Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
1x de XD az mikor lesz ez az egyetlen bajom XD
Remélem minél később.
Ez a sorozat túl jó ahhoz, h befejeződjön hamar...
MIANEVED?!
De nem kell találgatni, majd úgy is kiderül 1x xD
1x de XD az mikor lesz ez az egyetlen bajom XD de mos legalább el leszek egy ideig de bosszant is hogy Megavideora tették fel a dolgokat vagyis 72 percet nézhetek utána 1 órán keresztül nem enged semmit sem nézni kivéve ha fizetek lehet megteszem csak hogy zavartalanul nézhessem
Szerk: Roronoa Zoro 2010-06-22 13:43:25
Ha engem kérdezel a One Piece nem egy nagy halom kincs lesz... Ez 100%. Poén lesz a vége, úgy is
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-22 13:26:22
(#902) és meg van az Anime ^^ 460 ig német szinkronnal XD pedig felirattal kezdtem el már keresni hogy hátha ugy találok erre ez hát
Szerk:
Most nézegetem a Zombis részeket de olyan furcsa hogy előtte néztem a 105 ös rész most meg a 347 est XD és Grafikailag retenetesen más :-/ amm most azért vok mert haza kellet jöjjek lebetegettem XD
Szerk:
lehetséges hogy a One Peice nem egy kincs hanem egy nagy titok amit Robin kutat mivel kiderült hogy Gol D Roger is kutatott azok után a kövek után és megtalálta mindet és megfejtette szal én egy olyan elképzelés ben vok most hogy mivan ha a One Piece nem is egy olyan kincs hogy pézi hanem rettenetes nagy tudás?:O
Szerk: Roronoa Zoro 2010-06-22 13:30:57
beküldve: 2010-06-22 13:22:59
(#901) megyek idézetetírniXD van nektek ajándék on netboard
Azt nem ilyenkor kell
Énsem akkor írom, amikor bandázás van
Bibibi van a 4. moviehoz feliratom!!! AA_n valamely okból nincs fent, de Minato azt mondta le van ferdítve, de nem találta a gépén.
Végül Bugatty átküldte neki, Minato meg nekem a feliratot, én mindjárt szerintem azt nézek, azt mondják a 4. movie jó
Csak az első 3at láttam eddig.)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-22 13:23:28
beküldve: 2010-06-22 13:13:47
(#899) Gilje:
ha ez nem hat, akkor semmi
bon claj tuti fegyver
Husom:
nekedmilyenjóóóóóóóóó ó
ennyi manga (szipp-szipp)
ha ez nem hat, akkor semmi
bon claj tuti fegyver
Husom:
nekedmilyenjóóóóóóóóó ó
ennyi manga (szipp-szipp)
morgen. no, megyek idézetetírniXD van nektek ajándék on netboard
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-22 13:09:07
(#897) Szép-szédelgős-ébredést mindenkinek
Ma jön a 11manga, amit rendeltem Lírából. (elvileg)
Végre meglesz a Gravitation első 3kötete XD
Eddig sajnáltam rá a lóvét, de 400Ft nem pénz érte..
Ma jön a 11manga, amit rendeltem Lírából. (elvileg)
Végre meglesz a Gravitation első 3kötete XD
Eddig sajnáltam rá a lóvét, de 400Ft nem pénz érte..
MIANEVED?!
juj akkor a nevedben rájuk uszítom a pomogácsokat meg a langoliereket oks?
ha azokat túlélték következnek a huttyogányok és durrfarkú szurcsókok, kegyelemdöfésnek Bon Clay
ha azokat túlélték következnek a huttyogányok és durrfarkú szurcsókok, kegyelemdöfésnek Bon Clay
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
*rávánpíszel sütilányraXD*
jajj kösszi máris jobban vagyoooook
még mindíg nem onnan várom a könyveket....tudod a remény hal meg utoljára de ha ezen a héten sem kapok vmi infót akkor meg.......... magukat
az gáz h először a "kakaóért"-et karaokenak olvastam?
CSAK GILJÉNEK
mertnemidevág
Szerk: sütilány 2010-06-22 13:04:53
*rávánpíszel sütilányraXD*
amúgy asszem 454. rész eddig és messze nincs még vége
jutesezmbe írtam netboardra, de szerkeszteni akartam és most nem találok vissza a fórumba. onegai, segítség
lelépek kakaóért (vol2)
amúgy ha házhozrendelem a köteteket akkor még rá kell fizetni a kiszállítási költséget is nem? eddig mindig bementem értük
amúgy asszem 454. rész eddig és messze nincs még vége
jutesezmbe írtam netboardra, de szerkeszteni akartam és most nem találok vissza a fórumba. onegai, segítség
lelépek kakaóért (vol2)
amúgy ha házhozrendelem a köteteket akkor még rá kell fizetni a kiszállítási költséget is nem? eddig mindig bementem értük
animelandbe
Szerk: Gilje-sama 2010-06-22 13:02:25
11-kor keltem, ennek ellenére hót álmos vagyok. lol
Giljém én olyan b@szott nyűgöshisztisfáradt vagyok kb 11óra alvás után...
nincs ebben semmi lol
hisztí egyik fő oka még mindíg h nem akarják leszállítani az op köteteim és ha az nem történik meg a héten...
sztem tömeggyilok lesz
jajj és vánpíszezzössze engem is
legalább vami pozítív is lenne rajtam/a reggelemben
Szerk: sütilány 2010-06-22 12:55:54
Bivalytőkeszőrház a.
Az anime jelenleg valahol 450 rész körül járhat.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-22 12:41:25
11-kor tértem ismét magamhoz
Egyébként hány részes a teljes sorozat?
Kéne egy falunév, de semmi ötletem nincs Meg csoki is kéne
Egyébként hány részes a teljes sorozat?
Szerk: Merchior 2010-06-22 12:39:20