Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-10-23 16:26:07
(#3467) beküldve: 2008-10-23 15:48:04
(#3466) Ejh...én csak itt pislogok, hogy mennyi új topik van...XD Némelyik már a süllyesztőben, mire egyátalán észreveszem.
Más...csak mostanában kaptam meg őket, de van pár fórum talis képem. Akinek kell, szívesen elküldöm, csak egy címmel dobjon meg.
Más...csak mostanában kaptam meg őket, de van pár fórum talis képem. Akinek kell, szívesen elküldöm, csak egy címmel dobjon meg.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Most nézem az elsőt, hát valami eszméletlen!
Köszi, hogy belinkelted őket!
Szíves örömest! Köszi, hogy belinkelted őket!
4.rész:
[Link]
5.rész:
[Link]
6.rész:
[Link]
7.rész:
[Link]
8.rész:
[Link]
The End...
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Szerk: Édes-Babos RámenTészta 2008-10-23 15:15:01
beküldve: 2008-10-23 14:58:16
(#3463) Feltették a videoplayerre a 300 egész filmes paródiát
(NEM szinkronparódia):
1.rész:
[Link]
2.rész:
[Link]
3.rész:
[Link]
Stb. még van több is, de most nincs türelmem mindet leírni...xD
Jó szórakozást (ha érdekel)
(NEM szinkronparódia):
1.rész:
[Link]
2.rész:
[Link]
3.rész:
[Link]
Stb. még van több is, de most nincs türelmem mindet leírni...xD
Jó szórakozást (ha érdekel)
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-23 14:34:19
(#3462) Én is látam a 300at
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Én még a 300at se láttam
Nem hiszem el Sebaj valahol elkell kezdeni... Akkor legalább nézd meg a 300 paródiáját
[Link]
beküldve: 2008-10-23 13:42:40
(#3460) tanárnéni
Ilyet se mondtak még nekem XD
Amúgy a következőből vettem le,hogy a szatírát találod nevetségesnek:nagybetűvel írva végig,majd mögötte,zárójelben egy ikszdé.
De az a tanárnéni akkor is nagyon...ehh *törölgeti az orra vérét,mert lefejelte az asztallapot*
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Hehe Miután olvastam megnéztem a keresőben, de kösz...
Nem azon röhögtem hanem a szamárköhöhgésen, na mind 1 tanárnéni.
Nem azon röhögtem hanem a szamárköhöhgésen, na mind 1 tanárnéni.
Emberek nem tom miez, de akkorát taknyoltam amikor elolvastam ennek afilmnek a címét (az M1-en:)
21:05 Szamárköhögés
Magyar filmSZATÍRA (xD) (1987-es)
*gondolkodik*Mi olyan vicces a szatírában?Az egy dolog,hogy
ha közbe röhögsz,de a nevén...ja,hogy nem tudod mit is jelent!
[Link]
Na,most ezt kombináld össze a "film" előtaggal,és voliá!
Ja,hogy a link?Azt tudod mi a groteszk,az abszurd vagy a komikus-ironikus hatás?Nem,nem kell,hogy válaszolj...de ha szeretnéd elmagyarázom^^
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-23 13:19:50
beküldve: 2008-10-23 13:08:06
(#3456) Emberek nem tom miez, de akkorát taknyoltam amikor elolvastam ennek afilmnek a címét (az M1-en:)
beküldve: 2008-10-23 13:01:45
(#3455) A Mennyei királyság 1 szép, történelmi film, a video minősége olyan kb. mint a 300-nak. Bár nem birom a képét Orlando Boom-nak a filmben.