Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan (1. és 2. éved)
beküldve: 2008-12-01 18:24:58
(#15) na...ez szép...jó témát találtatok fiúk x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-01 18:14:03
(#14) yokatta!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-01 18:10:04
(#12) addig jó.A következő következtetést vontam le: Minél nagyobb egy 12 éves lány melle,annál gyakrabban váltogatja a fiúit.a rekorder: a nyári szünet alatt,3 naponta váltogatta a "fiúját".Erre a következtetésre csak egy kivételt találtam,ezzel a lánnyal haverok is vagyunk.(sajna semmi több )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én spec az osztálytársak nézegetésével és tanulmányozásával kijelenthetem hogy nagy mellű egyedek is vannak
Nálunk 12 évesen nem voltak.
beküldve: 2008-12-01 18:05:47
(#10) Én spec az osztálytársak nézegetésével és tanulmányozásával kijelenthetem hogy nagy mellű egyedek is vannak
A mai 12 éves lányoknak csak még nagyobb van!
Höhh, én még nem láttam, ha látsz, akkor szólj.
BTW ez az az anime, amit el fogok kezdeni nem sokára.
Eddig nem nagyon néztem animéket, inkább mangapárti vagyok, de most a Higurashi meghozta a kedvem az animékhez.
Szerk: .., 2008-12-01 18:02:02
beküldve: 2008-07-23 19:50:58
(#8) deeee rég is volt ide írva
hát igen Dokoru-chan 12 évesen..köhöm... bár a huga is durva, emlékeim szerint ő meg 9 éves 2. részben ez még csak fokozódik xddd de azért elég poén
hát igen Dokoru-chan 12 évesen..köhöm... bár a huga is durva, emlékeim szerint ő meg 9 éves 2. részben ez még csak fokozódik xddd de azért elég poén
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
A mai 12 éves lányoknak csak még nagyobb van!
Ezt azért kétlem . Vagy max kitömik a melltartót, mindenre van megoldás .
(Gonosz off mondat, gonosz Miyutól^^°)
Szerk: miyu 2007-10-23 21:16:28
beküldve: 2007-10-22 18:35:08
(#6) A mai 12 éves lányoknak csak még nagyobb van! Amúgy ez a legagyamentebb anime, amit életemben láttam. Az Openingjét Saeko Chiba énekli, persze nagyon jó hangja van neki, csak az anime megköveteli, hogy hamisan énekeljen ^^'
beküldve: 2007-09-15 18:57:04
(#5) beküldve: 2007-09-15 13:19:29
(#4) Mikor először hallottam róla, akkor egyből az volt a reakcióm, hogy "ez kell". Aztán belenézegettem amv-kbe, reakció: "most!!" Aztán még egy amv, ecchi-s jelenetek "ja hogy fiúknak? hagyjuk" Szóval kicsit sok nekem ez a nagy ecchi töltet (12 éves kislánynak hol van ekkora melle? ), tehát ez kimarad az életemből.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-09-15 13:31:17
beküldve: 2007-09-15 12:14:18
(#3) Én tudok adni pár linket...de vagy egy biztos elérhetőségem,de nem tudom mennyire szabad azt ide beírni,de ha megdobsz egy emillel elmondom ott de addig is itt egy link [Link]
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Én még csak amv-kből láttam belöle részleteket de már az is enyhén szólva morbid volt. Emlékszem az első találkozásra:
"De cuki Mi az bárd szerüség Uhhh Atyám " aztán:"Ez nekem kell
Röviden ennyi
Bendzsi az agyonütést garantálhatom a felélesztést kevésbbé...De ettől eltekinthetünk ha megsúgod honnan lehet letölteni
"De cuki Mi az bárd szerüség Uhhh Atyám " aztán:"Ez nekem kell
Röviden ennyi
Én meg elejtek egy hibát a topic címében. Valaki üssön agyon. De utána éleszen fel ha kérhetem.
Bendzsi az agyonütést garantálhatom a felélesztést kevésbbé...De ettől eltekinthetünk ha megsúgod honnan lehet letölteni
beküldve: 2007-09-11 18:02:22
(#1) Láttam már "őrültség" kategóriájú animéket, de ez visszi a pálmát.
Az első évad kikészítet, döltem a röhögéstől, hogy lehet ilyeneket egyáltalán kitalálni? Most meg ráadásul kijött a 2. évad első része is. Azt is meg kell néznem. (de a cenzúrázatlant)
Én meg elejtek egy hibát a topic címében. Valaki üssön agyon. De utána éleszen fel ha kérhetem.
Az első évad kikészítet, döltem a röhögéstől, hogy lehet ilyeneket egyáltalán kitalálni? Most meg ráadásul kijött a 2. évad első része is. Azt is meg kell néznem. (de a cenzúrázatlant)
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-09-11 18:08:00