Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Anti bácsi lila libája? Jesszus, mi a francról rpg-ztek ezek? :'DDDD
Nem, most nincs türelmem végigolvasni.
Nem, most nincs türelmem végigolvasni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-11-08 23:14:35
(#3873)
Szerk: miyu 2008-11-08 23:14:50
beküldve: 2008-11-08 23:03:11
(#3872) beküldve: 2008-11-08 22:46:45
(#3871) beküldve: 2008-11-08 22:42:34
(#3870) nyugi,majd holnap megbeszéljük,most fáradt vagyok...*És druuuukkoljatok;))
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-08 22:42:04
(#3869) A viszont látásra!
Holnap nekem is van dolgom bőven, csak még nem tudom mi.
BRB
Holnap nekem is van dolgom bőven, csak még nem tudom mi.
*cigiszünet*
BRB
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-08 22:42:12
beküldve: 2008-11-08 22:41:36
(#3868) Emberek, mi nagyon hülyék vagyunk.
Na jó, Azzit kivéve.
Kéne valami név. Mondjuk: "A Hülyeség Bajnokai".
Vagy valami ilyesmi.
Na jó, Azzit kivéve.
Kéne valami név. Mondjuk: "A Hülyeség Bajnokai".
Vagy valami ilyesmi.
beküldve: 2008-11-08 22:41:12
(#3867) Igen,én is mentem.És drukkoljatok:Jövőhéten mék pizzázni egy lánnyal (Mielőtt valaki az itteni történet után rosszra gondol,közlöm vele hogy velem egykorú )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nyugi,felkeressük még a KGB-t
- De minél hamarabb!
-----------------*------------ ----
Viszont ennyit mára a játékból, holnap korán kell kelnem, húzok vissza a koliba....
Puszik minden kedves pizza-evőnek, pápá
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-08 22:37:32
(#3865) Nyugi,felkeressük még a KGB-t
beküldve: 2008-11-08 22:36:13
(#3864) (valóság: igyekszik arrébb lökdösni a háta mögött röhögő barátját )
*a lány másnap a hátára ragadt fűszálakat vakargatja le otthona homályában, közben elmereng az éjszakán*
- Jaj, mami, de kár, hogy az a fránya ital csak 12 óráig hat....
*a lány másnap a hátára ragadt fűszálakat vakargatja le otthona homályában, közben elmereng az éjszakán*
- Jaj, mami, de kár, hogy az a fránya ital csak 12 óráig hat....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-08 22:36:04
(#3863) *A kiválasztott nem érti ezt az iszonyú hajszát és rájön, hogy, az ,hogy őt valaki meg meri támadni, ráadásul egy éjszaka ketten is, nem más mint anomália a térben. Rájön hogy álmodik, felkel, majd visszaalszik. Díszdobozokról és tükörtojásról álmodik.*
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-08 22:34:00
(#3862) *Csókotlehelvén az ajkára,leteríti a lányt és egymáséi lesznek az éjszaka folyamán
*Eme két szuperlény boldogságából adódóan,elektromágneses hullám tör ki,mely megbénít minden kacatot,amivel közel akarnak hozzájuk kerülni*
*megj:a KIVÁLASZTOTT halott,ahogy az ügynök is...
*Eme két szuperlény boldogságából adódóan,elektromágneses hullám tör ki,mely megbénít minden kacatot,amivel közel akarnak hozzájuk kerülni*
*megj:a KIVÁLASZTOTT halott,ahogy az ügynök is...
Szerk: The Exiled 2008-11-08 22:35:06
Ó, imidzsváltás közben volt időm elkészíteni a rendelését.
*Vörös szőnyeg legördül, és kiégett uránium fűtőelemek hozzák a Kiválasztott rendelését.*
*Vörös szőnyeg legördül, és kiégett uránium fűtőelemek hozzák a Kiválasztott rendelését.*
*A csernobili kisfiú nem duplapostolt, használja az idő tőrét és vissza csévéli az időt,majd a kiválasztottal végzendőn a halott KGB-s t feléje hajítja*
-Még mindig zavarlak??
-Még mindig zavarlak??
- Mármint engem? - motyogja a lány a sorozatos hősies tettek után. - Nem, ne-hem, oh, te bátor férfiú....