Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ebben igazad van.
Reméljük, tanul az esetből. Ha nem, így járt. De sikerült elérnie, amire vágyott, megismertük a nevét, és lehet, hogy szállóigévé válik majd az elkövetkező nemzedékben.
"... Kisunokám, mondok egy mesét. Volt egyszer a békés Mangafan-fórum. Béke volt, jó topikok, aztán a köd leszállt, és elhozá legfélelmetesebb, postszóró inasát, roymustangot... "
Például
Reméljük, tanul az esetből. Ha nem, így járt. De sikerült elérnie, amire vágyott, megismertük a nevét, és lehet, hogy szállóigévé válik majd az elkövetkező nemzedékben.
"... Kisunokám, mondok egy mesét. Volt egyszer a békés Mangafan-fórum. Béke volt, jó topikok, aztán a köd leszállt, és elhozá legfélelmetesebb, postszóró inasát, roymustangot... "
Például
Ez úgy hangzik mint valami népmese ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-10-30 13:31:12
(#3678) És jó hír, h valószínűleg lesznek moderátorok!
Daimoon: X'D LoL!
Daimoon: X'D LoL!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-10-30 13:32:19
beküldve: 2008-10-30 13:24:48
(#3677) Ebben igazad van.
Például
Például
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Nem lehet egyből kiszűrni a hiperaktívakat, mire reagálsz, már 40 posztot leküldött. Kitettem a szűrét egy időre, hátha tanul belőle.
Köszönjük, szentséges mindenható urunk, helyreigazítónk. Ámen.
beküldve: 2008-10-30 13:19:47
(#3675) Nem lehet egyből kiszűrni a hiperaktívakat, mire reagálsz, már 40 posztot leküldött. Kitettem a szűrét egy időre, hátha tanul belőle.
クイックシルバー: jó az aláírásod
クイックシルバー: jó az aláírásod
Szerk: Admin 2008-10-30 13:20:53
Hajaj.. Mi volt itt ma. Már látom magam előtt Azzi szavait: "Te jó ég! Egy napra teszem ki a lábam, és máris elszabadul a pokol????"
Ekkor beírja a kis füzetkéjébe a strigulákat, és látja, hogy a kis füzete betelt!!
Ekkor beírja a kis füzetkéjébe a strigulákat, és látja, hogy a kis füzete betelt!!
Igen, valami hasonló történt
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-30 09:01:04
(#3673) A minap töprengtem el, vajon miért látogatom egyre ritkábban ezt a fórumot... ümmm... aha asszem rájöttem.
Inkább megnézem újra a remek kis felfedezésemet:
[Link]
Alisternek meleg szívvel ajánlva!
Inkább megnézem újra a remek kis felfedezésemet:
[Link]
Alisternek meleg szívvel ajánlva!
Persze nyomába sem ér a könyvnek, de tv film kategóriában magasan kiemelkedő
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-10-30 09:04:52
beküldve: 2008-10-29 21:36:45
(#3672) Van valakinek normális témája???
roymustangon kívül
Dumálhatnánk má valami normális témáról?Már kezdem unni!!!
Mer én nem?
De,de.Jól van.
Van valakinek normális témája???
roymustangon kívül
Mer én nem?
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-10-29 21:21:45
(#3669) Hajaj.. Mi volt itt ma. Már látom magam előtt Azzi szavait: "Te jó ég! Egy napra teszem ki a lábam, és máris elszabadul a pokol????"
Van valakinek normális témája???
roymustangon kívül
beküldve: 2008-10-29 21:19:31
(#3667) Látom amíg nem voltam, átment ez a topic chatbe.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-29 21:18:20
(#3666) Van valakinek normális témája???
roymustangon kívül
Nincs fény sötétség nélkül
Szerk: Ronin 2008-10-29 21:18:48
beküldve: 2008-10-29 21:15:05
(#3665)