Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-16 21:59:39
(#6017) Biztos másnak is lesz még izgis szilvesztere, na ki vele!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-16 21:57:20
(#6016) azzi: biztos jó lesz de jó mert nektek mindig megvan a hely a bulizásra
parasikoly:nem vagyok ám papírból
parasikoly:nem vagyok ám papírból
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-16 21:51:40
(#6015) Halló Kuitzu! Köszi a szurkolást!
Hát mi anime meetesekkel tartunk itt Miskolcon a klubban 21.-én egy előszilveszteri partyt, aztán 30.-án utazok el Bogácsra egy másik társasággal és ott fogjuk pár napig pokollá tenni a csendes kis üdülőfalu életét, de szerintem 5 év alatt már hozzánkszoktak. (Gyakran vagyunk ott, mivel haveromé a ház, szóval nyáron, szilveszterkor, tavasszal, mindig)
Hát mi anime meetesekkel tartunk itt Miskolcon a klubban 21.-én egy előszilveszteri partyt, aztán 30.-án utazok el Bogácsra egy másik társasággal és ott fogjuk pár napig pokollá tenni a csendes kis üdülőfalu életét, de szerintem 5 év alatt már hozzánkszoktak. (Gyakran vagyunk ott, mivel haveromé a ház, szóval nyáron, szilveszterkor, tavasszal, mindig)
no pussy, just the dicks
én is általában havernál szílveszterezek (szoktunk csinálni kis bulit kb 10-15 ember csak haverok) tavaly nálam volt most meg töröttlábal nem megyek sehova mert mankoval + részegen=másik láb is eltörik
Papírmasé vagy, shino. d%
Egy igazi férfi ezt a minimális kockázatot számításba sem veszi. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-16 21:48:14
(#6013) én is általában havernál szílveszterezek (szoktunk csinálni kis bulit kb 10-15 ember csak haverok) tavaly nálam volt most meg töröttlábal nem megyek sehova mert mankoval + részegen=másik láb is eltörik
Teljesen megértelek és helyeslő akart lenni a hozzászólásom.
Idétlen szórakozóhelyen szilveszterezni nekem sem jött be. Rémisztő, hogy a sötétség, gerjesztett szórakozniakarás, alkohol és ízléstelen, túlzott smink milyen harmincas, negyvenes nőket tud teremteni ilyenkor. X_x
Idétlen szórakozóhelyen szilveszterezni nekem sem jött be. Rémisztő, hogy a sötétség, gerjesztett szórakozniakarás, alkohol és ízléstelen, túlzott smink milyen harmincas, negyvenes nőket tud teremteni ilyenkor. X_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Ez van
Nincs olyan társaság, hely ahol szívesen eltölteném^^
Most menjek vmi idétlen discoba?
Amúgy is utálom
Úgy meg haveri köröm nincs.
Messze vannak az ismerősök.
Nincs olyan társaság, hely ahol szívesen eltölteném^^
Most menjek vmi idétlen discoba?
Amúgy is utálom
Úgy meg haveri köröm nincs.
Messze vannak az ismerősök.
MIANEVED?!
Ez nagyon jó.
BTW megjöttem síelésből, elolvastam az eddigi 19 oldalnyi "termést". Hozzáfűznivalóim:
Alisternek utólag sok sikert kívánok és Azzinak is drukkoltam ám, mivel telepatikus módon PC nélkül az agyhullám-energiáimmal vájörlessz olvastam a fórumot és természetesen Kis Választottunk (haha) utasításai szerint a legmeredekebb sípálya közepén leültem, kerestem egy lapos kavicsot, bevéreztem, szétmorzsoltam és elhintettem a hóban, miközben sok sikert kívántam neki.
Exiled: fiút tökön rúgni? Ez szvsz lányos szokás. Találj ki valami frappánsabbat.
BTW megjöttem síelésből, elolvastam az eddigi 19 oldalnyi "termést". Hozzáfűznivalóim:
Alisternek utólag sok sikert kívánok és Azzinak is drukkoltam ám, mivel telepatikus módon PC nélkül az agyhullám-energiáimmal vájörlessz olvastam a fórumot és természetesen Kis Választottunk (haha) utasításai szerint a legmeredekebb sípálya közepén leültem, kerestem egy lapos kavicsot, bevéreztem, szétmorzsoltam és elhintettem a hóban, miközben sok sikert kívántam neki.
Exiled: fiút tökön rúgni? Ez szvsz lányos szokás. Találj ki valami frappánsabbat.
Itthon
Valószínűleg.
Valószínűleg.
Nem mész semmiféle csudimuri, csudibuliba? (%
Jó is otthon elzárva lenni a sok holdkóros embertől, jól felpakolva élelemmel, itallal.
Mi is hasonlóan elszaparálódunk a pórnéptől. ^^
[/QUOTE]
Itthon
Valószínűleg.[/QUOTE]
szareintem én is
Itthon
Valószínűleg.[/QUOTE]
szareintem én is
Jaja, már csak pár nap szilveszterig. Ki hol fogja tölteni?
Parasikoly kultista egy kisebb szektával Kővágóörsön fog áldozni 3-4 napig.
Az óév éjjelén pedig valószínűleg névtelen rémségeket idézünk a Földre ősi nyelveken (értsd; kulturált fiatalemberekhez illően bekultúrálódunk).
Itthon
Valószínűleg.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-16 21:32:44
Aaaaaah Chtulhu Fhtagn! Ia Ri'leyh!
Tele vagyunk kultistával. Jövőre reméljük jól állnak majd a csillagok. (%
no pussy, just the dicks
Aaaaaah Chtulhu Fhtagn! Ia Ri'leyh!
Tele vagyunk kultistával. Jövőre reméljük jól állnak majd a csillagok. (%