Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
Élete történetét vámpír formában már beburkoltam, a Démonvilágot pedig épp emésztem. A 8. vége fele járok
És mind a 80 rész szépen el van rendezve a gépen, mostmár csak meg kell nézni
Majd két hét múlva neki esem
Darren Shan bácsi l
egyre jobban belemászol a szüvembe............
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-07 10:56:45
(#1023) Áhh, köszi! ^^ Egy kicsit meghoztátok a kedvemet hozzá. de az angol dub-bal nem szívesen próbálkozom... A beszédet nem nagyon értem meg, de ha le van írva, azt nagyjából igen! No, de kocsiban ülve, lassú nettel, fejhallgató nélkül nem hiszem, hogy próbálkoznék! ^^" De Köszi mindenkinek!
Tudom, hogy van magyar felirat is, de gyakorolnom kéne az angolt, amihez egy ilyen hosszú anime jól jön ( talán még mellécsapom a Detective Conant is xD ) . Az első rész háromnegyede tetszett, de nem tudtam végig nézni, mert mennem kellett aludni! >.< De nem nagyon fogott meg annyira, hogy folytassam, viszont kéne, mert egyességet kötöttünk, szóval így fer. Csak nem nagyon akarok végig unni több száz részt... Próbáljatok meggyőzni, légyszi! T__T
a Detective Conant azt én is néztem már van magyar szinkronnal is csak én 250 ig jutottam vele sajna van egy megszálotságom az animék nagy részét németül nézem x) amm meg sztem nézd de ugy tom hogy már van Angol szinkron is a One Piene on
Gilje: ez az opening hányadik résztől van :O
mert itt már Türkisz Luffy nak a melénye de látszik legalább hogy váltja nem mindig ugyanaz rohad rajta :P bár nekem Pirosban jobban tetszett a akraktere
MerchioR: én az első résztől már nem tudtam volna abbahagyni csak anno TV ben néztem az RTL2 őn (egy német TV) és oks részről lemaradtam suli miatt :-/ de amint megtaláltam neten meg sem áltam szinte 400 ig csak addig még kerestem tovább :P most megakadtam nincsen kedvem feliratot olvasni :-/ tulságosan is megszoktam a német szinkront :(
Szerk: Roronoa Zoro 2010-08-06 23:46:56
Hát, ha legalább 2 szót tudnék angolul, vagy kiadták volna magyarul, és a kezemben foghatnám, ez még meg is állná a helyét. De egy táborban, egy olyan szobában, ami csak aludni jó.... Nem tudsz mit tenni, be kell érni a sodokuval, Darren Shan bácsi regényével, illetve a társasággal
őrizd emlékeidben és kezd el a mangát
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Amikor elkezdtem nézni, nem értettem, mit magyaráztatok annyit, hogy: 30 rész minimum. Csak néztem, és röhögtem, és sehogy sem akaródzott felkelni a székből
Két hét Ván Písz nélkül... Mi lesz velem?
Két hét Ván Písz nélkül... Mi lesz velem?
köszönjük Merchior nekem már nem volt erőm mégegyszer elmondani a 30-as cuccot
egyébként nekem is első részes volt
egyébként nekem is első részes volt
Talán a legjobb meggyőző erővel az bír, aki nem rég kezdte, és egyszerűen.... ezz... ezzz... szavakkal leírhatatlan. Magába szippant, azonnal elragad, és nem enged. Gilje főnöknő és Envy főnöknő mindig azt bizonygatta, hogy nem szabad megállni a 30-40 résznél. De minek? Hisz már ez első rögtön magával ragad. És részemről egyáltalán nem shojo.
Először úgy viszonyultam hozzá, hogy én ezt soha az életben nem fogom megnézni, visszariasztott a 450 fölötti epizódszám. Eddig 39-en vagyok túl, és megmondom őszintén, magasból tojok rá, hogy ilyen sok a rész
Kötelező nézni!!!!!
Először úgy viszonyultam hozzá, hogy én ezt soha az életben nem fogom megnézni, visszariasztott a 450 fölötti epizódszám. Eddig 39-en vagyok túl, és megmondom őszintén, magasból tojok rá, hogy ilyen sok a rész
Kötelező nézni!!!!!
...
szerintem az első 30 rész is jó, de a későbbiekben még jobb lesz
ha nincs kedved hozzá, ne nézd meg, csak akkor bukod az egyezséget
amúgy a One Piece-t nem lehet unni
tessék egy opening
[Link]
szerintem az első 30 rész is jó, de a későbbiekben még jobb lesz
ha nincs kedved hozzá, ne nézd meg, csak akkor bukod az egyezséget
amúgy a One Piece-t nem lehet unni
tessék egy opening
[Link]
beküldve: 2010-08-06 22:33:41
(#1015) Tudom, hogy van magyar felirat is, de gyakorolnom kéne az angolt, amihez egy ilyen hosszú anime jól jön ( talán még mellécsapom a Detective Conant is xD ) . Az első rész háromnegyede tetszett, de nem tudtam végig nézni, mert mennem kellett aludni! >.< De nem nagyon fogott meg annyira, hogy folytassam, viszont kéne, mert egyességet kötöttünk, szóval így fer. Csak nem nagyon akarok végig unni több száz részt... Próbáljatok meggyőzni, légyszi! T__T
van hozzá magyar felírás,
nézd meg, antidepresszáns, és soha sem fogod tudni kiszámítani, nagy állatság.
animeaddictson és uraharashopon is^^
nézd meg, antidepresszáns, és soha sem fogod tudni kiszámítani, nagy állatság.
lehet szarul hangzik de nekem inkább életérzés, mint anime
Szerk: Gilje-sama 2010-08-06 22:22:15
beküldve: 2010-08-06 22:08:17
(#1013) 'hoy, Minna! ^^ Egyik barátommal fogadtunk, hogy megnézem ezt az animét, Ő meg megnézi az én kedvencemet! Szóval, első részt még nem néztem végig, pedig hónapokkal ezelőtt fogadtunk, amit Ő tart is! ( Talán azért nem folytattam az elsőt, mert angol a felirat? ) Szóval kérdésem az lenne, hogy milyen az anime? Nagy shojo-anime zabáló vagyok, szóval ezt figyelembe véve próbáljatok meggyőzni, hogy érdemes lenne folytatnom, vagy nem ^^ Köszi előre is!
beküldve: 2010-08-06 20:39:03
(#1012) Sziasztok
396+
áhh de jó Holnap Con :P
396+
kíváncsi lennék milyen gyümölcsből evett Gol D Roger első tisztje mert az ereje rettentően nagy és eléggé elpocsékolja simán lehetne ezzel a képességgel a világ leg erőssebbje de ha egyszer ilyen erővel rendelkezett és elsőtiszt volt akk Gol D Roger nek milyen ereje lehetett jó lenne ha egyszer befejezősik a One Piece mármint az hogy Luffy ék kalandja a végéhez ér akk elkezdhetnék Roger történetét :P
áhh de jó Holnap Con :P
Szerk: Roronoa Zoro 2010-08-06 20:39:51
üdv népes táborunkban^^
csak arra szeretnélek kérni, hogy inkább szerkeszd a hozzászólásaidat, mert a fórumszabályzat nem szereti a dupla, ill tripla, stb postokat^^
csak arra szeretnélek kérni, hogy inkább szerkeszd a hozzászólásaidat, mert a fórumszabályzat nem szereti a dupla, ill tripla, stb postokat^^
észben tartom