Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én se örülök neki, de hát bent akarok maradni bithun. ÉS csak egy hónapra bérlek, szóval túlélem.
Ja a torrentes részt észre sem vettem, így érthetőbb (szvsz Torrent Dániel /Torres/)
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-11 15:12:57
(#4007) A BTW mi lenne?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én se örülök neki, de hát bent akarok maradni bithun. ÉS csak egy hónapra bérlek, szóval túlélem.
Miért nem?
BTW, nem jössz fel msnre?
BTW, nem jössz fel msnre?
Hát úgy alapból nem sok dolog van, amire szívesen kaidok havi 3000 Ft-ot ^^
BTW megyek is
no pussy, just the dicks
Mindezt havi 3k-ért.^_^
Nekem tökre nem érné meg.
no pussy, just the dicks
Csíter núb.
Amúgy ismerősöm is sulissal nyomja, elég jó.
Na meg egyik haverom a suli stúdiójában csinálja, meg ír ki DVD-ket, meg minden. Jó, ha van egy ilyen haver a háznál.
Egyébként meg nagyon úgy tűnik, hogy fogok bérelni seedszervert, aztán felnyomok 1-2 terát és egy évig leszarom az arányomat bithun. Mindezt havi 3k-ért.^_^
Amúgy ismerősöm is sulissal nyomja, elég jó.
Na meg egyik haverom a suli stúdiójában csinálja, meg ír ki DVD-ket, meg minden. Jó, ha van egy ilyen haver a háznál.
Egyébként meg nagyon úgy tűnik, hogy fogok bérelni seedszervert, aztán felnyomok 1-2 terát és egy évig leszarom az arányomat bithun. Mindezt havi 3k-ért.^_^
Happy birthday for you Azzi-sama^_^
Hehh ez meg ebben a topicban a 4000-redik hsz
Na tessék, minden összejön
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-11 14:00:42
(#4000) Happy birthday for you Azzi-sama^_^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-11 14:01:23
beküldve: 2008-11-11 13:55:00
(#3999) beküldve: 2008-11-11 11:24:04
(#3998) Nemrég valaki linkelt egy hasonlót. Itt a sajátom. (Nem csalás, csak iskolai hálózat. :)
Közgázt szeressük. *.*
Jó dolog is az. Pénteken írtam belőle javítót
no pussy, just the dicks
Hát igen. ^^"
De két tanár tanít minket és a másik tanár anyagát vágom. Ezt meg nem. Úúúúúgy utálom a számelméletet.
Közgázt szeressük. *.*
De két tanár tanít minket és a másik tanár anyagát vágom. Ezt meg nem. Úúúúúgy utálom a számelméletet.
Közgázt szeressük. *.*
Szerk: .., 2008-11-10 22:20:32
"kerválgazd"? Azmiaz? Hát, puska felesleges, ezt érteni kell. Amúgy kongruenciából, kis Fermat-tételből, Wilson-tételből, teljes maradékrendszerekből írunk. Meg euklideszi algoritmusból. Meg teljes indukcióból, na ezt az egyet tudom, mert az nagyon ízi.
Jaaa, hogy emelt matek, akkor sajna egy körből kimaradok ^^
"kerválgazd" = kereskedelmi vállalkozás gazdálkodása.
no pussy, just the dicks