Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
Hogy jön ez ide? Ez mikor VáánPííísz?
Crocodile. Nagyon is OnePiece.
Neked még elnézik ha nem tudod
De am a hsz-ed alatt van a One Piece-beli Crocodile.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-23 22:00:24
Szerk: Merchior 2010-06-23 21:58:40
Szerk: Roronoa Zoro 2010-06-23 21:55:46
beküldve: 2010-06-23 20:37:22
(#962) beküldve: 2010-06-23 20:26:44
(#961) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Pls valaki megtudná mondani honnan szedhetném le vagy szerezhetném meg a One Piece Movie kat magyar felirattal ?
Hát a Movie-kat több helyről is letöltheted nagyon jó minőségben de viszont felirat eddig csak párhoz van legalábbis a tudomásom szerint. 1-2-3-7-8. Movie-ról tudok, hogy rendelkezik magyar felirattal ami szerintem elég szomorú
A többihez eddig nemigazán találtam vagy nem is készült felirat.
A Movie-kat 1-7-ig itt tudod letölteni nagyon jó minőségben:
[Link]
A feliratokat meg itt találhatod meg:
[Link]
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-23 13:22:39
(#959) Pls valaki megtudná mondani honnan szedhetném le vagy szerezhetném meg a One Piece Movie kat magyar felirattal ?
tévedsz, azért nézem, mert ők a barátaim és otthonérzem magam közben. olyan világot nyújtanak, ahova mindigis vágytam
de valljuk be, h Pandaman rulz
Ebben maximálisan egyetértek, hasonló érzésekkel nézem én is ezt a kiváló sorozatot
Amúgy a képek alapján rémlik ez a Pandaman, több helyen is felbukkant de mégis mi ez az ováció ami kitört miatta??
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
tévedsz, azért nézem, mert ők a barátaim és otthonérzem magam közben. olyan világot nyújtanak, ahova mindigis vágytam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Sztem te már csak azért nézed ujra és ujra a One Piece-t hogy megtaláld szinte minden részben a Pandát vagy talán tévedek ?
ugyehogy?XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Igen, egy Flapjack - One Piece crossovert már régóta hiányoltam xD
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
deviantarton beraktam a favoritokbaXD
PANDAMAAAAAAN!
PANDAMAAAAAAN!
beküldve: 2010-06-22 20:40:00
(#952) cukkermanó...XD
Szerk: Gilje-sama 2010-06-22 20:29:48