Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-10 21:02:11
(#3964) most vok 2. éve klasszikuson,meg most keresünk elektromos -ra is...(YAMAH gitár 4ever )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-10 21:00:48
(#3963) Én is gitároztam kicsit, bár főleg énekes karriert építgettem még anno középsuliban. Most talán több időm lesz és megint összeállunk páran zenélni
no pussy, just the dicks
Na ja,valakinek van erre ideje...Ma is hazaérek fél négykor,EBÉDELEK,aztán mék szolfézsra fél hattól hétig...És most kezdek tanulni
SZolfézsra jársz? Akk vmi hangszeren is játszol? Én rühelltem a szolfézst amikor jártam -.-... ^^
Gitáron játszom ^_^ Amgy ény szeretem,mert 1: Későn van ami adódik abból hogy a tanár is lazább.2:végighülyüljük az egészet Amgy eggyltalán nem nehéz.
Hmmm hogy mi volt ma...Haverom nyakába döglött legyet dobtunk
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Jó estét^^
Kis déluténi szunyókálásból jövök XD
Kis déluténi szunyókálásból jövök XD
Jár a feketepont /áh vicc, de azért irigyellek/
no pussy, just the dicks
Na ja,valakinek van erre ideje...Ma is hazaérek fél négykor,EBÉDELEK,aztán mék szolfézsra fél hattól hétig...És most kezdek tanulni
SZolfézsra jársz? Akk vmi hangszeren is játszol? Én rühelltem a szolfézst amikor jártam -.-... ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-11-10 20:07:15
(#3958) Na ja,valakinek van erre ideje...Ma is hazaérek fél négykor,EBÉDELEK,aztán mék szolfézsra fél hattól hétig...És most kezdek tanulni
De jó itt valakinek.
Nem bírom én ezt a hajnali 5:20as kelést T.T
Ha ilyenkor elkezdek olvasni valamit, végem XD
10perc és alszok is -.-
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-10 20:00:04
(#3955) Nahát, hogy Te mennyire szeretsz fölöslegesen kötekedni, de idegeskedj csak mindenen, ami nem tetszik ^^ Jót tesz a reflexeknek, idővel komolyabban is rövidülhet a reakcióidőd ^_-
Ha ez már kötekedésnek számít, akkor mi a komoly vita? Idegeskedés lolwut? Azért ne dumáljunk bele mindent. :'D Csak megdícsértem a szép, értelmes esti termelést.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-11-10 19:59:50
Már én is felraktam a készletet, de nem örülök, mert a windowséhoz képest ennek olyan nyomiságosak a karakterei.
Hát, szegény ember (vagy jelen esetben lusta) vízzel főz... de legalább most már nem kockákat látsz.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-11-10 19:46:42
Látom mostmár a legtöbbeknél megvan az öröm ^^
Már én is felraktam a készletet, de nem örülök, mert a windowséhoz képest ennek olyan nyomiságosak a karakterei.
Na de én most lépek, mert 2 órámat elb*szták a FSZEKben, és holnap matekdoga... Ráadásul valymi keveset értek az anyagból, de azért illene 2-esre megírnom. Vagy 3-asra. Jájj, miért kell nekem ilyeneket tanulnom?
Szerk: .., 2008-11-10 19:35:22
beküldve: 2008-11-10 15:57:09
(#3951) Látom mostmár a legtöbbeknél megvan az öröm ^^
no pussy, just the dicks