Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-08 22:30:49
(#3859) Ó, hogy onnan már elmentetek. Ezesetben kénytelen vagyok utánatok menni a legújabb fejlesztésű kézi portal egységgel. A spammelésért bűnhődni kell.
(Az erdeti tovébbfejlesztett verziója - koordináták beütése után már csak egy portálkaput kell megnyitni, amin keresztül átlépve a megadott helyre érkezel.)
Srsly, be lehetne fejezeni, ha nagyon szépen megkérem a társaságot? Plz. :) Ne kényszerítsetek Harkonnen-sama beavatására.
(Az erdeti tovébbfejlesztett verziója - koordináták beütése után már csak egy portálkaput kell megnyitni, amin keresztül átlépve a megadott helyre érkezel.)
Srsly, be lehetne fejezeni, ha nagyon szépen megkérem a társaságot? Plz. :) Ne kényszerítsetek Harkonnen-sama beavatására.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-11-08 22:32:26
beküldve: 2008-11-08 22:29:48
(#3858) *A csernobili kisfiú nem duplapostolt, használja az idő tőrét és vissza csévéli az időt,majd a kiválasztottal végzendőn a halott KGB-s t feléje hajítja*
-Még mindig zavarlak??
-Még mindig zavarlak??
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-08 22:30:33
Nem vagy te vén,mi vagyunk fiatalok
*Azzal laza mozdulattal hátradől és megszemléli a a halott ügynök tetemét és talál egy kis üvegcsét a következő felirattal:Öregítő szérum,csak saját felelősségre!
-Nolám,nolám.Ezzel vajon mit kezdjünk?
*Kérdi kacsintva,majd magában a 6-os számra gondolva megissza a lötyit*
*Azzal laza mozdulattal hátradől és megszemléli a a halott ügynök tetemét és talál egy kis üvegcsét a következő felirattal:Öregítő szérum,csak saját felelősségre!
*a lány megrökönyödve mered a mellette leledző ultra helyes pasira*
- Azannyát! Hogy mire képes manapság a tudomány?!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-08 22:28:05
(#3856) *Érzékeli, hogy egy csernobili kisfiú duplapostolt így felrobbantja az egész területet, a lánnyal és a két fiúval együtt. Aztán leszáll körbenézni és észreveszi az előbbi pincért, akiről valamiért a KGB jut eszébe, feltámasztja a megmaradt cafataiból és közli vele*
-Ilyen kiszolgállás mellett ne is számítson borravalóra!
-Ilyen kiszolgállás mellett ne is számítson borravalóra!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-08 22:28:47
beküldve: 2008-11-08 22:27:02
(#3855) Nem vagy te vén,mi vagyunk fiatalok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
~Azzi már biztos olvassa gondolataimat és tudja, hogy én vele vagyok. Az atomreaktort! Te képes vagy rádobni The Exiledra! Én addig megmentem a csajt. Save the cheerleader, save the world!~
Mondom az ÜGYNÖK HALÁLÁBAN! És még Azzi sem képes megmenteni, hajaj
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-11-08 22:25:59
*Beront az étterembe Harkonnen-samával az oldalán, kinek puszta jelenléte félelmet kelt mindenkiben, aki csak meglátja, így az ott tartózkodókban is felmerül a menekülés ötlete. Jól teszik.*
Spam end plz.
Spam end plz.
*Hazafelé repülés közben lelki szemével a lányra és kísérőjére gondol, akik msot emntek be a pizzériába, ahol már csak animeman vitázott a picérekkel.*
~AFFENE, HA MÉG MARADOK TALÁN MÉGIS LETT VOLNA KIVEL TÁNCOLNOM~
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-08 22:24:48
(#3852) ~Azzi már biztos olvassa gondolataimat és tudja, hogy én vele vagyok. Az atomreaktort! Te képes vagy rádobni The Exiledra! Én addig megmentem a csajt. Save the cheerleader, save the world!~
Exiled: milyen támadás? LOLZ
Szerk: .., 2008-11-08 22:25:42
-Na ja,mondom én fasza a sors.
*Azzal laza mozdulattal arrébcsusszantja magát és a lányt,kikerülve a közvéleménykutatónak álcázott KGB ügynök támadását*
*Azzal laza mozdulattal arrébcsusszantja magát és a lányt,kikerülve a közvéleménykutatónak álcázott KGB ügynök támadását*
- Most rühellhetem magam a korom miatt.... Tudtam én, hogy túl vén vagyok ide... Hiába no, nem vénnek való vidék itten ez....
*közben elgyönyörködik az ügynök halálában*
beküldve: 2008-11-08 22:22:58
(#3850) -Na ja,mondom én fasza a sors.
*Az étteremben síi csönd honol,mivel még a pincérek is felmondtak miután távozott a KIVÁLASZTOTT*
*Az étteremben síi csönd honol,mivel még a pincérek is felmondtak miután távozott a KIVÁLASZTOTT*
Szerk: The Exiled 2008-11-08 22:24:12
beküldve: 2008-11-08 22:21:31
(#3849) *Beront az étterembe Harkonnen-samával az oldalán, kinek puszta jelenléte félelmet kelt mindenkiben, aki csak meglátja, így az ott tartózkodókban is felmerül a menekülés ötlete. Jól teszik.*
Spam end plz.
Spam end plz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
*Előtörő költői vénával beszél*
-Mily vicces is a sors: Találsz valakit,aki tetszik,erre nem tudsz hozzá rendesen közeledni,mert túl fiatal vagy...Fasza...
-Mily vicces is a sors: Találsz valakit,aki tetszik,erre nem tudsz hozzá rendesen közeledni,mert túl fiatal vagy...Fasza...
*szomorú mosollyal arcán megsimogatja a fejed, majd feláll a fűből*
- Szenya a sors, de ha tudsz várni, jó 6-7 év múlva újra megkérdezheted....
*gondolatolvasási képessége érzékeli a KGB ügynököt, majd gúnyosan kiröhögi... *
~Úgyse sikerül öcsi, ő halhatatlan....~
Szerk: Dragda O'Riley 2008-11-08 22:22:17
beküldve: 2008-11-08 22:20:28
(#3847) *Az elmegyógyintézetben visszaváltozik a wc-kabinban igazi valójába: a még mindig tevékenykedő KGB ügynökébe. Laza mozdulattal a levegőbe röpíti az épületet az előre elhelyezett C4-esekkel és a robbanás löketétől hajtva elrepül Csernobilba.*
~Nem is sejtik, hogy én nem egy közvélemény kutató vagyok, hanem egy ügynök, akinek feladata likvidálni The Exiled-t, mert ő az egyetlen személy, aki képes megakadályozni Azzi új világrendjének felállítását.~
~Nem is sejtik, hogy én nem egy közvélemény kutató vagyok, hanem egy ügynök, akinek feladata likvidálni The Exiled-t, mert ő az egyetlen személy, aki képes megakadályozni Azzi új világrendjének felállítását.~
beküldve: 2008-11-08 22:19:33
(#3846) #3837 as hozzászólásban sorsdöntő fordulat történt
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-08 22:18:39
(#3845) *Előtörő költői vénával beszél*