Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-10-25 13:03:08
(#3514) Ez elképesztő, még senkit nem küldtek el a fórumról, legalábbis ilyen nyíltan nem
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Lehetet volna rövideb
Sajnos nem tudsz egyszerre ennyi betűt megemészteni, de tagolom Neked.
MENJ-EL-ÉS-NE-GYE-RE-VISZ-SZA .
Lehetet volna hosszab is
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Lehetet volna rövideb
Sajnos nem tudsz egyszerre ennyi betűt megemészteni, de tagolom Neked.
MENJ-EL-ÉS-NE-GYE-RE-VISZ-SZA .
no pussy, just the dicks
Gyönyörűen megfogalmazott előadás volt tanárnő, szinte egész arcomon végighaladt (csillogó) könnycseppem! *taps,taps*
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Szerk: Édes-Babos RámenTészta 2008-10-25 12:54:39
Óó,nem...ezek szerint ezen a fórumon többségbe kerültek a hülyék,akik képesek értelmesen megfogalmazni magukat,és ponttal zárni a mondatot,többek közt.Minő borzalom.
Ez nem kritika akart lenni,Aizen vagy Milady fórumozására,félre ne értsenek,nincs velük bajom,de tényleg,most superanimefanról beszélnék.
De baniaa vagy superanimefan,vagy az épp aktuális nicknév alatti Valaki,nem veszed észre,hogy közbe az itt jelenlévők egy bizonyos nagyobb hányadát őrületbe kergeted a topikjaiddal,toronyidézéseidde l,vagy egyszavas válaszaidal?Nem?Kár.
Van megoldás ám,és nem csak az hogy kibannolnak,vagy elmész:még mindig ott a lehetőség hogy értelmes ember módjára fórumozz.
Lehetet volna rövideb
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
PL szerinted ki a normális
Természetesen azok akik beszéltek vele, és PRÓBÁLTAK segíteni rajta...
Kyoto-t én eddig nagyon kedvesnek és végtelnül türelmesnek ismertem meg, elszomorít, hogy a helyzet baniaa miatt oda jutott, hogy egy ilyen fórumozót kell látnunk kifakadni.
Nem tudom ezek után mit lehet elvárni más, vehemensebb fórumozóktól(köztük tőlem is)
baniaa! Mélységesen szégyeld el magad, egy provokátor vagy és egy sérült ember, aki nem tud másokkal élni
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-25 12:51:06
(#3508) Superanimefan, mint értelmes fórumozó, na ne nevettessetek!
(Amúgy én bírom ezt a lökött egyént, minden fórumba kell néhány idióta.)(De nekem is be kell vallanom: ami sok, az sok )
(Amúgy én bírom ezt a lökött egyént, minden fórumba kell néhány idióta.)(De nekem is be kell vallanom: ami sok, az sok )
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-10-25 12:53:46
Óó,nem...ezek szerint ezen a fórumon többségbe kerültek a hülyék,akik képesek értelmesen megfogalmazni magukat,és ponttal zárni a mondatot,többek közt.Minő borzalom.
Ez nem kritika akart lenni,Aizen vagy Milady fórumozására,félre ne értsenek,nincs velük bajom,de tényleg,most superanimefanról beszélnék.
De baniaa vagy superanimefan,vagy az épp aktuális nicknév alatti Valaki,nem veszed észre,hogy közbe az itt jelenlévők egy bizonyos nagyobb hányadát őrületbe kergeted a topikjaiddal,toronyidézéseidde l,vagy egyszavas válaszaidal?Nem?Kár.
Van megoldás ám,és nem csak az hogy kibannolnak,vagy elmész:még mindig ott a lehetőség hogy értelmes ember módjára fórumozz.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-25 12:48:12
Természetesen azok akik beszéltek vele, és PRÓBÁLTAK segíteni rajta...
MIANEVED?!
pl:Aizen,Milady
beküldve: 2008-10-25 12:33:11
(#3504) PL szerinted ki a normális
beküldve: 2008-10-25 12:21:31
(#3503) Mert, van pár normális ember
Szerk: superanimefan 2008-10-25 12:21:41
superanimefan: Akkor miért fórumozol itt, ha eleve nem érzed jól magad, amiért mindenki piszkál (megjegyzem nem alaptalanul).
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-10-25 12:06:54
Normális lény ezen a fórumon kevés van Oo
Mondod ezt te.Ez jó vicc volt,de tényleg...*röhög*
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Tőled nem is vártuk.
ott a pont.
Normális lény ezen a fórumon kevés van Oo