Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
beküldve: 2010-06-27 23:03:14
(#980) Családi banzáj volt és nem tudtam gép közelbe vergődni este meg fáradt voltam, pedig rendszeresen olvasom a topicot és ha van hozzászólnivalóm akkor benyögök ezt-azt. Meg hát a barátnőmmel is kell néha foglalkozni még féltékeny lenne
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-27 22:27:41
(#979) omg elmegyek egy jhétvégére és meghal a topic?! két barátommal annyi OP amv-t néztünk, főleg a Water 7-sagából, gondoltam berakok egyet
Kaku és Lucci lulz
Kaku és Lucci lulz
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-25 13:05:12
(#978) lehetetlen az ilyen animéket nem hogy egyszerűen Szabályszegés lenne de lehetetlen is megfilmesítani bőven elégek a One Piece Movie-k film nem kell tul sok történés van már eddig is XD (még csak 400 nél vok de rájöttem hogy itt hagyták asszem abba a szinkront még nincsen rajta német szinkron :( ) most az Avetart fogják kiadni film ben hát remélem azt nem basszák el habár annak sokkal egyszerűbb a története és remélem nem fogják elbaszni,de ez ujj a Bleach et megfilmesítették ne már :O
beküldve: 2010-06-24 11:43:37
(#976) Akartam nektek linkelni két nagyon jó One Pieces AMV-t, de úgy látszik, a YouTube vagy a feltöltőjük azóta törölte őket /nem csoda, asszem 3-4 évvel ezelőtt néztem őket, amikor még nagyon One piece lázban égtem (ezt a topicot is én indítottam, ha minden igaz)/
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Te le sem feküdtél, vagy ilyen korán kelsz??
Amúgy egyetértek veled, az amcsi anime filmek enyhén szólva is közepesen gagyik.
Eddig azt hittem, hogy a Ván Písz csak őrültség a köbön, de rájöttem, hogy fájtos anime Mindinkább kezd már érdekelni
Amúgy egyetértek veled, az amcsi anime filmek enyhén szólva is közepesen gagyik.
Eddig azt hittem, hogy a Ván Písz csak őrültség a köbön, de rájöttem, hogy fájtos anime Mindinkább kezd már érdekelni
Ment az asszony dolgozni és felébredtem aztán meg nem tudtam aludni és felnéztem. És valahogy előjött a szokásos szófosásom mikor megláttam "Sir Segal Crododile"-t És igen, a One Piece egy ízig-vérig Shounen-fight anime és azok közül is az egyik legjobb! Tényleg fokozottan ajánlott a nézése ha szereted a műfajt de akkor is ha nem
beküldve: 2010-06-24 10:59:36
(#974) minél hamarabb kezdd el!! lehetetlen abba hagyni!! muszály!! ha nem kezded el, akkor én aztán.... Us-en videós kiadást szedd! és vaccsingoldd!!
Te le sem feküdtél, vagy ilyen korán kelsz??
beküldve: 2010-06-24 05:46:06
(#972) OOOOOOOOOOOOOOH ma én vagy az első...hehe na ezt kiélvezem Amúgy ez a Segal kép nagyon zsír kiköpött Crocodile..na ha egyszer ebből is lesz béna amcsi filmfeldolgozás akkor tuti ő lenne a legjobb választás...mondjuk ez tükrözné a film színvonalát is
De nem mondok rémeket így korán reggel isten óvjon az amcsi One Piece filmektől...elég, hogy a Dragonball után a Death Note-ot és a Bleach-et is "megerőszakolják". Mondjuk a Blood The Last Vampire mintha nem lett volna olyan rossz de nagyban köszönhető egy európai rendezőnek lehet nekünk, európaiaknak kéne a kezünkbe vennünk az anime feldolgozásokat akkor talán készülne pár emészthetőbb, neadj isten kiváló darab is lehet kevésbé lennének látványosak vagy nagy költségvetésűek de talán lenne közük az eredeti műhöz Bár ha belegondolok pont egy One Piece az ami hatalmas költségvetést érdemelne a hajók, a szörnyek, a tengeri jelenetek na meg az Ördög gyümölcsök által adott különleges képességek megjelenítése miatt. Egy biztos számomra a manga és az anime jelenti a One Piece-t és ha az idegesítő amcsik filmet csinálnak belőle szívük joga de én nem fogom megnézni !!
De nem mondok rémeket így korán reggel isten óvjon az amcsi One Piece filmektől...elég, hogy a Dragonball után a Death Note-ot és a Bleach-et is "megerőszakolják". Mondjuk a Blood The Last Vampire mintha nem lett volna olyan rossz de nagyban köszönhető egy európai rendezőnek lehet nekünk, európaiaknak kéne a kezünkbe vennünk az anime feldolgozásokat akkor talán készülne pár emészthetőbb, neadj isten kiváló darab is lehet kevésbé lennének látványosak vagy nagy költségvetésűek de talán lenne közük az eredeti műhöz Bár ha belegondolok pont egy One Piece az ami hatalmas költségvetést érdemelne a hajók, a szörnyek, a tengeri jelenetek na meg az Ördög gyümölcsök által adott különleges képességek megjelenítése miatt. Egy biztos számomra a manga és az anime jelenti a One Piece-t és ha az idegesítő amcsik filmet csinálnak belőle szívük joga de én nem fogom megnézni !!
beküldve: 2010-06-23 23:21:42
(#970) Süti:
Háté: Éstényleg. Eszembe jutott Szegalkaám, de nem volt meggyőződésem
És hogy azért ne faljanak fel feltétel nélkül :Itt egy AMV
Ráadásul a jelenlegi kedvenc zenémmel
Szerk: Merchior 2010-06-23 22:30:53
Steven "Badass" Seagal
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
De ez a manus nem az!! Hogy is híjják?
A másikot vágom, de a csávó az él és virul, nem VánPísz!
ne húzd kia gyufát kicsi merchiorom , mert felfalnak az op fanok
De ez a manus nem az!! Hogy is híjják?
A másikot vágom, de a csávó az él és virul, nem VánPísz!
Szerk: Merchior 2010-06-23 22:05:30