Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-08 22:16:43
(#3844) *egy nyugodt, nőies mozdulattal leüti a közvélemény-kutatót, majd az arra szálló Istenkirály Kiválasztottra bízza, csak ezek után néz rá a fiúra*
- Ebben az esetben, sajnos igen.... ha te lennél az idősebb mélyen kussolnék.....
- Ebben az esetben, sajnos igen.... ha te lennél az idősebb mélyen kussolnék.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-08 22:16:36
(#3843) *Fagyos arcot vág,majd a semmiből elővarázsolt varázstőrt(mellyel embereket lehet ide-oda teleportálgati) beleszúrja a közvéleménykutratóba és elemegyógyintézetbe teleportálja*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
*Egy pincér lép oda animeman-hoz,mutatva a 30.000 FT-os számlát*
-Kérem fizesse ki a hamburgereket, az extra szolgáltatásokat és a zenekart is természetesen, az mindössze 500.000.005 Ft lesz.
Helló!Nem válaszol senki?Senki?ha?
beküldve: 2008-11-08 22:15:07
(#3841) *Egy pincér lép oda animeman-hoz,mutatva a 30.000 FT-os számlát*
-Kérem fizesse ki a hamburgereket, az extra szolgáltatásokat és a zenekart is természetesen, az mindössze 500.000.005 Ft lesz.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-08 22:15:02
(#3840) beküldve: 2008-11-08 22:14:25
(#3839) *Az idillt megtöri a közvélemény kutató.*
-Elnézést, válaszolnának pár kérdésemre?
-Természetesen utána kanak ilyen színes kis biszbaszokat, amik semmire se jók. *Gumivigyor.*
-Elnézést, válaszolnának pár kérdésemre?
-Természetesen utána kanak ilyen színes kis biszbaszokat, amik semmire se jók. *Gumivigyor.*
beküldve: 2008-11-08 22:13:48
(#3838) Hát,Régebben tesómmal sokat voltunk errefel,és nagyon megtetszett ez a hely.Kevesen ismerik,és itt télleg nyugton lehet az ember.Unokatesóm is itt írta meg legjobb számait
*Nyugodtan nézi szét és beszippantja a friss levegőt,majd leül a lány mellé*
-Hat év szerinted nagyon sok idő?
*Nyugodtan nézi szét és beszippantja a friss levegőt,majd leül a lány mellé*
-Hat év szerinted nagyon sok idő?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-08 22:13:30
(#3837) *Csernobil egyik lezárt külterülete felett repül el, ahol a sugárzás 1200 méter magasan MÉG ŐT IS(!) kicsit zavarj. Lent a korábbi srácot és a lányt (aki addig fel sem tűnt neki) látja. Éppen a még több évtized után is hasadozó atomreaktor fényében gyönyörködnek, hátuk mögött a felkelő nap elkezd derengeni. kicsi sajnálja a tojást.*
no pussy, just the dicks
*Egy pincér lép oda animeman-hoz,mutatva a 30.000 FT-os számlát*
Helló!Visszatértem!
beküldve: 2008-11-08 22:12:06
(#3835) lol, mellékszál.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-08 22:11:31
(#3834) *Egy pincér lép oda animeman-hoz,mutatva a 30.000 FT-os számlát*
Nyugi,majd én mutatom az utat*Mondja,majd lassít és hagyja hogy a lány kifújja magát*
10 percel később
-Na nemmegmondtam hogy jó hely ez?*Mutat körbe a hatalmas fás-füves terülteten,egy nagyobb domb magasából*
10 percel később
-Na nemmegmondtam hogy jó hely ez?*Mutat körbe a hatalmas fás-füves terülteten,egy nagyobb domb magasából*
*nagyot sóhajtva lecsüccsen a fűbe*
- Csodálatos... hogy találtál rá? És milyen kihalt, sehol egy szégyenlős kukkoló... Mesés...
beküldve: 2008-11-08 22:10:06
(#3832) beküldve: 2008-11-08 22:09:29
(#3831) Nyugi,majd én mutatom az utat*Mondja,majd lassít és hagyja hogy a lány kifújja magát*
10 percel később
10 percel később
beküldve: 2008-11-08 22:08:42
(#3830) *A táncot befejezve nagyon kiszárad és mivel most már nagyon kiszáradt, itala viszont nincs, felkapva aktatáskáját, angyalszárnyain elrepül. Egy autogrammot hátrahagy, az mindig jól jöhet*
no pussy, just the dicks