Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-10-28 16:48:37
(#3589) Sajnos Con óta nem nagyon sikerült beszélnem vele...
De Conon az AMVjével bejutott megint a legjobbak közé!
Nincs kedved esetleg hétvégén vmikor msnre jönni? Egyrészt ott jobb beszélgetni, meg hát ez fórum, másrészt nekem mára mennem kell. Holnap kanji dogám lesz és még kell rá készülni...
De Conon az AMVjével bejutott megint a legjobbak közé!
Nincs kedved esetleg hétvégén vmikor msnre jönni? Egyrészt ott jobb beszélgetni, meg hát ez fórum, másrészt nekem mára mennem kell. Holnap kanji dogám lesz és még kell rá készülni...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Csak gondoltam, megkérdezem, mert beszéltem a többiekkel is, de senki nem tudott rólad semmit.
Mostanság én is ritkábban járok. Zűrös a tanagyag mennyisége... :)
Én csak néha néztem fel ide de akor senki nem volt itt.Kicsit másra fokuszáltam.Trisával mi van?Remélem jól vagytok.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-10-28 16:37:07
(#3587) Csak gondoltam, megkérdezem, mert beszéltem a többiekkel is, de senki nem tudott rólad semmit.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-10-28 16:37:26
A bevonás oka az volt, hogy ezüst tartalma miatt többet ért mint 200 Ft
Na ez LOL!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-28 16:28:46
(#3585) Szia átjöttem ide.Igen egy kicsit eltüntem vagyis mikor ide felnéztem nem voltatok soha itt.De valóban egy kicsit hanyagoltam a netet.Bocsi.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-10-27 20:54:35
(#3584) Azért kemény lett volna a sörnyitő 200-as...
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Szerk: Édes-Babos RámenTészta 2008-10-27 20:54:52
Már reggel írtam a hírt...
Nem láttam, sorry!
A papír 200-as 2009 év végéig forgalomban marad.
A kétszázezer szavazó fele a Lánchídra szavazott. [...] A második a fehér gólya lett, a harmadik pedig a Megyeri híd.
Nem vagyok meglepve, szerintem is a Lánchíd volt a legjobb.
A gólya is szép, de olyan... snassz. xS A Megyeri híd pedig kifejezetten nem tetszett.
2009? Olyan hamar? O.o
Ez magán vélemény, de én személy szerint kicsit sajnálom az origi 200-asunkat. De majd túlteszem magam rajta...
Ebben csak az a poén, hogy egyszer már volt érme kétszázas, de ki tudja miért bevonták. Ja, és még a Lánchíd is rajta volt.
Szerk: Vííí!! Megszállott lettem!
A bevonás oka az volt, hogy ezüst tartalma miatt többet ért mint 200 Ft
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-27 19:09:04
Ebben csak az a poén, hogy egyszer már volt érme kétszázas, de ki tudja miért bevonták. Ja, és még a Lánchíd is rajta volt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-10-27 19:07:50
Mint ismeretes a "papír kétszázas" leköszön, helyette érme kerül bevezetésre. Lehet szavazni, hogy milyen legyen.
Itt: [Link]
Megjegyzés: szerintem a Lánchíd a legjobb, szépen ki van dolgozva. A Megyeri hídra szavaztam volna, csak elég hülye szögből lett rárakva, így csak a közepét foglalja el. Virágok és madarak meg már vannak más érméken.
Itt: [Link]
Megjegyzés: szerintem a Lánchíd a legjobb, szépen ki van dolgozva. A Megyeri hídra szavaztam volna, csak elég hülye szögből lett rárakva, így csak a közepét foglalja el. Virágok és madarak meg már vannak más érméken.
Megvan a végeredmény. A kétszázezer szavazó fele a Lánchídra szavazott. 2009-ben fogják bevezetni, mert túl költséges a papír kétszázasok újragyártása. A második a fehér gólya lett, a harmadik pedig a Megyeri híd.
Szerk: miyu 2008-10-27 19:00:48
Na, szervezünk egy gyűjtést?
nekem8 xd
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-27 18:54:14
(#3575)