Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-10 21:28:18
(#3979) emm abban az időben mikor adták tesóm kísért haza barátnőjével,és észrevették hogy faltól-falig dülöngélek... (Akkor is jó ha tömegcucc!!)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: .., 2008-11-10 21:27:17
+ha sulitejet iszom akk nem tok egyenesen menni...(Tudom,hogy tesznek bele valamit,kiderítem!!)
LoL!!!! X'DDDD
Ezt h vetted észre? XD Vodkás-tej biztos
LP JÓ!!!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-10 21:25:37
(#3976) hát,az,de beválik.Ezenfelül ajánlott:Bon Jovi,Tankcsapda és kritikus esetekben(mármint szüli idegnyúzásra alkalmatos ezközként) Sistem of a Down
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
5:20kor kelek és vonatozok/buszozok dolgozni délutánig
Hogyhogy? Csak nem kalauz vagy?
Miiii???
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-10 21:24:03
(#3973) beküldve: 2008-11-10 21:23:23
(#3972) mondtam hogy csak erkölcstelen beteg embereknek ajánlom(vagyis jómapamnak.Elöljárok a szüleim kínzásában).Hogy beteg vagyok,azt tudom:Én egy barom állat,seggfej bunkó paraszt vagyok marha nagy ésszel.Ezen felül vak és süket vagyok+ha sulitejet iszom akk nem tok egyenesen menni...(Tudom,hogy tesznek bele valamit,kiderítem!!)
Hehe.Megtaláltam a módot hogyan harcoljam ki magamnak ami kell (fiugyelem,csak erkölcstlene disznóknak ajánltaos!!) ': naaagy kupi a szobában.2: egy ordibáló szülő.3:maxon bömböltesd a Linkinparkot.ha rádszólnak hogy miért hallgatsz zenét alvás helyett modn hogy csak zenét hallgatsz pakolás közben.Tegyél szép rendet.Majd kb 10-15 perc múlva áthívnak és kieggyeztek valamiben nekem most vált be 2.-jára
Jéééé! Beteg vagy!
Nekem még valahol megvan a Meteora eredetiben, azthiszem berakom...hopp majd elfelejtettem kigórni az öltönyeimet
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 21:18:34
(#3970) Hehe.Megtaláltam a módot hogyan harcoljam ki magamnak ami kell (fiugyelem,csak erkölcstlene disznóknak ajánltaos!!) ': naaagy kupi a szobában.2: egy ordibáló szülő.3:maxon bömböltesd a Linkinparkot.ha rádszólnak hogy miért hallgatsz zenét alvás helyett modn hogy csak zenét hallgatsz pakolás közben.Tegyél szép rendet.Majd kb 10-15 perc múlva áthívnak és kieggyeztek valamiben nekem most vált be 2.-jára
Sokat kell gyakorolni és menni fog. (bár ez mindennel így van, csak a szükséges idő változik )
Lehet, de nincs alkalmam rá...
Aki egész nap csak alszik az ne panaszkodjon.
no pussy, just the dicks
Sokat kell gyakorolni és menni fog. (bár ez mindennel így van, csak a szükséges idő változik )
Lehet, de nincs alkalmam rá...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-10 21:06:58
(#3967) Én nyáron megtanultam eljátszani a Yellow Submarinet jó szaggatottan. Kemény két harmóniából áll. Na, ki a király?
Biztos jó lehet...
Én elektronikusan próbáltam, de nehéz...
nekem..
nekem..
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 21:04:22
(#3965) Biztos jó lehet...
nekem..
nekem..
MIANEVED?!