Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-09 11:53:12
(#3904) Én eddig szerencsére mindg megtaláltam a megoldást, hogy megmeneküljek a reinstalltól meg adatmentegetéstől (kivéve amikor villámlás miatt letört egy darab a winchesteremből )
no pussy, just the dicks
De pár hónapja max 126-tal tudok letölteni, és 42-vel fel.
Az gáz. Nálam szerencsére csak a programfrissítés volt a ludas.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-09 11:40:01
(#3902) Hey,hey.Itt nem 2 ember jhülyültt,hanem legalább 6,és az előzmény a naruto shippuden topicban van!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ja, hát nekem amúgyis vannak a porttal problémák, szóval nem vagyok aktív, nem nyitott a port. De az nem baj, amúgy is ekkora a sebességem:
(A feltöltés szokott gyorsabb is lenni.)
(A feltöltés szokott gyorsabb is lenni.)
UHH, ez nem jó
Nekem is most lett újra rakva 1hete v 2?
Nekem ott kezdődnek a problémák ilyenkor, h ha valamit nézek egyszerűen lefagy a gép..
Nekem is most lett újra rakva 1hete v 2?
Nekem ott kezdődnek a problémák ilyenkor, h ha valamit nézek egyszerűen lefagy a gép..
MIANEVED?!
Milyen klienst használsz? Mert az Azureus a minap velem is szórakozott, de kiderült, hogy a portal voltak problémái.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Köszi.
Ja nem krepált be, csak tegnap egy kicsit, no problem, csak lassú a torrentem valamiért, biztos valami vírus, úgyhogy reinstall.
Ja nem krepált be, csak tegnap egy kicsit, no problem, csak lassú a torrentem valamiért, biztos valami vírus, úgyhogy reinstall.
Szerk: .., 2008-11-09 11:24:38
beküldve: 2008-11-09 11:22:30
(#3897) Együtt érzek veled.
De nézd a jó oldalát, lehetne rosszabb is, bekerepálhatott volna úgy is, hogy nem tudod lementeni az adataidat.
De nézd a jó oldalát, lehetne rosszabb is, bekerepálhatott volna úgy is, hogy nem tudod lementeni az adataidat.
beküldve: 2008-11-09 11:16:21
(#3895) Emberek, most megyek a halálba.
WINDOWS REINSTALL
Igazából nem az a baj, hogy sok idő, hanem előtte a cuccokat kiírni DVD-re, meg utána felrakni a gépre amik kellenek, na az a sok idő. Goodbye, cruel world!
WINDOWS REINSTALL
Igazából nem az a baj, hogy sok idő, hanem előtte a cuccokat kiírni DVD-re, meg utána felrakni a gépre amik kellenek, na az a sok idő. Goodbye, cruel world!
Szerintem az off-ban mehet, bár az h 2ember.. akkor jah lehet jobb lenne az msn.
DE az h OFF topic akkor az OFF topic.
DE az h OFF topic akkor az OFF topic.
MIANEVED?!
Ezek szerint, más a véleményünk a dologról.
Szerintem ha két ember szépen elbaromkodik oldalakon(!) keresztül valamiről, ami rajtuk kívül a kutyát se érdekel, akkor az már nem fórumtéma, vigyék inkább MSN-re.
Szerintem ha két ember szépen elbaromkodik oldalakon(!) keresztül valamiről, ami rajtuk kívül a kutyát se érdekel, akkor az már nem fórumtéma, vigyék inkább MSN-re.
Azért van egy vékony határ az "OFF" topic és a "chat" között és ez szerintem már az utóbbi kategóriába esett.
Vékony, de nem sok.
Lényeg, h nem 1-2 szavas hsz-eket kell postolni...
MIANEVED?!
Azért van egy vékony határ az "OFF" topic és a "chat" között és ez szerintem már az utóbbi kategóriába esett.