Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shoujo-ai
beküldve: 2013-09-08 13:09:54
(#49) Rizsa: 1000 év után felnéztem végre ide és ilyen téma is van most már *csodálkozós fej, ahogy illik* (újra, mert egyszer már létrehoztam egy ilyen topicot "yuri" névvel. Whatever...)
A lényeg: Nagy rajongója a műfajnak :)
A lényeg: Nagy rajongója a műfajnak :)
-
Szerk: C-san 2013-09-08 13:37:03
beküldve: 2013-09-07 15:49:49
(#48) Most ugye van ez az 'újabb' manga, a Citrus.
Engem annyira megfogott, hogyha japánul valamelyik kiadó ki fogja adni(természetesen csak ha annyi fejezet összegyűjt, hogy elég legyen egy kötethez), én mindenképp megveszem.
Valakinek tetszik amúgy még rajtam kívül?:3
Engem annyira megfogott, hogyha japánul valamelyik kiadó ki fogja adni(természetesen csak ha annyi fejezet összegyűjt, hogy elég legyen egy kötethez), én mindenképp megveszem.
Valakinek tetszik amúgy még rajtam kívül?:3
beküldve: 2009-02-09 20:12:04
(#47) Shoujo_Ai az jó dolog! csak az a kár, hogy kevés fantázia van a témában azok között, amiket én ismerek...ugyanaz a sablon alapján smárolják egymást a szigorú keresztény iskola keretein belül a lányok. Tud valaki valami extrémebbet mutatni? Nem hentai-t:P
Jaja nekem is valami ilyesmi a bajom , lehetne extrémebb(ne csak csók könyörgööm ) és fantáziadúsabb különböző karakterekkel(eddig inkább hasonlóakat láttam).Szóval mutizzatok valamit!
beküldve: 2008-05-06 17:50:02
(#44) Shoujo_Ai az jó dolog! csak az a kár, hogy kevés fantázia van a témában azok között, amiket én ismerek...ugyanaz a sablon alapján smárolják egymást a szigorú keresztény iskola keretein belül a lányok. Tud valaki valami extrémebbet mutatni? Nem hentai-t:P
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ha mindn igaz, lessz NANA magyar kiadásban!
Jah, már majd' 3 hete minden igaz! Jó megfigyelésért piros pont!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
egy marimite-t akkor is szivesen látnék magyarul. ^____^
nekem nagyon bejön ennek a yaoinak a grafikája. a borító tényleg furi, de szerintem a tartalma már jobb. nagyon szeretem a kóreai műveket!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Hát japánul előbb olvasom el mint németül. XD
Szerintem hentai mentes shoujo-aira kevesebb esély van, mint yaoira... Azért a Gravi anime megjelenése után BL rajongók tucatjai születtek meg (és sikítottak fel...), de shoujo-ai rajongók sztem nagyon kevesen vannak.
A NANA már jó indulópont, lehet, hogy kialakul valami fanbase itthon is a josei körül.
Szerintem hentai mentes shoujo-aira kevesebb esély van, mint yaoira... Azért a Gravi anime megjelenése után BL rajongók tucatjai születtek meg (és sikítottak fel...), de shoujo-ai rajongók sztem nagyon kevesen vannak.
A NANA már jó indulópont, lehet, hogy kialakul valami fanbase itthon is a josei körül.
Neve nincs yaoiról no commet, én csak annyit tudok rá mondani, hogy jobb, mint a semmi, és reményében talán egyszer kapunk valami minőségi árut is. (És itt nem a Gravitationre gondolok... hanem valami YAOI-ra.)
Szerk: pansy 2008-04-17 09:48:02
És ha jól vagyok informálva, akkor nem adták ki angolul.)
viszont németül igen. mind a mangát, mind a novellát.
azért remélem hamarosan magyarul is ki fogja vki adni a marimite-t. bár igaz, h nem lenne rá olyan nagyon-nagy kereslet. de pl a most kiadott nevesincs yaoira sem lesz nagyobb kereslet szvsz (nem fikázni akarom a művet, sőt, még meg is fogom venni conon).
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Maria-sama ga miterut most tervezem elolvasni.
A novellát vagy a mangát?
A novellát vagy a mangát?
A mangát először, mivel az elérhető angolul. Miért, a könyv jobb? (Igazából eléggé megizzadnék, mire a végére jutnék japánul a könyvsorozatnak. ^^" És ha jól vagyok informálva, akkor nem adták ki angolul.)
beküldve: 2008-04-13 09:13:14
(#36) Nálam az Indigo Blue az egyik kedvenc. A Maka-Maka első kötete is nagyon tecc, a második kötet már egy kicsit PWP-szerűbb, hentaisabb, szóval azt nem tudtam annyira komolyan venni.
Az Ultimate Homosexuality is egy jó mű lenne, ha nem az lenne a vége, ami. >_<
Az Ultimate Homosexuality is egy jó mű lenne, ha nem az lenne a vége, ami. >_<