Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
*Eltöpreng picit,hogy nem kéne-e a kiválasztottat felpofozni,vagy jól lehordani pofátlansága miatt...*
*Ekkor ráébred,hogy a KIVÁLASZTOTT fel akarja vonni magára a lány figyelmét,a kukkólóval egyetemben...Gorsan kell itt dönteni,vagy kiskanában megyek haza...
*a lány érdeklődve körbeles*
~Nocak! Pasibunyó várható? Király!~
*közben egy véletlenül eldobott villával eltalálja az animeman-os pólóban feszítő éppen belépő illetőt*
*Eltöpreng picit,hogy nem kéne-e a kiválasztottat felpofozni,vagy jól lehordani pofátlansága miatt...*
*Ekkor ráébred,hogy a KIVÁLASZTOTT fel akarja vonni magára a lány figyelmét,a kukkólóval egyetemben...Gorsan kell itt dönteni,vagy kiskanában megyek haza...
Hát,nemtom az egyik afféle Gothic lolita,a másik meg olyan átlagos volt...
-Amgy megmutatnám a kedvenc pihenőhelyemet,jó kis hely,és senki sem jár arra...
*Újabb gondolkodás nem volt-e ez is félreérthető,de mind1*
-Akkor fizethetek?
*Elgondolkodik: az átlagtól eltérően viselkedik.Akikkel eddig jöttem(egyszer 2 lány egyszerre) azok egy kispizza felét ették csak,délben,mondván nem éhesek...))*
-Akk megszánlak fizetem a tiédet is,egy feltétellel: eljössze velem egy bizonyos helyre
*Elgondolkodik,hogy nem fogalmazott-e félreérthetően,de hagyja a frnacba és figyeli a kukkolót tovább*
*emelkedő szemöldök*
- Minden leány ismerősöd anorexiás? - tömi a szájába az uccsó szeletet. - Amúgy hova is mennénk?
~Artemisz nyilaira mondom! Ez tényleg Ő! A KIVÁLASZTOTT! És tojást eszik... Istenkirály! ... Hm? Visszajött a kukkoló? S a pimasza még autogramot is kér az Istenkirályunktól? Lelőni!~
-EJNYE, DEHÁT INNIVALÓT NEM IS RENDELTEM, MICSODA FELFORDULÁS!
*Elgondolkodik: az átlagtól eltérően viselkedik.Akikkel eddig jöttem(egyszer 2 lány egyszerre) azok egy kispizza felét ették csak,délben,mondván nem éhesek...))*
-Akk megszánlak fizetem a tiédet is,egy feltétellel: eljössze velem egy bizonyos helyre
*Elgondolkodik,hogy nem fogalmazott-e félreérthetően,de hagyja a frnacba és figyeli a kukkolót tovább*
Szerepjáték
Már akartam szólni, hogy gyere Azzi.
*titkolja belső robbanását,fiatalsága miatt...*
-Akk egyáltalán minek jöttél el?Csak hülyülni akartam,semmi többet
*Komolyan gondolja és bűnbánó pofát vág
- Éhes voltam.... és szintén hülyülés céljából
*vállat von*
*titkolja belső robbanását,fiatalsága miatt...*
-Akk egyáltalán minek jöttél el?Csak hülyülni akartam,semmi többet
*Komolyan gondolja és bűnbánó pofát vág
*leájul a székről*
*majd ránéz jóval fiatalabb asztaltársára*
- Féltékeny az ő, és pedofil meg lassan én leszek miattad....
tom, tom, de a szerepjáték....