• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 2689 2690 2691 2692 2693 2694 2695 2696 2697 ... <<>>
beküldve: 2008-11-08 22:30:49
(#3859)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Ó, hogy onnan már elmentetek. Ezesetben kénytelen vagyok utánatok menni a legújabb fejlesztésű kézi portal egységgel. A spammelésért bűnhődni kell.
(Az erdeti tovébbfejlesztett verziója - koordináták beütése után már csak egy portálkaput kell megnyitni, amin keresztül átlépve a megadott helyre érkezel.)

Srsly, be lehetne fejezeni, ha nagyon szépen megkérem a társaságot? Plz. :) Ne kényszerítsetek Harkonnen-sama beavatására.

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Hanon 2008-11-08 22:32:26
beküldve: 2008-11-08 22:29:48
(#3858)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
*A csernobili kisfiú nem duplapostolt, használja az idő tőrét és vissza csévéli az időt,majd a kiválasztottal végzendőn a halott KGB-s t feléje hajítja*

-Még mindig zavarlak??

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-08 22:30:33
beküldve: 2008-11-08 22:28:41
(#3857) Válasz The Exiled (#3855) üzenetére
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
Nem vagy te vén,mi vagyunk fiatalok
*Azzal laza mozdulattal hátradől és megszemléli a a halott ügynök tetemét és talál egy kis üvegcsét a következő felirattal:Öregítő szérum,csak saját felelősségre!
-Nolám,nolám.Ezzel vajon mit kezdjünk?
*Kérdi kacsintva,majd magában a 6-os számra gondolva megissza a lötyit*

*a lány megrökönyödve mered a mellette leledző ultra helyes pasira*
- Azannyát! Hogy mire képes manapság a tudomány?!

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-08 22:28:05
(#3856)
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
*Érzékeli, hogy egy csernobili kisfiú duplapostolt így felrobbantja az egész területet, a lánnyal és a két fiúval együtt. Aztán leszáll körbenézni és észreveszi az előbbi pincért, akiről valamiért a KGB jut eszébe, feltámasztja a megmaradt cafataiból és közli vele*

-Ilyen kiszolgállás mellett ne is számítson borravalóra!

no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-08 22:28:47
beküldve: 2008-11-08 22:27:02
(#3855)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Nem vagy te vén,mi vagyunk fiatalok
*Azzal laza mozdulattal hátradől és megszemléli a a halott ügynök tetemét és talál egy kis üvegcsét a következő felirattal:Öregítő szérum,csak saját felelősségre!
-Nolám,nolám.Ezzel vajon mit kezdjünk?
*Kérdi kacsintva,majd magában a 6-os számra gondolva megissza a lötyit*

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-08 22:25:39
(#3854) Válasz .., (#3852) üzenetére
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
~Azzi már biztos olvassa gondolataimat és tudja, hogy én vele vagyok. Az atomreaktort! Te képes vagy rádobni The Exiledra! Én addig megmentem a csajt. Save the cheerleader, save the world!~

Mondom az ÜGYNÖK HALÁLÁBAN! És még Azzi sem képes megmenteni, hajaj

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-11-08 22:25:59
beküldve: 2008-11-08 22:25:20
(#3853) Válasz Hanon (#3849) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
*Beront az étterembe Harkonnen-samával az oldalán, kinek puszta jelenléte félelmet kelt mindenkiben, aki csak meglátja, így az ott tartózkodókban is felmerül a menekülés ötlete. Jól teszik.*

Spam end plz.

*Hazafelé repülés közben lelki szemével a lányra és kísérőjére gondol, akik msot emntek be a pizzériába, ahol már csak animeman vitázott a picérekkel.*

~AFFENE, HA MÉG MARADOK TALÁN MÉGIS LETT VOLNA KIVEL TÁNCOLNOM~

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-08 22:24:48
(#3852)
..,
..,
[ True mangafan ]
~Azzi már biztos olvassa gondolataimat és tudja, hogy én vele vagyok. Az atomreaktort! Te képes vagy rádobni The Exiledra! Én addig megmentem a csajt. Save the cheerleader, save the world!~

Exiled: milyen támadás? LOLZ

Szerk: .., 2008-11-08 22:25:42
beküldve: 2008-11-08 22:24:09
(#3851) Válasz The Exiled (#3850) üzenetére
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
-Na ja,mondom én fasza a sors.
*Azzal laza mozdulattal arrébcsusszantja magát és a lányt,kikerülve a közvéleménykutatónak álcázott KGB ügynök támadását*

- Most rühellhetem magam a korom miatt.... Tudtam én, hogy túl vén vagyok ide... Hiába no, nem vénnek való vidék itten ez....

*közben elgyönyörködik az ügynök halálában*

beküldve: 2008-11-08 22:22:58
(#3850)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
-Na ja,mondom én fasza a sors.
*Azzal laza mozdulattal arrébcsusszantja magát és a lányt,kikerülve a közvéleménykutatónak álcázott KGB ügynök támadását*

*Az étteremben síi csönd honol,mivel még a pincérek is felmondtak miután távozott a KIVÁLASZTOTT*

Szerk: The Exiled 2008-11-08 22:24:12
beküldve: 2008-11-08 22:21:31
(#3849)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
*Beront az étterembe Harkonnen-samával az oldalán, kinek puszta jelenléte félelmet kelt mindenkiben, aki csak meglátja, így az ott tartózkodókban is felmerül a menekülés ötlete. Jól teszik.*

Spam end plz.

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-11-08 22:20:38
(#3848) Válasz The Exiled (#3845) üzenetére
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
*Előtörő költői vénával beszél*

-Mily vicces is a sors: Találsz valakit,aki tetszik,erre nem tudsz hozzá rendesen közeledni,mert túl fiatal vagy...Fasza...

*szomorú mosollyal arcán megsimogatja a fejed, majd feláll a fűből*
- Szenya a sors, de ha tudsz várni, jó 6-7 év múlva újra megkérdezheted....

*gondolatolvasási képessége érzékeli a KGB ügynököt, majd gúnyosan kiröhögi... *
~Úgyse sikerül öcsi, ő halhatatlan....~

Szerk: Dragda O'Riley 2008-11-08 22:22:17
beküldve: 2008-11-08 22:20:28
(#3847)
..,
..,
[ True mangafan ]
*Az elmegyógyintézetben visszaváltozik a wc-kabinban igazi valójába: a még mindig tevékenykedő KGB ügynökébe. Laza mozdulattal a levegőbe röpíti az épületet az előre elhelyezett C4-esekkel és a robbanás löketétől hajtva elrepül Csernobilba.*

~Nem is sejtik, hogy én nem egy közvélemény kutató vagyok, hanem egy ügynök, akinek feladata likvidálni The Exiled-t, mert ő az egyetlen személy, aki képes megakadályozni Azzi új világrendjének felállítását.~

beküldve: 2008-11-08 22:19:33
(#3846)
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]

#3837 as hozzászólásban sorsdöntő fordulat történt

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-08 22:18:39
(#3845)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
*Előtörő költői vénával beszél*

-Mily vicces is a sors: Találsz valakit,aki tetszik,erre nem tudsz hozzá rendesen közeledni,mert túl fiatal vagy...Fasza...

Oldalak: ... 2689 2690 2691 2692 2693 2694 2695 2696 2697 ... <<>>