Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ki mondta, hogy ez az övé?
Azt hittem, ha azt írja, hogy "Nekem is(van)" akkor azaz övé.
Neki is van "ilyen képe". A kép az övé onnantól, hogy lementette valahonnan.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Azt hittem, ha azt írja, hogy "Nekem is(van)" akkor azaz övé. Nem haragszom én senkire ilyen téren, mindenki azt mond amit akar, csak más tollával nem szép ékeskedni.
Szerk: Rudymester 2008-11-08 17:25:15
Biztosan a tiéd? Nem szerepel az info lapodon...
Ettől független jól néznek ki. :)
Biztosan a tiéd? Nem szerepel az info lapodon...
Nekem is van egy ilyen "soros" képem, csak Kensines ^^ És japán :) Tök jó sztem.
[Link]
[Link]
Nekem is!(Találjátok ki hogy mi)
[Link]
Mivel PS3 nem hiszem, hogy támogatja a Javát
Amúgy most zaklatni foglak, hogy Honfoglalózzunk.
Amúgy most zaklatni foglak, hogy Honfoglalózzunk.
Szerk: .., 2008-11-08 15:55:34
Azzi: lehet, hogy oktató jelleggel üzemel a hsz...
Úgy érted, sikerült örökérvényűt alkotnom... hát igen...aki egyszer kiválasztott lett
*Mérhetetlenül beképzelt*
no pussy, just the dicks
Miyu: ma feladtam a csomagod (tegnap nem tudtam sajna), amit tegnap írtál árat, az lett a végösszeg, mert nem szabvány levélként adtam fel.
Oksa, akkor rakom is félre a pénzt.
Azzi: lehet, hogy oktató jelleggel üzemel a hsz...
Ez vicces; a Naruto topicból kiszedték Dan-master hsz-eit - még jó-, viszont az Azziét meg az enyémet nem, így elsőre úgy tűnik, mintha valahol zötyögne egy kerekünk. xD
Másodikra is úgy tűnhet XD De ha már olyan hosszan megírtam, nem igénylem a kiszedését.
Éppen barátnőmnél voltam, amikor benéztem és hirtelen alig bírtam szegény elől elrejteni a poénlelövős hsz-t. ezért is lettem pipa, mert én mint gyakorlott animés nem lepődök meg hasonló fordulatokon, de tudom, hogy rengeteg olyan ember van, akinek bizony elronthatja több napra a kedvét egy egy ilyen történés. (nekem is volt már anime/manga miatt több napig rossz kedvem) Szóval majd valamikor 2013 ban, vagy amikor elérünk oda, akkor elég lesz rajta bánkódni. (vagy ha majd anime elér oda, de az ugye teljesen kiszámíthatatlan)
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-08 11:46:13
beküldve: 2008-11-08 09:56:41
(#3775) Nézegettem a topikokat és láttam, hogy este a moderátorunk ügyködött. Köszönöm a munkáját, a Dan gyerek így nem sok ember szórakozását tette tönkre a spoilereivel...
A Beugró tegnap nagyon jó volt és érdemes még a Comedy Central csatornát is figyelni, mert ismétlik a régebbi műsorokat!
Miyu: ma feladtam a csomagod (tegnap nem tudtam sajna), amit tegnap írtál árat, az lett a végösszeg, mert nem szabvány levélként adtam fel.
A Beugró tegnap nagyon jó volt és érdemes még a Comedy Central csatornát is figyelni, mert ismétlik a régebbi műsorokat!
beküldve: 2008-11-08 09:18:35
(#3774) Honfoglalóban kaptam egy jó kis kérdést a belépõ kvízben: November 8-án született Kisimoto Maszasi japán mûvész, a Naruto mangasorozat alkotója. Melyik évben született a mûvész?
Volt egy tippem, utánanéztem, jó lett (1974).
Most tapasztalram meg, hogy a PS3-n nem lehet hot foglalni. :P
Volt egy tippem, utánanéztem, jó lett (1974).
Most tapasztalram meg, hogy a PS3-n nem lehet hot foglalni. :P
Szerk: Sakamoto Riku 2008-11-08 09:21:21
Na, éreztem, hogy be kéne nézni korában ebbe a topicba, de nem hallgattam a belső hangokra. Így lemaradtam a Beugróról, sebaj lesz még jövő hét.
Ez vicces; a Naruto topicból kiszedték Dan-master hsz-eit - még jó-, viszont az Azziét meg az enyémet nem, így elsőre úgy tűnik, mintha valahol zötyögne egy kerekünk. xD
Szerk: miyu 2008-11-08 00:12:33
Emberek, mostantól nem szombaton 22:00-kor lesz a Beugró, hanem péntekenként 21:00-kor. Szóval ma kell leülni a tévé elé.
Oh, köszönöm az infót. De várjunk mi lesz így a Presszóval? (Bár kezdem elveszteni iránta az érdeklődésem, a film ezerszer jobb volt... )
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-07 16:29:07
(#3771) Emberek, mostantól nem szombaton 22:00-kor lesz a Beugró, hanem péntekenként 21:00-kor. Szóval ma kell leülni a tévé elé.
Azért mert Grimmjow ISTENARC! (nekem is az 1ik kedvencem a soksok blícskariból xD)
UgyeHogyUgye? =DD
Szerintem is... =)
MIANEVED?!