Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Elvileg a Windows CD-ről kell telepíteni a távolkeleti betűkészletet, de ha az az nincs kéznél valamiért, akkor ezt a progit kell eltölteni és telepíteni, nálam működik.
Nekem is műxik, köszönöm szépen! Illetve domo arigato gozaimaszu! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Elvileg a Windows CD-ről kell telepíteni a távolkeleti betűkészletet, de ha az az nincs kéznél valamiért, akkor ezt a progit kell eltölteni és telepíteni, nálam működik.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-11-09 23:08:03
De nincs Wordom meg Excelem se. Mivel az Office egy fizetős progi, még jogtiszta Windowshoz se adják ingyen. Legalábbis nekem nem adtak. De mindegy, megvagyok nélküle. OpenOffice PWNZ.
Szerk.: True mangafan lettem. Hurrá.
Ja így rendben van, csak máshogy képzeltem el, amit mondtál. Én még Windows CD-ről nem láttam, hogy telepítettek volna távolkeleti betűkészletet. Gondolom nemhiába kéri automatikusan az összes program az Office lemezt, ha ilyen jellegű problémát észlel
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-09 21:19:48
(#3945) hmm...Nekem van ingyenes office-om + a telepítése előtt is volt japán betűm
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
De nincs Wordom meg Excelem se. Mivel az Office egy fizetős progi, még jogtiszta Windowshoz se adják ingyen. Legalábbis nekem nem adtak. De mindegy, megvagyok nélküle. OpenOffice PWNZ.
Szerk: .., 2008-11-09 21:15:44
De neeem, nekem nincs Officeom és Windows install CDről raktam fel.
Akkor Neked egyben van a kettő, hiszen, ha nincs Officeod, akkor wordod meg exceled meg semmi másod sem lenne, szóval valszeg ezért történhetett így, mert Neked a 2 egy lemezen van. Vagy fogalmam sincs.
no pussy, just the dicks
Tudtommal nem a Firefox-hoz kell, hanem alapból a Windows-hoz.
A kérdés továbbra is a honnan... Fellépsz egy japán karaktereket használó oldalra, ekkor kiírja, hogy az oldal ilyen meg ilyen karaktereket használ, melynek hibamentes megjelenítéséhez telepítse a távolkeleti nyelvek betűkészletet az Office telepítő lemezről. Berakod lemezt és OK.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-09 20:54:43
(#3940) emm...Én nekem amint újra lett rakva a gép,fenntvolt Amgy régebben egy ideig énis kockákat láttam,azután varázsütésre minden megváltozott
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
A kérdés továbbra is a honnan... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Bizony, az Office CD-ről kell telepíteni.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-09 20:06:09
(#3936) Jájj, indítanám Dextert, erre rájövök, hogy se wmplayer 11-em nincs, se codec packom.
Szerk.: Óvatlan voltam, figyelmetlen és balga, természetesen jár a strigula.
Szerk.: Óvatlan voltam, figyelmetlen és balga, természetesen jár a strigula.
Szerk: .., 2008-11-09 20:06:59
Ott a pont. Windowshoz kell. Én ennek nagyon alaposan utánajártam, szóval hihettek nekem.