Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
"kerválgazd"? Azmiaz? Hát, puska felesleges, ezt érteni kell. Amúgy kongruenciából, kis Fermat-tételből, Wilson-tételből, teljes maradékrendszerekből írunk. Meg euklideszi algoritmusból. Meg teljes indukcióból, na ezt az egyet tudom, mert az nagyon ízi.
Szerk: .., 2008-11-10 22:15:07
Jájj, én tényleg nem fogom tudni megírni holnap a matekdogát. Lövésem sincs az anyagról...
Én is most kezdtem bele a "kerválgazd" puska írásába Előttünk az éjszaka. Mi nem megy matekból? Hátha tudok segíteni. Nem gáz, mert én sem voltam belőle jó soha, szóval nekem elmondhatod, mi nyomja a lelked
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 21:57:25
(#3992) Jájj, én tényleg nem fogom tudni megírni holnap a matekdogát. Lövésem sincs az anyagról...
beküldve: 2008-11-10 21:50:37
(#3991) ehh...nekem sajna mennem kell(holnap nehéz napom lesz)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-10 21:48:32
(#3990) Nekem a legutóbbi két meghatározó filmes élményem a 8 mérföld és a Get rich or die tryin' volt. Imádom mind a kettőt.
beküldve: 2008-11-10 21:47:08
(#3989) Nekem ez a film annyira tetszett (moziban láttam) h meg van eredeti DVD-n is (ez nagy dolog, csak olyanok vannak nekem így amiket szeretek, nem sok...)
(kaptam Karácsonyra )
Kár, pedig nagyon király hang effektek vannak ám benne
(kaptam Karácsonyra )
Olyanom nincs.
Kár, pedig nagyon király hang effektek vannak ám benne
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-10 21:49:12
beküldve: 2008-11-10 21:45:31
(#3988) V for vendetta-t énis szombati meeten szóltam, hogy majd szeretném kölcsönkérni Kíváncsi leszek.
no pussy, just the dicks
Akkor nézd meg, szerintem nagyon nagy film.
Házimozi rendszer kötelező XD
MIANEVED?!
Szerk: .., 2008-11-10 21:40:55
Tudom. És? Attól még jó mind a kettő.
Így van.. Én pl. nem igazán divatból szeretem
BTW gólyaelőadás kampányötleteken gondolkozom, főleg plakátokon.
A V for Vendetta-s 5let jól hangzik. A filmet imádom
MIANEVED?!
A Bleach is
Tudom. És? Attól még jó mind a kettő.
BTW gólyaelőadás kampányötleteken gondolkozom, főleg plakátokon. Mondjuk a legjobb ötletemet elvetettük:
Kiírjuk nagy betűkkel valahova, hogy: "Buzi az, aki nem ránk szavaz." Valaki ránk szavaz és elkezdi buzizni a többieket, akkor rajzuk is nagy lenne a nyomás, hogy ránk szavazzanak. (inspirated by bas.hu)
Na, mind1, gondolkoztam egy "all your lúd are belong to us"-on, de kétlem, hogy sokan értenék a poént. Amúgy Lúdas Matyit kell csinálni színdarabnak. Végül is egy V for Vendetta átphotoshoppozása mellett döntöttem. Tuti jobb lesz, mint az eddigi elkészült plakátok, mind gagyi, poén nélkül, kézzel készítve.
Direkt így írtam.
Mintha így lenne: Szükség van a történetekre.
Aztán mintha egy kis megjegyzés lenne: Hogy túléljük a valóságot...
Mintha így lenne: Szükség van a történetekre.
Aztán mintha egy kis megjegyzés lenne: Hogy túléljük a valóságot...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-10 21:30:42
(#3981) Kyoto,a kiírásodat elírtad....A hogy-al nem kéne mondatot kezdeni,hanem egy mondatba az egészet és hog elé vessző )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Az, de tömegcucc.
A Bleach is
Hogyhogy? Csak nem kalauz vagy?
Nem
Csak nem itt van a szomszédban a munkahely..
MIANEVED?!