Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
De nekem nagyon tetszik a mangája, minden nap az új oldalt várom, ezért hozzá kell szólnom.
Én még azt nem is láttam, leszámítva azt a 2 képet, amit belinkelt fórumra
Pedig még a honlapján is kerestem, de csak egy "regényt" találtam, nagyon gyilkos volt, öcsém is megnézte, még valamit msn-jére is kiírt belőle idézetnek
no pussy, just the dicks
De nekem nagyon tetszik a mangája, minden nap az új oldalt várom, ezért hozzá kell szólnom.
Ne etesd a trollt...a végén még elhiszi,hogy megérdemli a kaját.
XD
Amúgy meg ha valaki 11 éves,már nemtudom,valamelyik hsz.-ében olvastam,akkor senki nem várja el hogy úgy beszéljen/viselkedjen mint egy 17 éves,hanem mint egy értelmes 11 éves.-.-"
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-25 13:33:00
HA vkinek számít ez, egyszerűen nézzük levegőnek!
Ne reagáljunk a hsz-eire.
OrO?
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
De aki alapból BUTA, az hogy változzon meg?
Én nem akarok bántani senkit, de ez túl megy minden határon.
Próba, szerencse
no pussy, just the dicks
Nem feltétlenül, elég megváltoznod.
De aki alapból BUTA, az hogy változzon meg?
Én nem akarok bántani senkit, de ez túl megy minden határon.
MIANEVED?!
Nem feltétlenül, elég megváltoznod.
Oro
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Az úgy van, hogy "Menj el és ne gyere többet vissza. Mondom meeeenj el és ne gyere többett vissza.".
hova,?
Ez egy idézet volt...
akkor nem is kell elmenem
Az úgy van, hogy "Menj el és ne gyere többet vissza. Mondom meeeenj el és ne gyere többett vissza.".
hova,?
Ez egy idézet volt...
hova,?
Az úgy van, hogy "Menj el és ne gyere többet vissza. Mondom meeeenj el és ne gyere többet vissza.".
Szerk: .., 2008-10-25 13:18:31
[QUOTE]
Lehetet volna hosszab is
Lehetet volna hosszab is
Te ilyen nagyon vicces gyerek vagy
kösz
Lehetet volna hosszab is
Te ilyen nagyon vicces gyerek vagy nem kedves baniaa?
Szerintem jobb szó rád a nevetséges.
no pussy, just the dicks
Kyoto-t én eddig nagyon kedvesnek és végtelnül türelmesnek ismertem meg, elszomorít, hogy a helyzet baniaa miatt oda jutott, hogy egy ilyen fórumozót kell látnunk kifakadni.
Tudod ő nem szimplán BUTA, hanem még büszke is rá, és direkt csinálja.
Bízom benne, h Csaba tesz valamit, de nyilván nagyon el van foglalva.
PL. Moderátorok kinevezése?
Nem ártana
Az animax forumán nem sokáig élne az ilyen BUTA forumozó.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-10-25 13:07:11