Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
beküldve: 2010-07-04 13:26:08
(#995) Én a One Piece-t anime-ben ismertem meg és szerelem volt első látásra De ahogy belenézegettem a manga is csúcs csak valahogy animézésre több időt szánok ezért nálam egy picit az anime előrébb van, de ugyanúgy tekintek őrá is mert mindkettő formátuma a One Piece-nek Qrvajó!!!
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-07-04 01:40:27
(#994) Gilje:
IGEN, NÉLKÜLED NINCS ÉLET
légy felelősséggel azok iránt akik miattad (is) kaptak One Piece függőséget
Kira-Kiba:
hát erről vitatkozhatnánk, hogy mi a jobb...Én pl manga párti vagyok-megrendíthetetlenül
One Piece-szel is manga formátumban estem szerelmbe
IGEN, NÉLKÜLED NINCS ÉLET
légy felelősséggel azok iránt akik miattad (is) kaptak One Piece függőséget
Kira-Kiba:
hát erről vitatkozhatnánk, hogy mi a jobb...Én pl manga párti vagyok-megrendíthetetlenül
One Piece-szel is manga formátumban estem szerelmbe
nem feltétlen, annyi a különbség h színes és a szereplőknek van hangja. viszont egy manga sokkal részletesebb. és vicces minden panelkockán Pandamant keresni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-07-03 23:10:26
(#992) én anime-ben mindent jobban szeretek,szerintem az anime mindig jobb
ez nem kérdés xDD
ez nem kérdés xDD
Fülöp Petra
mert Gilje ősanya épp babát készít meg beranmásodottXD
amúgymeg nélkülem nincs élet vagy mifene?!
amúgymeg nélkülem nincs élet vagy mifene?!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Na mi van itt teljesen kihalt a topic??
nagyon úgy tűnik...
Gilje ősnayánk nem koppint a körmünkre h kapjuk mán őssze a one pieces fanságunkat
nem, télleg az, lévén a két fő erőforrás, Envy és süti átmászott egy privát fórumra és ott keménykedünk tovább.
én meg csak simán nem jövök 2-3 napja gépközelbe, mer nincs kedvem, meg a legutóbbi próbálkozásom is eredménytelen volt^^
én meg csak simán nem jövök 2-3 napja gépközelbe, mer nincs kedvem, meg a legutóbbi próbálkozásom is eredménytelen volt^^
beküldve: 2010-07-03 21:53:32
(#988) Na mi van itt teljesen kihalt a topic??
beküldve: 2010-07-01 19:23:07
(#987) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-07-01 19:29:00
beküldve: 2010-07-01 12:22:39
(#986) megérkezett az első két op mangám!!!!!!!!
fogassatok velem madarat
bódogság vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
fogassatok velem madarat
bódogság vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
413. rész asszem
Na ez a kép poén, tiszta jó a sérója
413. rész asszem
beküldve: 2010-06-29 20:52:17
(#983) Sziasztok na vegre en is gephez jutottam nyaralas alatt XD csak sajna laptopp es nem tom hogy kell ekezeteket irni XD mar varom hogy hazaerjek kivancsi vok a 401 ben milyen lesz a 3 kapitany harca Kuma ellen nem tom ki fog nyerni de mar varom csak felirattal nem szeretek semit sem nezni hm el kellene kezdenem japanul tanulni amm Giljeee te meddig is lattad ?
beküldve: 2010-06-29 13:16:20
(#982) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-29 13:20:38
beküldve: 2010-06-28 14:16:58
(#981)