faterom csak bejött és anyit mondott hogy ez nem is magyar(szal tesom is azé nem nézi valem mert olvasni kell a leliratot ) szóval envy mamád nagy animés talán a mangáid is olvassa?
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Ezt figyeljétek:
Mondja:
Mondja:
YAY!XXD
Én meg anyut próbálom rászoktaatni a Blicsre de nem sikerül :(
beküldve: 2008-12-17 18:00:47
(#6103) Ezt figyeljétek:
Mondja:
Mondja:
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-17 18:01:22
beküldve: 2008-12-17 17:54:21
(#6102) Sziasztok!
De rég jártam erre. (Ahh, én kis elfoglalt. Amúgy nem vagyok elfoglalt... Csak most szüneteltettem az otaku felem működését.) De a működési funkciók visszatértek, létezem...
Nem is tudom, mit írjak. Leírom, amin épp megakadt a szemem.
Én is fiút húztam, és vettem neki Captain America képregényt... :] Mániákus szegény, de azért reménykedek én is egy szép kis mangában. *.*
De rég jártam erre. (Ahh, én kis elfoglalt. Amúgy nem vagyok elfoglalt... Csak most szüneteltettem az otaku felem működését.) De a működési funkciók visszatértek, létezem...
Nem is tudom, mit írjak. Leírom, amin épp megakadt a szemem.
Én is fiút húztam, és vettem neki Captain America képregényt... :] Mániákus szegény, de azért reménykedek én is egy szép kis mangában. *.*
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-12-17 17:54:02
(#6101) Szolidaritást vállalok.
Nekem a kis figuráim és festékeim nincsennek meg, mert egyeseknek smafu leadni a részüket csoportos rendeléseknél. -.-
De ha már linkelgetni jó móka, maradok egysíkú cthulhuoid karácsonyi hangulatos kultista;
[Link]
Nekem a kis figuráim és festékeim nincsennek meg, mert egyeseknek smafu leadni a részüket csoportos rendeléseknél. -.-
[Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Omg.
Még mindig nincs hiranomoe fórum. Tudjátok milyen érzés, mikor a kedvenc fórumotok egyik napról a másikra eltűnik és már harmadnapja nem látod viszont? Ráadásul nem tudok fanatizálni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
LOL.
Én holnap megyek haverokkal elintézni a vásárlást. Úgy döntöttem, hogy csak a kihúzottaknak veszek ajándékot, szüleimnek inkább készítek valamit PS-sel.
Én holnap megyek haverokkal elintézni a vásárlást. Úgy döntöttem, hogy csak a kihúzottaknak veszek ajándékot, szüleimnek inkább készítek valamit PS-sel.
beküldve: 2008-12-17 17:02:12
(#6097) LOL xDDD
én meg fiút húztam
pénteken lesz az oszt.kari, és még nem vettem neki semmit
az egyik barátnőmtől pedig Magányos csillagot (yaoi manga rulz xD) kapok ajándékba (együtt vettük meg)
én meg fiút húztam
(nem meg...x3)
pénteken lesz az oszt.kari, és még nem vettem neki semmit
az egyik barátnőmtől pedig Magányos csillagot (yaoi manga rulz xD) kapok ajándékba (együtt vettük meg)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
mikuláshúzás,lányt húztam,tudjátok..
Micsoda, kit húztál meg?
Tudod,csak a tanárnőmet
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
mikuláshúzás,lányt húztam,tudjátok..
Micsoda, kit húztál meg?
Amúgy szerintem sem gáz.
beküldve: 2008-12-17 16:54:28
(#6093)