Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Firefoxhoz honnan tudok japán karakterkészletet letölteni?
Ez engem is érdekelne...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-09 19:40:34
(#3932) Firefoxhoz honnan tudok japán karakterkészletet letölteni?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-11-09 19:40:47
Könyvjelzők -> Könyvjelzők kezelése -> Importálás és mentés
Elmented, aztán mikor importálni akarod a visszaállításra kattintasz és beolvasod a fájlt. Asszem valami .json fájl volt vagy mi. Login/password mentést nem tudom, nem kerestem, nem volt szükségem rá.
Elmented, aztán mikor importálni akarod a visszaállításra kattintasz és beolvasod a fájlt. Asszem valami .json fájl volt vagy mi. Login/password mentést nem tudom, nem kerestem, nem volt szükségem rá.
Nagyon szívesen. Nem összehasonlításként, így konkrétan felesleges volt.
Nahát, hogy Te mennyire szeretsz fölöslegesen kötekedni, de idegeskedj csak mindenen, ami nem tetszik ^^ Jót tesz a reflexeknek, idővel komolyabban is rövidülhet a reakcióidőd ^_-
no pussy, just the dicks
-Áldom a Firefoxot! A könyvjelzőket cakkumpakk el lehet menteni és utána importálni.
Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1. Hogy kell csinálni? :)
2. login/password-öket is le lehet menteni?
Ezt tudom.Én csak visszavágólag válaszoltam az utánamszólónak.
Én is neki írtam... ;) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-09 18:48:40
(#3925) emm.....áhh fáradt vagyok...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Az incesztus (vérfertőzés) azért egyszerű perverziónál kicsit komplikáltabb kérdés. Általános gyakorlat soha és sehol nem volt, de még ahol tabusították is , ott is volt alóla eseti kivétel (jellemzően az uralkodói körökben.
Ezt tudom.Én csak visszavágólag válaszoltam az utánamszólónak.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-09 18:30:49
(#3922) Reinstall megvolt, eredmények:
Pozitív:
-Végre particionáltam a merevlemezt, így egy esetleges összeomláskor nem vesztem el a "nyersanyagot" (azaz a letöltött cuccokat).
-Áldom a Firefoxot! A könyvjelzőket cakkumpakk el lehet menteni és utána importálni.
Negatív:
-Még nem sikerült felraknom a játékokat, se a japán karakterkészletet, így "kockanevűnek" látom magamat.
-Amiért újraraktam a gépet: nem megfelelő sebesség. És most sincs. Azt hiszem vér fog folyni a héten, a Beltávosoké, méghozzá nem is kevés.
A NAP KÉRDÉSE: Hogy a francba lehet bent maradni Bithun max. 42 kB/s upload speeddel?
VÁLASZ: K*rva nehezen.
Ha a Beltáv nem gyorsítja fel a netemet sűrű bocsánatkérés közepette, akkor kénytelen leszek seedszervert bérelni. Ami azt jelentené, hogy oda a félhavi zsebpénzem.
Pozitív:
-Végre particionáltam a merevlemezt, így egy esetleges összeomláskor nem vesztem el a "nyersanyagot" (azaz a letöltött cuccokat).
Negatív:
-Még nem sikerült felraknom a játékokat, se a japán karakterkészletet, így "kockanevűnek" látom magamat.
-Amiért újraraktam a gépet: nem megfelelő sebesség. És most sincs. Azt hiszem vér fog folyni a héten, a Beltávosoké, méghozzá nem is kevés.
A NAP KÉRDÉSE: Hogy a francba lehet bent maradni Bithun max. 42 kB/s upload speeddel?
VÁLASZ: K*rva nehezen.
Ha a Beltáv nem gyorsítja fel a netemet sűrű bocsánatkérés közepette, akkor kénytelen leszek seedszervert bérelni. Ami azt jelentené, hogy oda a félhavi zsebpénzem.
Köszi az infót, de azt hiszem, hogy már most megy a tv-be.
Szerk.: Elnéztem az időt, nem szóltam.
Szerk.: Elnéztem az időt, nem szóltam.
Szerk: Usagi-chan 2008-11-09 18:26:27
Travel-chanelen most megy,azt hiszem 19:00-ig a Tokió titkai,már pár lolit mutattak,meg egy Mana-cosplayert is*.*
Köszi, h szóltál!
MIANEVED?!