Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A díszdobozokat csak az Xpress fogja forgalmazni januártól 6990 forintért. Ezek túl szép kiadványok ahhoz, hogy egy szupermarket turkálójában landoljanak.
Ez gondolom a Bleach és a Death Note-ra is érvényes. Mondjuk, jelenleg 5.690-ért csengetik.
jaja és a megjelenés dec 18
BANKAI:"hihio Zabimaru"
A díszdobozokat csak az Xpress fogja forgalmazni januártól 6990 forintért. Ezek túl szép kiadványok ahhoz, hogy egy szupermarket turkálójában landoljanak.
Ez gondolom a Bleach és a Death Note-ra is érvényes. Mondjuk, jelenleg 5.690-ért csengetik.
Arghhh, matróz! Hol a lába magának? Na elő a kilencfarkú macskát, arghhh. -.o
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-12-16 18:17:11
Arghhh, kiskalóz. Én vagyok, hogysmint?
arrrggghh kapitány keresem a falábam
gyerünk kérdezös topicba envy és kérdezünk
beküldve: 2008-12-16 18:06:42
(#5984) Arghhh, kiskalóz. Én vagyok, hogysmint?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
na én is viszatértem van itt valaki?
csaba is fenn van remélem van new info a dn box-ról
én vok.
jó lenne, ha lenne infó róla, meg a táskáról is^^
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-16 18:05:00
(#5982) na én is viszatértem van itt valaki?
beküldve: 2008-12-16 17:20:38
(#5981) beküldve: 2008-12-16 16:54:23
(#5980) Na, nekem mennem kell. Menten lemerülök... *integet* Sziasztok
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
meglesz, Azzi ^^ sikerülni fog, mint ez is ^_^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-16 16:36:07
(#5978) Parasikoly: Vizsga nélküli január? Álmaim netovábbja! csak sajna lehetetlen!
Azzi: Okés, kérek neked egy picit Athéné áldásából!
Azzi: Okés, kérek neked egy picit Athéné áldásából!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hát akkor UV-re csak meg tudod tanulni, igaz?
Szívesen, máskor is. De ezért ne legyél "lúzer". Szerintem marhára nem éri meg...
Szívesen, máskor is. De ezért ne legyél "lúzer". Szerintem marhára nem éri meg...
Csak már. De nyafogni dolgokért mindig jó, meg vizsganélküli január hónap azért igencsak felizgatott elsőre.
Lúzerek pedig, mint mindenhol, az új, kezdő, kontárok ezt a hivatást is bemocskolták. Monnyonak le és vissza a sokévvel ezelőtti állapotokat. (%
beküldve: 2008-12-16 16:32:10
(#5976) Köszi, de az igazi nagy durranás az csütörtökök lesz a kis és nagykereskedelmi technikák és áru és raktárismeret az Öreggel. Szóval arra szorítsatok még egy utolsó jót
no pussy, just the dicks
Ha gyakorlatok lettek volna, az bizony gond, mert újra fel kellene venni. Szerencsére kollokvium, így a legnagyobb baj, hogy januárban újra neki kell mennem ezekből vizsgázni.
BTW, az ölelést köszönöm. Már ezért megéri lúzernek lenni. (%
Hát akkor UV-re csak meg tudod tanulni, igaz?
Miyu: Igen, ugyanez.... És köszönöm.
Parasikoly: És legalább gyakorlati jegyes volt? *vigasztaló ölelés*
Azzi: Neked is gratula!
Ha gyakorlatok lettek volna, az bizony gond, mert újra fel kellene venni. Szerencsére kollokvium, így a legnagyobb baj, hogy januárban újra neki kell mennem ezekből vizsgázni.
Szerk: Parasikoly 2008-12-16 16:28:43
beküldve: 2008-12-16 16:25:16
(#5973) Miyu: Igen, ugyanez.... És köszönöm.
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-16 16:25:51