Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
nice program
én asszem megyek és összevánpíszezem magam h ígéretemhez híven meglegyen az új alaklamazás facebookon...
nem mintha akkora áldozat lenneXD
én asszem megyek és összevánpíszezem magam h ígéretemhez híven meglegyen az új alaklamazás facebookon...
nem mintha akkora áldozat lenneXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nemértem az összefüggést. Azért köszönöm
Én felkeltem fél 9-kor. Nézem szaridő, áramkimaradás. Kell ez a vérnek!! Kapcsoltam zenét, megreggeliztem, és visszafeküdtem
Én felkeltem fél 9-kor. Nézem szaridő, áramkimaradás. Kell ez a vérnek!! Kapcsoltam zenét, megreggeliztem, és visszafeküdtem
Szerk: Merchior 2010-06-22 12:33:54
reggel van még... ilyenkor általában orgyilkoshangulatban vagyok, de ez épp pillanatnyi kedvesség volt
apropó... 11-kor keltem, ennek ellenére hót álmos vagyok. lol
apropó... 11-kor keltem, ennek ellenére hót álmos vagyok. lol
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Merchior 2010-06-22 12:28:43
erre a kérdésre te sem szeretnéd tudni a választ, egyenlőre, hidd el
Dz: SakuraConon megalapítottuk a Kék Orr - avagy Chopperverz Egyletet. Yoroi a kabalánk, oda meg vissza voltam érte
Envy: kidöglöttem, 1-kor feküdtem és 7-kor keltem mert mentünk apával a városba. amúgy fogalmam sincs mért írom mindig ly-nal a muszáj-t, holott mindig színjeles voltam magyarból. mielőt téveszmékbe kergetnéd magad hidd el nem kerüllek, sőt hiányoztok most, hogy épül az OP-karhatalom, csakhát, béna vagyokXD
Merchior-sama: a Méz és lóhere jó, megkönnyeztem és ezt nem soka anyime mondhatja el magáról mert kicsiny kőszívem minden hidege kemény falat állított magának.
Zoro: asszem tőlem, egy korábbi msnbeszélgetésből: "Come to the Dark Side, we have... ONE PIECE!!!"
amúgymeg önhatalmúlag kijelentem, hogy OP-től kicsit elrugaszkodott beszélgetés is simán megengedhető a topicon belül, aki nem ért egyet szálljon szembe velem
Dz: SakuraConon megalapítottuk a Kék Orr - avagy Chopperverz Egyletet. Yoroi a kabalánk, oda meg vissza voltam érte
Envy: kidöglöttem, 1-kor feküdtem és 7-kor keltem mert mentünk apával a városba. amúgy fogalmam sincs mért írom mindig ly-nal a muszáj-t, holott mindig színjeles voltam magyarból. mielőt téveszmékbe kergetnéd magad hidd el nem kerüllek, sőt hiányoztok most, hogy épül az OP-karhatalom, csakhát, béna vagyokXD
Merchior-sama: a Méz és lóhere jó, megkönnyeztem és ezt nem soka anyime mondhatja el magáról mert kicsiny kőszívem minden hidege kemény falat állított magának.
Zoro: asszem tőlem, egy korábbi msnbeszélgetésből: "Come to the Dark Side, we have... ONE PIECE!!!"
amúgymeg önhatalmúlag kijelentem, hogy OP-től kicsit elrugaszkodott beszélgetés is simán megengedhető a topicon belül, aki nem ért egyet szálljon szembe velem
Szerk: Gilje-sama 2010-06-22 12:05:15
beküldve: 2010-06-21 22:18:20
(#885) Szerintem gyerünk át a Társalgóba. Nem megy zökkenő mentesen a témán belül maradni. Bár esküszöm, hogyha átmegyünk, akkor meg tele lesz VánPísszel a Társalgó
És ezzel be is mutattam 4képpel mennyi esze van a leendő Kalóz Királynak!
az még nincs eldöntve hogy ő lesz e az csak elszántan küzd érte
és amm Envy?:O Furcsa ez a név váltás nekem
Szerk: Roronoa Zoro 2010-06-21 21:59:36
Jól van
Csak neh úgy járj mint én!
--> Utólag átkoztam a fejem, h nem kezdtem el hamarabb ezt a sorozatot ....
Csak neh úgy járj mint én!
--> Utólag átkoztam a fejem, h nem kezdtem el hamarabb ezt a sorozatot ....
MIANEVED?!
Hátt.. Ha ennyire biztos vagy benne, nem ellenkezem. Ha befejezem a Méz és Lóherét, megnézem már magamnak. Ha megfogott a dolog, tudni fogjátok, ha nem, akkoris
beküldve: 2010-06-21 21:07:23
(#880) na végre sikerült internet közelbe jutnom
Ace és Luffy édes testvérek ? mert Portgas D Ace a neve és ha édes testvérek akk Gol D Roger nem a családban van ?
beküldve: 2010-06-21 21:00:41
(#879) beküldve: 2010-06-21 20:56:43
(#877) egyszerre csak egy oldalt tud kezelni a netem szóval Envy szólj ha át akarsz menni...
Szerk: sütilány 2010-06-21 20:58:30