Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-17 16:53:48
(#6092) te normálisnak veszed,hogy egy 12 éves srác telefonon beszélget,és a telfonja üvölt,és a vonal másikvégén a csaj ecseteli,hogy hogy vágják seggbe pár másodpercenként,és ezt mindenki hallja?
Vagy én dramatizálom túl?
szerk: a vásárhelyiben
Vagy én dramatizálom túl?
szerk: a vásárhelyiben
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-17 16:54:06
magamat idézem: egy srác a tescoban,ordító mobillal, és a mobilból egy lány hangja árad meglehetősen hangosan,aki azt ecseteli,hogy hogyan csapkodják a vonal másik végén a seggét.A srác mindezek után pedig női dezodort vesz...
Nem égő, ebben nincs semmi égő szerintem
AMúgy melyik tescoban jártál?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-17 16:53:47
beküldve: 2008-12-17 16:48:57
(#6090) magamat idézem: egy srác a tescoban,ordító mobillal, és a mobilból egy lány hangja árad meglehetősen hangosan,aki azt ecseteli,hogy hogyan csapkodják a vonal másik végén a seggét.A srác mindezek után pedig női dezodort vesz...
Amgy a tesco szégyene: dvd durkálóban: cowboy bepop, búj búj szellem és trigun dvd-k ezer forint darabja...az árral nincs semmi bajom,csak azzal hogy képesek voltak ezt durkálósba berakni
Amgy a tesco szégyene: dvd durkálóban: cowboy bepop, búj búj szellem és trigun dvd-k ezer forint darabja...az árral nincs semmi bajom,csak azzal hogy képesek voltak ezt durkálósba berakni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-17 16:46:16
(#6089) Exiled amugy ez mért gond nincs ebbe semmi égő dolog
BANKAI:"hihio Zabimaru"
oké....ez azért már fájt...
Én meg szerencsém,hogy egydarabban hazaértem...suli,mikuláshúzá s,lányt húztam,tudjátok.Sétálgatok tesco-ban, nézelődök,hogy mit tudnék venni.Végelkeseredésben felhívtam lány barátnőjét: nem sok siker,de furcsán néztem ki: 12-13 év körüli srác,nagy kék nike kabátban a tesco közepén a csokiknál,kezében egy mobiltelefon,amiből egy lány hangja árad,aki azt beszéli el,hogy kik és hogy csapkodnak a seggére...Ok,vettem csokit,majd negyed óra sétálgatás után lelki erőt gyűjtöttem,és odamentem a női dezodorokhoz és leemeltem egyet...Mire kiértem a boltból a lában úgy remegett,hogy egyszer majdnem leestem a bicikliről...
És természetesen a vége a legjobb, szóval érdemes kibírni
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-17 16:33:36
(#6083) no pussy, just the dicks
Ohh, de negatívak vagytok, a 8 mérföld igenis jó.
nekem különösebb bajom nincs vele egyszer megnéztem és kész
Ohh, de negatívak vagytok, a 8 mérföld igenis jó.
Már akinek...
Nem az én műfajom...
MIANEVED?!
Na mindegy, cheer up! Itt egy vicces kis vidi, 8 mérföld kicsit másképp :[Link]
És máris nézhetőbb a film.
ÍGY van!!!
クイックシルバー: tudom, h a tiéd nem lopták el, mert nem írtad
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-17 16:19:57
beküldve: 2008-12-17 16:16:45
(#6077) bocs előbb véletlen dupla post kérem a strigulát azzi