Legutóbb kommentezett topikok
GAIA online Anime karakter nevelde
Manga őstörténet 1.
Binbougami Ga!
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
GAIA online Anime karakter nevelde
Manga őstörténet 1.
Binbougami Ga!
Nana érdekesség
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

NYESTE ROLAND: @DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött. - Király!
DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött.
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté egyébként a webbolt tudnivalók menüje szerint: "A rendelésedet 5 munkanapon belül GLS futárral küldjük el. Erről egy újabb emailt fogsz kapni. Ha egy héten túl sem jün meg a csomagod, jelezd nekünk a webbolt@mangafan.hu címen..."
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté kb. 2-3 nap. Attol függően hova és mennyit kérsz.
BALOGH MáTé: Sziasztok ha már rendeltetek az oldaslról, kb. mennyi idő után érkeztek meg a teremékek ?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

One Piece
De ez a manus nem az!! Hogy is híjják?
A másikot vágom, de a csávó az él és virul, nem VánPísz!
Szerk: Merchior 2010-06-23 22:05:30
Hogy jön ez ide?
Ez mikor VáánPííísz?

Crocodile. Nagyon is OnePiece.
Neked még elnézik ha nem tudod
De am a hsz-ed alatt van a One Piece-beli Crocodile.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-23 22:00:24
Szerk: Merchior 2010-06-23 21:58:40
Szerk: Roronoa Zoro 2010-06-23 21:55:46
beküldve: 2010-06-23 20:37:22
(#962) beküldve: 2010-06-23 20:26:44
(#961) 
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Pls valaki megtudná mondani honnan szedhetném le vagy szerezhetném meg a One Piece Movie kat magyar felirattal ?
Hát a Movie-kat több helyről is letöltheted nagyon jó minőségben de viszont felirat eddig csak párhoz van legalábbis a tudomásom szerint. 1-2-3-7-8. Movie-ról tudok, hogy rendelkezik magyar felirattal ami szerintem elég szomorú

A többihez eddig nemigazán találtam vagy nem is készült felirat.
A Movie-kat 1-7-ig itt tudod letölteni nagyon jó minőségben:
[Link]
A feliratokat meg itt találhatod meg:
[Link]
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-23 13:22:39
(#959) Pls valaki megtudná mondani honnan szedhetném le vagy szerezhetném meg a One Piece Movie kat magyar felirattal ?
tévedsz, azért nézem, mert ők a barátaim és otthonérzem magam közben. olyan világot nyújtanak, ahova mindigis vágytam
de valljuk be, h Pandaman rulz

Ebben maximálisan egyetértek, hasonló érzésekkel nézem én is ezt a kiváló sorozatot

Amúgy a képek alapján rémlik ez a Pandaman, több helyen is felbukkant de mégis mi ez az ováció ami kitört miatta??

A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
tévedsz, azért nézem, mert ők a barátaim és otthonérzem magam közben. olyan világot nyújtanak, ahova mindigis vágytam

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Sztem te már csak azért nézed ujra és ujra a One Piece-t hogy megtaláld szinte minden részben a Pandát
vagy talán tévedek ?

ugyehogy?XD

Igen, egy Flapjack - One Piece crossovert már régóta hiányoltam xD
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
deviantarton beraktam a favoritokbaXD

PANDAMAAAAAAN!

PANDAMAAAAAAN!
beküldve: 2010-06-22 20:40:00
(#952)