Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Ghost in the shell filmek és a sorozat
beküldve: 2014-01-10 19:14:49
(#41) Nemrég adták ki az ARISE 2. részét. Nekem nagyon tetszett. Akciódús anime ez is. Bár ez nem újdonság. Csak ajánlani tudom. Más mint a SAC, de szerintem ez is hű a GITS szelleméhez :) Nézzétek meg ti is...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Nekem a 2 sorozat nem tetszett - kivéve egy részt.
Ezt az újat már nemfogom megnézni.
Hát sajnálom, hogy így vagy vele. De nem tetszhet mindenkinek. Nemigaz? Köszi, hogy megírtad...
beküldve: 2013-09-18 10:52:21
(#39) Nekem a 2 sorozat nem tetszett - kivéve egy részt.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-09-18 10:54:14
beküldve: 2013-09-17 19:23:05
(#38) Sziasztok. Nemrég adták ki a GITS: Arise-t. Nekem nagyon tetszett. Szerintem megint jó animét kaptunk, egy amúgy is nagy multú animétól.. Szeretném megkérdezni tőletek, hogy ha látátok, nektek mi a véleményetek? Ha gondoljátok írjátok meg. Köszi...
A Arise 2. része Decemberben várható. Nagyon várom, kíváncsi vagyok...
A Arise 2. része Decemberben várható. Nagyon várom, kíváncsi vagyok...
Szerk: Angel eyes 2013-09-17 19:27:42
Én már nagyon várom az új GITS anime sorozatot.
Én is már nagyon várom. Én is GITS fan vagyok. Én még az Innocence film szinkronizálást is várom hátha egyszer ez is meg lesz. Japán hanggal és magyar felirattal már meg van de magyar szinkronnal más.
Szerintem az eredeti hang verhetetlen... Ha van egy jó felirat hozzá, akkor a magyar szinkron abszolút nem ér fel az eredeti japán hanghoz. a 1995-ös is sokkal jobban tetszik eredeti hangal. Sajna a GITS SAC 1, és 2. évadát csak magyarba találtam, mert a Japán hanghoz nincs felirat...
Én már nagyon várom az új GITS anime sorozatot.
Én is már nagyon várom. Én is GITS fan vagyok. Én még az Innocence film szinkronizálást is várom hátha egyszer ez is meg lesz. Japán hanggal és magyar felirattal már meg van de magyar szinkronnal más.
A lényeg hogy lesz végre folytatás/új!
A 2nd GIG-et nemrég kezdtem nézni, addigra úgyis befejezem :)
Midíg örömmel várom az ilyen újdonságokat.
A lényeg hogy lesz végre folytatás/új!
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2013-05-19 10:54:58
beküldve: 2013-05-19 08:27:41
(#33) Én már nagyon várom az új GITS anime sorozatot. Az ARISE alcímet adták neki. Sajna még nem tudni mikor érkezik, de én már nagyon várom. A 1995-ös első film óta hatalmas rajongója vagyok, és mindent láttam ami GITS. Remélem év végére, vagy legalábbis jövő év elején megérkezik.
[Link]
[Link]
Szerk: Angel eyes 2013-05-19 08:28:32
beküldve: 2013-03-01 16:28:39
(#32) beküldve: 2012-09-24 17:44:39
(#31) Már sokszor láttam az Animaxon.. De mindíg kimaradt néhány rész, mert nem voltam otthon.. De tegnap végre befejeztem itthon a gépen... És nagyon tetszik.. Már csak a SAC utáni Movie van hátra: SAC: Solid state society.. De szerintem ma az is meglesz
Szerk: Angel eyes 2012-09-24 17:45:24
beküldve: 2010-09-21 13:54:17
(#30) a filmet először a tv-ben láttam,és megtetszett,aztán megismertem a sorozatot
nagyon jó,és a témája is érdekes
nagyon jó,és a témája is érdekes
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2010-09-21 13:54:58
beküldve: 2010-08-05 00:27:31
(#29) Számomra kultusz anime és ezzel el is mondtam mindent...
beküldve: 2010-02-08 18:23:51
(#28) Nekem is nagy kedvencem majdnem mindegyik változata meg van.Baró és nem azért mert cyvorgok és jól néz ki az egész hanem azért mert sok elgondolkodtató dolog van benne aminek érdemes. És a világ egyik legnehezebb témájával a létezéssel foglalkozik.
beküldve: 2009-12-07 17:30:52
(#27) GHOST IN THE SHELL - STAND ALONE COMPLEX SSS *oo*
nos no comment... XD auzstriába kimenet néztem meg... és eléggé furcsa tapasztalataim voltak vele, pölö téves térhatások... a filmen autó kanyarodott jobra a vonat meg épp akkor balra XD szal eléggé durva volt, meg amikor a nővérem is nézteeee XD váááh első anime amit ő is élvezett XD
nos no comment... XD auzstriába kimenet néztem meg... és eléggé furcsa tapasztalataim voltak vele, pölö téves térhatások... a filmen autó kanyarodott jobra a vonat meg épp akkor balra XD szal eléggé durva volt, meg amikor a nővérem is nézteeee XD váááh első anime amit ő is élvezett XD
csak azt nem értem, hogy hogy mi értelme volt annak a gyerek rablásnak... -.-"
Das Leben ist enie Katastrophe... wenn... es leicht ist... machst du es falsch...