Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
És, hogy varázserőm annyira hatalmas, hogy egyszer például pont az a szám ment le a rádióban, amire pár perccel azelőtt gondoltam, hogy de jó is lenne, ha lemenne(!)
Kegyetlen!
Már majdnem mint Domonkos.
beküldve: 2008-10-22 22:45:49
(#3438) Majd egyszer elmesélem azt is hogyan szoktam lélekvándorolni (Van rá egy remek módszerem, amit eddig csak pár rekettyebokornak és a kedvenc ürgecsaládomnak mondtam el)
És, hogy varázserőm annyira hatalmas, hogy egyszer például pont az a szám ment le a rádióban, amire pár perccel azelőtt gondoltam, hogy de jó is lenne, ha lemenne(!)
Amúgy a másik énem, aki nem az Azzi, az eléggé tűrhető, agymenésektől mentes, viszont gonosz!
no pussy, just the dicks
Duplapost, ma már a 3. Lol, hogy ma milyen hülye vagyok, itt kiválasztottkodok, miközben én nem vagyok az.
Azzi: Az előbb Honfoglalóztam és nem volt hang. azt hittem hogy elkaptam azt a vírust, amit te, hogy neten nincs hang. De haverom (akivel játszottam) mondta, hogy neki sincs. Megnyugodtam. Aztán hogy ellenőrizzem felmentem YouTubera. Hát ott se volt hang.
Reboot és aztán már volt hang. A frász jött rám.
Gondoltam ezt megosztom veled.
Ehemm, nekem reboot nélkül is volt youtube hang, a honfoglaló a szar. Ha szabad ilyet mondani.
Szerk.: Mármint nekem.
MIT KAPSZ HA MEGSZORZOD A HATOT KILENCCEL? Negyvenkettőt.
Szerk: aAgocs 2008-10-22 22:38:39
beküldve: 2008-10-22 22:34:03
(#3436) no ego 4ever...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Duplapost, ma már a 3. Lol, hogy ma milyen hülye vagyok, itt kiválasztottkodok, miközben én nem vagyok az.
Azzi: Az előbb Honfoglalóztam és nem volt hang. azt hittem hogy elkaptam azt a vírust, amit te, hogy neten nincs hang. De haverom (akivel játszottam) mondta, hogy neki sincs. Megnyugodtam. Aztán hogy ellenőrizzem felmentem YouTubera. Hát ott se volt hang.
Biztos csak csatlakozás közben kilövődött valami és azért nem volt hang.
Ne csüggedj, bárki lehet kiválasztott énis egyszerű erdei sámánként kezdtem, emlékszem még, amikor a hal barátaimmal úszkálva követtük a felfelé lebegő buborékokat a tóban és ezáltal vizsgáltuk az üresség természetét...akkor már éreztem egyszer még kezemben lesz a világmindenség tudása
no pussy, just the dicks
Szerk: .., 2008-10-22 22:25:30
Nézzétek meg légyszi:[Link]Az én honlapom.Remélem tetszeni fog.Elsősorban Naruto fanoknak ajánlom.
nagyon jó
Köszi
meh....
Nézzétek meg légyszi:[Link]Az én honlapom.Remélem tetszeni fog.Elsősorban Naruto fanoknak ajánlom.
nagyon jó
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-22 22:07:41
(#3430) Na jóccakát minden kedves embernek aki olvassa!:)
Jajjnekem!Ez egy olyan kis izébigyó!
meh....
Szerk: Maryke 2008-10-22 22:09:04
boricsevviktor.mlap.hu
írjátok le legyen jó
írjátok le legyen jó
így már elindul...
És milyen?
*kiváncsi*
a háttér egy kicsit zavaró...
meh....
boricsevviktor.mlap.hu
írjátok le legyen jó
írjátok le legyen jó
így már elindul...
És milyen?
*kiváncsi*
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Na jó volt?????????????????
Ezt legjobban Te magad tapasztalhatod ki, hogyha rákattintasz.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-22 21:57:49
(#3425) boricsevviktor.mlap.hu
írjátok le legyen jó
írjátok le legyen jó