Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-03 16:38:55
(#3724) Nem hittem volna, hogy a tavalyi évadzárót lehet überelni. Erre tessék. Nem semmi futam volt. Én Massának adtam volna a trófeát, egyrészt azért, mert jobb teljesítményt nyújtott, bár elhasalt a csapat butaságai miatt. Másrészt mert utálom Hamiltont. Akkora az arca, hogy műholddal készítik az igazolványképét. A VB megszerzése után gondolom hatványozottan nagyobb lesz. Alonso viszont pokolian nagy jellemfejlődésen ment keresztül. Nagyon unszimpatikus volt, de így év végére eléggé helyrerázódott emberileg. Sajnálom, hogy Kubica lecsúszott a dobogóról és nem kaparintotta meg a 3. helyet a pontversenyben. Mi több, Heidfeld is visszacsúszott a 6. helyre, mert Alonso 1 ponttal megelőzte. Attól tartok, hogy a BMW jövőre kevésbé lesz versenyképes (sajnos már most is eléggé hátul van) és a helyét a Renault veszi át. Mindenesetre bízok a KERS-ben, mivel ők (a Hondával karöltve) állnak a legjobban vele. Ez előny lehet, mert a Ferrari és a McLaren nem halad jól vele (különösen a Ferrari). BMW POWER!!!
beküldve: 2008-11-03 16:32:56
(#3723) Akkor bevallhatom, hogy talán egy részt ha egész életemben végignéztem F1-ből, de azt is csak azért mert mindenki azt nézte egy nagy családi ebédelés alkalmával, az meg gáz lett volna, ha kimegyek szobából, amúgy is mindig én vagyok a feketebárány
Szóval engem egyáltalán nem köt le, azt sem tudom kik vannak benne meg mekkora labdával játszák, csak néhány név ismerősen cseng és ennyi
Szóval engem egyáltalán nem köt le, azt sem tudom kik vannak benne meg mekkora labdával játszák, csak néhány név ismerősen cseng és ennyi
no pussy, just the dicks
Nekem se jön be az F1, én 4-5 éves koromtól néztem egészen 10-11 éves koromig vagy tovább, de amikor Schumaher mindig nyert, már nem volt izgalmas. Mondjuk mindig neki drukkoltam (kivéve, amikor még volt Hakkinen), de akkor is. Sz'al abbahagytam.
Jajj a F1 miatt tolódott el a Celeb vagyok, ments ki innen, úgyhogy fúúúúj!
És így nem láttam a Celeb vagyok... végét, mert a Hellsinget kelett néznem. Pedig úgy megnéztem volna, hogy ki megy bátorságpróbára.
Ne bántsatok, de nekem valahogy nem jön be a Forma 1.
beküldve: 2008-11-03 11:45:59
(#3720) Massa egy sokkal szimpatikusabb embernek tűnik mint ez a Hamilton gyerek. Nem vonom kétségbe az angol gyerek tehetségét, de "kicsit" nagy az arca. Csoda, hogy kap rá bukósisakot.
beküldve: 2008-11-03 10:52:24
(#3719) Jajj a F1 miatt tolódott el a Celeb vagyok, ments ki innen, úgyhogy fúúúúj!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-02 22:58:51
(#3718) sztem mindeketten megeérdemelték (volna) a címet, bár a mai futamalatt egy kicsit csalódtam mind Hamiltonban, mind a Mclaren csapatban, tudnak ők jobbak is lenni!
Sajnálom Massát, és minden tiszteletem az övé, mert amit meg lehetett tenni a győzelemért azt ő ma megtette, de örülök hogy Hamilton lett a bajnok...
Sajnálom Massát, és minden tiszteletem az övé, mert amit meg lehetett tenni a győzelemért azt ő ma megtette, de örülök hogy Hamilton lett a bajnok...
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2008-11-02 22:27:35
(#3717) neeeeeeeeeem az ienfajta rasszizmus távol áll tőlem, a sportban tényleg nincs helye faji megkülömböztetésnek. (nem is lehetne ugye a kedven csapatom az INTER). Egyszerűen annyi ellenszenves dolgot csinált hogy ennyire megutáltam...(nem mellesleg ez igaz Alonsora is)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-11-02 22:28:46
beküldve: 2008-11-02 22:14:36
(#3716) Ugyan ugyan, tán beszéltünk vele? Bár barátnőt valóban jobban választhatna.
Rasszizmus?
Rasszizmus?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-11-02 21:32:21
(#3715) Én egyenesen gyűlölöm az imánt említett ok miatt (nagy arc,najó ésmég van más ok is xD)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-11-02 20:52:51
(#3714) Amilyen szimpatikus gyerek volt tavaly Hamilton, olyan elszállt, nagyképű *** lett. Nem örülök, hogy ő nyert.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-02 20:10:04
(#3713) Hát, én örülök Hamilton sikerének. Véleményem szerint Massa nem érdemelte volna meg a vb címet, hiába ment ma szépen, az eddigi versenyeken néhol mást vettem észre... Szerintem.
Szerk: Toushiro 2008-11-02 20:11:11
beküldve: 2008-11-02 19:52:23
(#3712) Huhh. Nem tudom eldönteni, hogy Haminek gratuláljak vagy Massát sajnáljam. Massa tényleg mindent megtett amit lehetett, de Hami mekkorát alakított az utolsó fél percben, igaz nem csak rajta múlott. Szép volt ez, szép.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-11-02 15:57:41
(#3711) Msn-n bővebben megbeszéljük majd. ^_^
De röviden: az ilyen szintű sorozatok miatt érdemes animet nézni.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-11-02 15:33:54
(#3710) ISTEEEEEEEEN végre megnézteeeeeeeed!!!!! (véleményt kéreek )