Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
"kerválgazd"? Azmiaz? Hát, puska felesleges, ezt érteni kell. Amúgy kongruenciából, kis Fermat-tételből, Wilson-tételből, teljes maradékrendszerekből írunk. Meg euklideszi algoritmusból. Meg teljes indukcióból, na ezt az egyet tudom, mert az nagyon ízi.
Szerk: .., 2008-11-10 22:15:07
Jájj, én tényleg nem fogom tudni megírni holnap a matekdogát. Lövésem sincs az anyagról...
Én is most kezdtem bele a "kerválgazd" puska írásába
Előttünk az éjszaka. Mi nem megy matekból? Hátha tudok segíteni. Nem gáz, mert én sem voltam belőle jó soha, szóval nekem elmondhatod, mi nyomja a lelked
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 21:57:25
(#3992) Jájj, én tényleg nem fogom tudni megírni holnap a matekdogát. Lövésem sincs az anyagról...
beküldve: 2008-11-10 21:50:37
(#3991) ehh...nekem sajna mennem kell(holnap nehéz napom lesz)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-10 21:48:32
(#3990) Nekem a legutóbbi két meghatározó filmes élményem a 8 mérföld és a Get rich or die tryin' volt. Imádom mind a kettőt.
beküldve: 2008-11-10 21:47:08
(#3989) Nekem ez a film annyira tetszett (moziban láttam) h meg van eredeti DVD-n is
(ez nagy dolog, csak olyanok vannak nekem így amiket szeretek, nem sok...)
(kaptam Karácsonyra
)
Kár, pedig nagyon király hang effektek vannak ám benne
(ez nagy dolog, csak olyanok vannak nekem így amiket szeretek, nem sok...)(kaptam Karácsonyra
)Olyanom nincs.
Kár, pedig nagyon király hang effektek vannak ám benne
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-10 21:49:12
beküldve: 2008-11-10 21:45:31
(#3988) V for vendetta-t énis szombati meeten szóltam, hogy majd szeretném kölcsönkérni
Kíváncsi leszek.
Kíváncsi leszek.no pussy, just the dicks
Akkor nézd meg, szerintem nagyon nagy film.
Házimozi rendszer kötelező XD
MIANEVED?!
Szerk: .., 2008-11-10 21:40:55
Tudom. És? Attól még jó mind a kettő.
Így van.. Én pl. nem igazán divatból szeretem
BTW gólyaelőadás kampányötleteken gondolkozom, főleg plakátokon.
A V for Vendetta-s 5let jól hangzik. A filmet imádom
MIANEVED?!
A Bleach is
Tudom. És? Attól még jó mind a kettő.
BTW gólyaelőadás kampányötleteken gondolkozom, főleg plakátokon. Mondjuk a legjobb ötletemet elvetettük:
Kiírjuk nagy betűkkel valahova, hogy: "Buzi az, aki nem ránk szavaz." Valaki ránk szavaz és elkezdi buzizni a többieket, akkor rajzuk is nagy lenne a nyomás, hogy ránk szavazzanak. (inspirated by bas.hu)
Na, mind1, gondolkoztam egy "all your lúd are belong to us"-on, de kétlem, hogy sokan értenék a poént. Amúgy Lúdas Matyit kell csinálni színdarabnak. Végül is egy V for Vendetta átphotoshoppozása mellett döntöttem. Tuti jobb lesz, mint az eddigi elkészült plakátok, mind gagyi, poén nélkül, kézzel készítve.
Direkt így írtam.
Mintha így lenne: Szükség van a történetekre.
Aztán mintha egy kis megjegyzés lenne: Hogy túléljük a valóságot...
Mintha így lenne: Szükség van a történetekre.
Aztán mintha egy kis megjegyzés lenne: Hogy túléljük a valóságot...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-10 21:30:42
(#3981) Kyoto,a kiírásodat elírtad....A hogy-al nem kéne mondatot kezdeni,hanem egy mondatba az egészet és hog elé vessző
)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Az, de tömegcucc.
A Bleach is
Hogyhogy? Csak nem kalauz vagy?
Nem
Csak nem itt van a szomszédban a munkahely..
MIANEVED?!