Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-09 10:25:20
(#3889) Ez az "OFF" topic, ide bármi jöhet.
Nem értem mi a baj.
Ha vkinek nem tetszik, nem kell olvasni^^
Nem értem mi a baj.
Ha vkinek nem tetszik, nem kell olvasni^^
MIANEVED?!
De azért volt annyira szórakoztató is
Azért ne túlozzunk.
Köszönöm szépen, hogy mégiscsak belémkötöttél ^^
Had ne mondjam, hogy a Te kedvedért (is) írtam oda, hogy nem összehasonlításként mondom.
no pussy, just the dicks
Én is észrevettem, de nekem nem tetszettek, enyhén erőltetettek voltak. Nem mintha nem lett volna az egész az.
beküldve: 2008-11-09 09:25:41
(#3886) beküldve: 2008-11-09 08:58:39
(#3885) Emberek,én azt mondom,hogy ez egy jó este volt
Hmmm,hmm,hmm...Nem kéne ezt valahogy valamelyik animéhez kötni és az Tavaszi con-on performance-ben eljátszani??
Hmmm,hmm,hmm...Nem kéne ezt valahogy valamelyik animéhez kötni és az Tavaszi con-on performance-ben eljátszani??
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-09 09:01:24
[...]Legjobban talán ez tetszett (kiemelés tőlem):
"- Most rühellhetem magam a korom miatt.... Tudtam én, hogy túl vén vagyok ide... Hiába no, nem vénnek való vidék itten ez....
*közben elgyönyörködik az ügynök halálában*"
Szeretem az ilyen kis utalásokat, na
[...]
Na, tudtam, hogy Alisterben megbízhatok... Ő észrevesz mindent...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-09 02:05:23
(#3883) Eh, volt este termés rendesen... Kissé össze-vissza volt az én ízlésemnek, bár kísértetiesen emlékeztetett arra a játékra, amit a múltkori egész napos szerepjáték-maraton után, hajnali kettő-fél három körül játszottunk...
"- Most rühellhetem magam a korom miatt.... Tudtam én, hogy túl vén vagyok ide... Hiába no, nem vénnek való vidék itten ez....
Amúgy ma (mármint szombaton) Shadowrun*-versenyen voltam, ahol tizenkettőből negyedikek lettünk, aztán a barátom születésnapi buliján, ami tré volt, ellenben a barátnőjével bejelentették az eljegyzésüket...
//, , , , XD XD XD //
*: szintén szerepjáték, a cyberpunk és a fantasy ötvözete
Bobó, a barbár örök emlék marad
Legjobban talán ez tetszett (kiemelés tőlem):"- Most rühellhetem magam a korom miatt.... Tudtam én, hogy túl vén vagyok ide... Hiába no, nem vénnek való vidék itten ez....
Amúgy ma (mármint szombaton) Shadowrun*-versenyen voltam, ahol tizenkettőből negyedikek lettünk, aztán a barátom születésnapi buliján, ami tré volt, ellenben a barátnőjével bejelentették az eljegyzésüket...
//, , , , XD XD XD //
*: szintén szerepjáték, a cyberpunk és a fantasy ötvözete
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Csak lapozgatok az albumban tovább és... egy cicccaaaa *.* Jaaj de édes vagyol, úgy de úgy megcucoráznám a kis csipást <3 ~átmeneti elmezavar~
Jaaj! Tényleg nagyon aranyos és cuki ^________^
Hozzánk újabban két ennél kicsit nagyobb fekete jár, majd valamikor lefényképezem őket ^^
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
Csak lapozgatok az albumban tovább és... egy cicccaaaa *.* Jaaj de édes vagyol, úgy de úgy megcucoráznám a kis csipást <3 ~átmeneti elmezavar~
beküldve: 2008-11-08 23:54:08
(#3880) Baszus, amíg Hellsinget néztem termeltetek itt 6 oldal hozzászólást, és még értelme se volt!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Azért ne túlozzunk.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Pedig akkor rájönnél, hogy a lálálálálálálilalibá-hoz semmi köze
Pedig kábé annyi értelme volt ;)
(nem szándékozom az Ő magasságukba emelni a beszélgetést, csak azt mondom, szerintem jó móka volt)
no pussy, just the dicks
Pedig akkor rájönnél, hogy a lálálálálálálilalibá-hoz semmi köze
Pedig kábé annyi értelme volt ;)
Kyoto: "A legnagyobb tragédia: Anyukámnak nincsen fia!"
juj x'DD
Szerk: miyu 2008-11-08 23:36:35
L'art pour L'art x'DD
Mai napig imádom XD
Szerk: Közben néztem másikat is, ->
L'art pour l'art- Osztályfőnöki óra
"Ahol kinyitom a naplót, ott lesz nyitva!"
Mai napig imádom XD