Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-16 13:55:59
(#5912) na jó,én sem bízok meg többet a GLS-ben.: Fizikaóra( 8 órakor) felhívnak,hogy nem találnak itthon,merre vagyok.-Suliban
-Há mért nem a szüleidnek rendeled,mikor te suliban vagy?
-Mert dolguk van,én meg suliban vagyok
-rendben,akkor jövünk 11 órakor
-De én még akkor is iskolában vagyok
-Jó,akkor mikor és véget az az iskola
- hát 2-kor.
-Oké akkor jövünk 2 után.
Kisebb dühroham következett ezután.Majd énekóra előtti szünet,a libri rendeléssel kapcsolatban azért hívtak,mert nem adtam meg nevet a rendeléshez...Most őszintén hogy adjak meg nevet,ha a rendelésnél és a regisztrációnál sem kérik a valódi nevemet?
-Há mért nem a szüleidnek rendeled,mikor te suliban vagy?
-Mert dolguk van,én meg suliban vagyok
-rendben,akkor jövünk 11 órakor
-De én még akkor is iskolában vagyok
-Jó,akkor mikor és véget az az iskola
- hát 2-kor.
-Oké akkor jövünk 2 után.
Kisebb dühroham következett ezután.Majd énekóra előtti szünet,a libri rendeléssel kapcsolatban azért hívtak,mert nem adtam meg nevet a rendeléshez...Most őszintén hogy adjak meg nevet,ha a rendelésnél és a regisztrációnál sem kérik a valódi nevemet?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-16 10:35:00
(#5911) beküldve: 2008-12-16 10:25:37
(#5910) én is mindig beviszem a mangáimat suliba, ma 4 könyv van nálam (2-őt most kaptam vissza, am épp infón vagyok) és nekem se volt még semmi baj belőle, sőt! Már négy osztálytársam olvassa a Death Note-ot xD az egyik srác ma kérte el xD de az én mangáimat nem is mernék bántani... tudják h életveszélyes vagyok, a karmolós macska xD (ha ideges vok télleg karmolok)
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Én is gyakran viszek mangát suliba meg máshová is. Eddig még nem származott belőle negatív élményem.
Jó neked....én nekem egyszer a mondo-mat majdnem kettészakították....hála a gamekapocsnak csak a teteje szekadt be kicsit...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-16 00:14:59
(#5907) Én sehova.. Max közeli ismerőshöz mutatóba..
Suli stb kicsukva :S
Suli stb kicsukva :S
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-15 22:37:55
(#5906) Én is gyakran viszek mangát suliba meg máshová is. Eddig még nem származott belőle negatív élményem.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-15 22:36:07
(#5905) Én gyakran viszek mangát a suliba, a legtöbben imádják, aki meg nem, az sz...k rá.
Amúgy én is a várengzés hive vok. Hadd follyon a csillogó vörös nedü...
Amúgy én is a várengzés hive vok. Hadd follyon a csillogó vörös nedü...
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-12-15 22:34:32
(#5904) Nekem holnap szóbeli reggel 8-tól. Mindenki keressen egy lapos, vagy gömbölyű, esetleg konkáv sokszögletű fehér kavicsot, azt mártsa lóvérbe, gyújtson meg egy kis szalmát, de aztán jól hintse meg a tüzet a fent leírt kőből őrölt porral, mert különben nem fog sikerülni a vizsgám.
Enyhén perverzek a tűz mellé rakhatnak tömjént, füstölőt vagy az ünnepekre (ádvent) való tekintettel csillagszórót.
Enyhén perverzek a tűz mellé rakhatnak tömjént, füstölőt vagy az ünnepekre (ádvent) való tekintettel csillagszórót.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-15 22:13:02
(#5903) Kösz mindenkinek a drukkot
még ha enne ellenére a mai napom igazi mélyen átélt katasztrófa volt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én is estem abba a hibába, hogy mangát vittem a suliba. Szerintem neked sem kellene, jobban jársz!
Shino-kun, említetted, hogy Dead Space és game témában otthon vagy. Milyen platformon tolod? (Ha lehet, a GAME topicba.)
Shino-kun, említetted, hogy Dead Space és game témában otthon vagy. Milyen platformon tolod? (Ha lehet, a GAME topicba.)
Szerk: Sakamoto Riku 2008-12-15 21:51:47
beküldve: 2008-12-15 20:55:19
(#5900) beküldve: 2008-12-15 20:14:26
(#5899) wakka:hát ez is egy jó megoldás csak én nem akartam vérengzést vinni bele ,de ez biztosabb módszer
BANKAI:"hihio Zabimaru"
a mai kérdésem: Hogyan tudsz suliban úgy tökönrugni valakit,hogy a: ne mondja el senkinek,b: senki se lássa
na ez jó ?-és hát hátúrol ugy tökönrúgod hogy öszeesen és ne tudjon hátranézni te meg vígan elmehetsz
Én tudok egy jobbat: amikor megy haza megejted az akciót egy szűk utcában és hogy ne mondja el senkinek elvágod a torkát és elásod a közeli kis erdőben... ennyit megér hogy lerúghatod a tökét... vagy nem?...