Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Gratulálok minden ma vizsgázónak és köszönöm azokank, akik nekem is szorítottak, mert 5ös lett a kerválgazd szóbelim ^^
GRATULÁLOK!!!! :)
MIANEVED?!
gratula!!! nagyon ügyi vagy ^^
*ezek szerint jól küldte a pozitív energiákat*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-16 16:21:27
(#5970) Gratulálok minden ma vizsgázónak és köszönöm azokank, akik nekem is szorítottak, mert 5ös lett a kerválgazd szóbelim ^^
no pussy, just the dicks
Parasikoly: Igazán köszönöm...
ez volt az első sikerélményem az egyetemen...
és mi ez a hullócsillag dolog? Mi baj?A pszichó és a művtöri nem jött öszse. Én lüke hamar feladtam. Ha bent ülök még semmittéve 10-15 percet, a tanár összehozza nekünk is a 3-ast, mint tette azt a türelmes lükéknek. Szóval arghhh, meg brrrg, meg minden. Segond, már legalább tudom, hogyha legközelebb a szak másik részével megyek, akkor türelmesen várok. (%
Vagy...esetleg készülhetnék is egy kicsit jobban... X_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-16 16:20:03
(#5968) Dragda: Ez a felhasználóneved a versírós oldalon? Kíváncsi vagyok a versedre/verseidre.
beküldve: 2008-12-16 16:18:50
(#5967) Parasikoly: Igazán köszönöm...
ez volt az első sikerélményem az egyetemen...
és mi ez a hullócsillag dolog? Mi baj?"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-16 16:16:55
(#5966) ugylátom megjött azzi is neked hogy sikerült a vizsgád??
BANKAI:"hihio Zabimaru"
*Megfogja a lány kezét,megpörgeti és így szól:
Van kedved pizzázni?-Mutatja fel a KGB-ből csempészett üvegcsét*
Megpörgeted a kezét?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-16 16:12:33
(#5964) Gratulációm azoknak, akik sikeressen tlejesítettek a héten.
Az előző heti tündöklés után ez a hullócsillagok ideje. Node, lesz még tavasz, lesz új király (ha a kakas visszalő!).
Az előző heti tündöklés után ez a hullócsillagok ideje. Node, lesz még tavasz, lesz új király (ha a kakas visszalő!).
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Gratuláció megy vissza! *heves kézrázás*
nekem jelenleg infó elméletet kéne gyűrnöm, de nem izgat... Tantóbá úgyis megsúgja, hogy mit kell írni... És megszerkeszteni egy nyamvadt négyoldalas szöveget... azt meg tudom csinálni...
nekem jelenleg infó elméletet kéne gyűrnöm, de nem izgat... Tantóbá úgyis megsúgja, hogy mit kell írni... És megszerkeszteni egy nyamvadt négyoldalas szöveget... azt meg tudom csinálni...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szín-ötös lettem latinból! Juhé!
Ügyike vagy. :) [Tanultam anno én is, de hogy mennyire utáltam. xS]
Én beszédművelésen néztem egy nagyot. Az egész csoportból én kaptam egyedül ötöst. ^.^" Megvolt az "L" betűt a homlokomra x'D.
Azért furi, fősulin mérföldekkel jobb az átlagom mint anno gimimben. Milyen sokat számít ha az ember azt tanulja ami érdekli.
Most pszichot kéne tanulni, de hiába rugdosom a saját seggem a fenéért se visz rá a lélek. Ejj, ez így nem lesz jó.
Szerk: miyu 2008-12-16 16:10:54
Semmi asszem elrepedt a gipsz bár már nem zsibbad a kezem
Hatott a gógyítópuszid
Hatott a gógyítópuszid
Törött gipsszel sipirc a dokihoz! És örülök, hogy jobban vagy...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Semmi asszem elrepedt a gipsz bár már nem zsibbad a kezem
Hatott a gógyítópuszid
Hatott a gógyítópuszid
**sajnál és küldi a gyógypuszit**
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-16 16:02:34
(#5959) Semmi asszem elrepedt a gipsz bár már nem zsibbad a kezem
Hatott a gógyítópuszid
Hatott a gógyítópuszid
×.musz.musz.×
*Megfogja a lány kezét,megpörgeti és így szól:
Van kedved pizzázni?
Rem értitek a célzást *
Van kedved pizzázni?
Rem értitek a célzást *
Nem köszi... a koliban vár a fincsi töpörtyűcske...
Szobatársamnél hétvégén malac-hirig volt