Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-09 18:16:15
(#3919) Travel-chanelen most megy,azt hiszem 19:00-ig a Tokió titkai,már pár lolit mutattak,meg egy Mana-cosplayert is*.*
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-11-09 18:13:08
(#3918) Az incesztus (vérfertőzés) azért egyszerű perverziónál kicsit komplikáltabb kérdés. Általános gyakorlat soha és sehol nem volt, de még ahol tabusították is , ott is volt alóla eseti kivétel (jellemzően az uralkodói körökben.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-09 18:03:35
(#3917) ő....senki sem állította hogy nem azok.De ők még arra ios képesek hogy egy nagyon magvas,de perverz sztorit csináljanak
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerintem csak simán perverzek Minden harmadik hentaiban rokonok csinálják egymással.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-11-09 17:52:48
beküldve: 2008-11-09 17:45:25
(#3915) we so happy...
Amgy halljátok elgondolkodtam.Összehasonlítot tam magamban a Japán animéket a Magyar balladákkal.Műként pedig Kőműves kelement és a Vitamin!-t hasonlítottam össze.Rájöttem arra,hogy mindketten tudunk mélyreható dolgokat alkotni(Tudom,ez alap dolog de le kellett írnom ).És arra,hogy a magyarok képesek egy alapvető problémából egy magvas megfogalmazású dolgot alkotni.Arra is rájöttem,hogy a Japánok meg egy alapvetően magvas dologból tudnak még mgavasabbat alkotni,megspékelve a képi ábrázolással.Utána megnéztem a Szeretem a húgomat (1 részes OVA anime) és rájöttem arra is,hogy a japánok egy elítélendő dolognak is tudják a más oldalát mutatni/nézni.Ki ért velem egyet?
Gomen ha elírtam valamit
Amgy halljátok elgondolkodtam.Összehasonlítot tam magamban a Japán animéket a Magyar balladákkal.Műként pedig Kőműves kelement és a Vitamin!-t hasonlítottam össze.Rájöttem arra,hogy mindketten tudunk mélyreható dolgokat alkotni(Tudom,ez alap dolog de le kellett írnom ).És arra,hogy a magyarok képesek egy alapvető problémából egy magvas megfogalmazású dolgot alkotni.Arra is rájöttem,hogy a Japánok meg egy alapvetően magvas dologból tudnak még mgavasabbat alkotni,megspékelve a képi ábrázolással.Utána megnéztem a Szeretem a húgomat (1 részes OVA anime) és rájöttem arra is,hogy a japánok egy elítélendő dolognak is tudják a más oldalát mutatni/nézni.Ki ért velem egyet?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-09 17:45:43
beküldve: 2008-11-09 17:35:52
(#3914) beküldve: 2008-11-09 17:07:48
(#3913) Csak lapozgatok az albumban tovább és... egy cicccaaaa *.* Jaaj de édes vagyol, úgy de úgy megcucoráznám a kis csipást <3 ~átmeneti elmezavar~
Egyem meg. *____*
Emberek,én azt mondom,hogy ez egy jó este volt
Hmmm,hmm,hmm...Nem kéne ezt valahogy valamelyik animéhez kötni és az Tavaszi con-on performance-ben eljátszani??
Hmmm,hmm,hmm...Nem kéne ezt valahogy valamelyik animéhez kötni és az Tavaszi con-on performance-ben eljátszani??
Nem.
Köszönöm szépen, hogy mégiscsak belémkötöttél ^^
Had ne mondjam, hogy a Te kedvedért (is) írtam oda, hogy nem összehasonlításként mondom.
Nagyon szívesen. Nem összehasonlításként, így konkrétan felesleges volt.
Ez az "OFF" topic, ide bármi jöhet.
Nem értem mi a baj.
Ha vkinek nem tetszik, nem kell olvasni^^
Nem értem mi a baj.
Ha vkinek nem tetszik, nem kell olvasni^^
Na ez azért nem így működik.
Azért van egy vékony határ az "OFF" topic és a "chat" között és ez szerintem már az utóbbi kategóriába esett.
Pontosan.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
L'art pour L'art x'DD
Mai napig imádom XD
Szerk: Közben néztem másikat is, ->
L'art pour l'art- Osztályfőnöki óra
"Ahol kinyitom a naplót, ott lesz nyitva!"
Mai napig imádom XD
Szerk: Közben néztem másikat is, ->
L'art pour l'art- Osztályfőnöki óra
"Ahol kinyitom a naplót, ott lesz nyitva!"
Na, megye aztán megnézem negyedszerre a Best uff L'art our L'art DVD-t. De most csak a jobb részeket. Múltkor a veszprémi művelődési házban voltunk a Két férfi, egy nő meg egy férfi című előadáson.
beküldve: 2008-11-09 12:28:05
(#3911) Nekem is van cicám...bármire cserélem. Befőttesüvegre is, jókivánságra is. Mindenre.
no pussy, just the dicks
Csak lapozgatok az albumban tovább és... egy cicccaaaa *.* Jaaj de édes vagyol, úgy de úgy megcucoráznám a kis csipást <3 ~átmeneti elmezavar~
Ez már egy elég régi kép. Sokkal nagyobb, de majd lesz róla egy kis videó is.
(kivéve amikor villámlás miatt letört egy darab a winchesteremből )
Dúrva
Na én ezért kapcsolok ki mindent itthon ha vihar van ^^"
Azóta biza én is.
no pussy, just the dicks
(kivéve amikor villámlás miatt letört egy darab a winchesteremből )
Dúrva
Na én ezért kapcsolok ki mindent itthon ha vihar van ^^"
MIANEVED?!
kivéve amikor villámlás miatt letört egy darab a winchesteremből
Ez durva!
Hát igen és kicsi rá az esély, de úgy látszik nem hiába vagyok kiválasztott
no pussy, just the dicks
kivéve amikor villámlás miatt letört egy darab a winchesteremből
Ez durva!
Múltkor a melóhelyemen kapta el a villám a szervert, de szerencsére volt párszázezrük az adatmentésre.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
De pár hónapja max 126-tal tudok letölteni, és 42-vel fel.
és te szomorkodsz? Én 134 kb/s-el töltök le,és teljesen meg vagyok elégedve.Mert mi az átlagod?