Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan (1. és 2. éved)
beküldve: 2011-07-26 20:36:15
(#45) IMÁDOM.barátomnak ez az egy tetszett amiket mutattam neki de szerintem csak azért mert Dokuro-chan-nek nagy a melle.
beküldve: 2010-04-06 21:04:17
(#44) Pipiru piru piru pipiru pi! X3
Szeretek mindenre IGEN-t mondani, de aztán az ellenkezőjét csinálni!! XD
Mint minden többi alkotása Dokuro-channak xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-04 10:00:24
(#42) Akkor valószínűleg láttam midnkét évadot,de azért köszi a segítséget
És íme Dokuro-chan új találmánya: a (vér) szökőkút:
És íme Dokuro-chan új találmánya: a (vér) szökőkút:
Gyerekek,ezt otthon ki ne próbáljátok!
Szerk: Souichiro 2010-01-04 10:00:38
Hogyvanaza Bakuszorasz...mivan,nem tudod kimondani,hogy Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan? Ájj má ki az úccára,oszt üvőcsd: pipiru pipiru pipipiru pííí! xD
Az Antifaces Anime című videójukban láttam,hogy létezik ilyen anime.Na azonnal le is szedtem netről,belenéztem,az első 5-7 perc után nekem lejött,hogy ez egy rekeszizom szaggató baromság lesz.nem tévedtem sokat xD
Szeressük az ilyet
Az van másik sorozat-OVA is? Vagy csak ez a 8 résznek megfelelő kis sorozat létezik?
Az Antifaces Anime című videójukban láttam,hogy létezik ilyen anime.Na azonnal le is szedtem netről,belenéztem,az első 5-7 perc után nekem lejött,hogy ez egy rekeszizom szaggató baromság lesz.nem tévedtem sokat xD
Szeressük az ilyet
Az van másik sorozat-OVA is? Vagy csak ez a 8 résznek megfelelő kis sorozat létezik?
Hát igen, eléggé nagy marhaság, szakadni lehet rajta. xD
Igazából 4 része van mindkét évadnak, csak valószínű, hogy ahonnan leszedted, ott el voltak vágva.
Van a Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2 évada is szintén 4 résszel. [Link]
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-04 09:35:26
(#39) Hogyvanaza Bakuszorasz...mivan,nem tudod kimondani,hogy Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan? Ájj má ki az úccára,oszt üvőcsd: pipiru pipiru pipipiru pííí! xD
Szeressük az ilyet
Szeressük az ilyet
Szerk: Souichiro 2010-01-04 09:56:41
beküldve: 2009-08-13 21:51:32
(#38) Én 1 részt néztem belőle olaszul szóval kb csak anyit értettem belőle hogy: Pipirupirupííí! De ez az anime egyszerűen kimondhatatlan.... Ezt kitalálni is durva.. De ezt megcsinálni....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
igen, 4 részes. Az van legalábbis kiírva animeaddictson. Arra már nem emlékszem, én hány részt láttam xD Régen volt... 2 hónapja De szerintem végignéztem
Hát nem tudom szerintem a 2. évad is 4 részes ugyanis valahol ezt olvastam + láttam én is az anime-t és megnéztem egy AMV-t ami olyan jeleneteket tartalmazott amit én nem láttam és akárhogy is kerestem nem találtam.
Egyébként eszméletlen jo anime nekem nagyon tetszett.
Egyébként eszméletlen jo anime nekem nagyon tetszett.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-08 18:02:44
(#35) Jaj, ez az anime nagyon fájt.
Mikor megnéztem... uff... Teljesen leamortizált.
A végén már rendesen féltem Dokuro-chantól
Mikor megnéztem... uff... Teljesen leamortizált.
A végén már rendesen féltem Dokuro-chantól
beküldve: 2009-06-07 11:35:29
(#34) De hiszen a 2. évad csak két részes.
Ha van tovább, akkor max. új sorozatban.
Ha van tovább, akkor max. új sorozatban.
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-06-06 18:42:04
(#33) Nekem nagyon bejött ez az anime :P xD halálra röhögtem magamat.
Dokuro-chan féle világkép :P cuki volt xdddd
Két hete minden nap meghallgatom a pipiru-t
1. évadot végignéztem, 2. évad 1-2. részét mert eddig találtam meg magyar felirattal :P
Jut eszembe... megnézem van e tovább :P
Dokuro-chan féle világkép :P cuki volt xdddd
Két hete minden nap meghallgatom a pipiru-t
1. évadot végignéztem, 2. évad 1-2. részét mert eddig találtam meg magyar felirattal :P
Jut eszembe... megnézem van e tovább :P
Olvasás+Írás+Zene= Élet ^^
beküldve: 2009-06-06 18:32:11
(#32) Hát én azon jó nagyot néztem.
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"