Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-10-29 18:54:20
(#3619) Mind1 hagyjuk mindenkinek jób lesz
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Te normális vagy? Már a második hozzászólásodban elkezdtél káromkodni. Senki sem idegesíthetett fel, hiszen nem is válaszolt senki az üzenetedre.
beküldve: 2008-10-29 18:39:44
(#3617) Lőjétek le, kezdjetek vele akármit, csak könyörgöm ne rontsa itt a levegőt. Tanulj meg írni, és utána használj ilyen kifejezéseket. És igen is, trollként viselkedsz!
hol van ilyenkor az admin?
am. Usagi-chan jó az aláírásod
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-10-29 18:34:42
(#3615) Egy ilyen korú gyerek hogy káromkodhat így,atyaúristen.Csak mert megnéztem az adatlapját...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Milyen trollra nem figyelsz??Ezt rám akartad írni??(hogy baszódj meg)
Lőjétek le, kezdjetek vele akármit, csak könyörgöm ne rontsa itt a levegőt. Tanulj meg írni, és utána használj ilyen kifejezéseket. És igen is, trollként viselkedsz!
Ilyen borzalmas átkot akarsz kívánni? Csúnya vagy!! Mamám meg csinált most olyan borzalmas palacsintát!! Majdnem beokádtam!!!Nyihihi!!! Írjátok má meg nekem milyen mangátok van!!
Már leírtuk, csak nem figyelsz.
Nem is tudom, én miért figyelek a trollra.
kegyetlen!!!!!!!!!!!!!!!!xd
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Ilyen borzalmas átkot akarsz kívánni? Csúnya vagy!! Mamám meg csinált most olyan borzalmas palacsintát!! Majdnem beokádtam!!!Nyihihi!!! Írjátok má meg nekem milyen mangátok van!!
Szerk: itachi 2008-10-29 18:29:53
Varázsszó:
Adatlap
Adatlap
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-29 18:24:50
(#3608) Ilyen borzalmas átkot akarsz kívánni? Csúnya vagy!! Mamám meg csinált most olyan borzalmas palacsintát!! Majdnem beokádtam!!!Nyihihi!!! Írjátok má meg nekem milyen mangátok van!!
Életbe vágó kérdések X'D
Úgy látom, tényleg szünet van az iskolában, de már unatkoznak a nebulók.
Na majd jövő héten.
Na majd jövő héten.
ne kívánj nekünk ilyen rosszat (csak egyeseknek *goni* )
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-10-29 18:14:57
(#3605) Életbe vágó kérdések X'D
Na majd jövő héten.
Na majd jövő héten.
MIANEVED?!