Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-10-25 17:34:18
(#3544) A haveromnak, a puszipajtásának, a faterjának az a neve, h Szar László (komoly)

~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-25 16:58:54
(#3543) Hali!Ha már a vicces neveknél tartunk mamámat Major Annának hívják és ez komoly

Törekedj mindig a tökéletességre!Ha már hülye vagy, legyél rettenetesen hülye!
beküldve: 2008-10-25 15:46:18
(#3542) Egyik ismerősömet úgy hívják h. Füty Imre XD

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Mellesleg Fekete Péternek hívták a gyereket.
LOL

Best name ever. Nekem volt Medve László ismerősöm.

macilaci
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-25 15:07:34
(#3540) Válasz Azzi üzenetére az Anime-Manga Gyűjtemények topikból:
LOL
Nálunk csak a fizikatanár megdobta krétával egyik gyereket.
Viszont régi magyartanárom mesélte az alábbi történetet:
Mikor egyetemista volt, volt egy diák, aki mindig így rugózott a lábával ülés közben. Az egyik gyereket idegesítette ez, és odarakott egy körzőt, és a srác belerugózott a körzőbe és a fájdalomtól felüvöltött. A tanár megfordult és a bazinagy kulccsomóját reflexból nekivágta a szerencsétlennek. Mellesleg Fekete Péternek hívták a gyereket.
LOL
Bár eszembe juttatta, amikor 6.-os koromban egyik osztálytársamat hatalmas termetű elmebeteg töritanárbácsi (ordibá-nak hívtuk) fejen akarta vágni az új, keményfedeles naplóval(addig nem keményfedeles volt, szal biztosan CE-napló volt). Szóval fejen akarta vágni, de a gyerek folyton elhajolt. 3szor is. A tanár meg üvöltött, aztán székestől(!) felemlte a gyereket és kihajította a folyosóra (székestől)
Minket még tudtak fegyelmezni
Minket még tudtak fegyelmezni
LOL

Nálunk csak a fizikatanár megdobta krétával egyik gyereket.
Viszont régi magyartanárom mesélte az alábbi történetet:
Mikor egyetemista volt, volt egy diák, aki mindig így rugózott a lábával ülés közben. Az egyik gyereket idegesítette ez, és odarakott egy körzőt, és a srác belerugózott a körzőbe és a fájdalomtól felüvöltött. A tanár megfordult és a bazinagy kulccsomóját reflexból nekivágta a szerencsétlennek. Mellesleg Fekete Péternek hívták a gyereket.

33

Ejha, hát Nálatok azért már nagy a "szakadék"

Én öcsikém végülis csak 4 évvel fiatalabb.
no pussy, just the dicks
Szerk: .., 2008-10-25 14:04:20
Akkor velem egyidős.
Az én bátyám is vinne engem társaságba, de én inkább kihagyom az ő társaságát.
Múltkor is Balatonon voltunk, ő unta magát, este tízkor elment, délben megjött és elmesélte, hogy nem tudom milyen autópálya-szakasz üres volt és tartottak gyorsulási versenyt. Ezt én inkább kihagyom.

Múltkor is Balatonon voltunk, ő unta magát, este tízkor elment, délben megjött és elmesélte, hogy nem tudom milyen autópálya-szakasz üres volt és tartottak gyorsulási versenyt. Ezt én inkább kihagyom.

És Ő milyen idős?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-25 14:02:34
Akkor velem egyidős.

Jó arc lehet.
Amúgy hány éves?
Amúgy hány éves?
15...azthiszem

Nem, tényleg 15

no pussy, just the dicks
Én is csak azokat láttam.
Mellesleg, látom öcséd is műkedvelő.
Mellesleg, látom öcséd is műkedvelő.

Egyes fiatalokat elnézve, akár saját környezetemben is, áldom ám a sorsot öcsémért...tulajdonképpen nincs vele semmi komolyabb baj. Meg mostmár, hogy idősebb mégjobban el lehet vele lenni. Társaságba is magammal tudom vinni, mert úgy néz ki, mintha a bátyám lenne

Elég érdeklődő, szóval animéket is lehet vele nézni, meg, amikor MATsurinapon vezettem a cosplayt+ cosplay előadást a nagyérdemű előtt, végigőrjöngte azt a másfél órát a leghátsó sorból(!) 4-500 ember nézte, ki az az elmebeteg

Afterpartyn meg, amikor elkezdett bemelegedni a buli úgy a 3-4. szám után, kihoztunk konzol teremből egy ruhafogast megfogtuk ketten és azalatt limbo-zott a nép...talán valami FMA-s zenére

no pussy, just the dicks
Az úgy van, hogy "Menj el és ne gyere többet vissza. Mondom meeeenj el és ne gyere többet vissza.".
Ez nem jó, Gollamnak se jött be. x)
hova,?
Súgja halkan ~a fenébe...
Egyébként, hogy őszinte legyek ezt az egész hisztériát:
[Link]
Két lehetőség van:
a.) "felnő" és rájön, hogy emberek közt más az etiket
b.) marad ilyen IQ színvonalon, akkor meg jön Csaba vagy Admin bá és intézkedik
Addig meg nem fogok ráncokat aggatni magamra az idegtől...

Szerk: miyu 2008-10-25 13:53:03
Szerk: .., 2008-10-25 13:40:56