Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
Szerk: SötétOldal 2010-06-21 18:17:30
beküldve: 2010-06-21 18:15:54
(#814) hát ez nem sikerült...
nekem csak annyit csinál, hogy beteszi a linket egy <-ilyen közé...
nekem csak annyit csinál, hogy beteszi a linket egy <-ilyen közé...
21. rész. De olyan gyorsan fordul, h nem tudom leállítani időben.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-21 18:14:04
(#812) Most ezt kipróbálom!a nulla tehetségemmel az elektromos ketyerékhez( kb. annyi jutott nekem mint Zoronak a tájékozódáshoz).
nem biztos h sikerült...
nem biztos h sikerült...
ezt így nemfogod tudni, ha saját képet akarsz felrakni előbb fel ekll öltened photobucketre
viszont, ha más oldalról szedsz muattom:
http://x74.xanga.com/4a3c840b1 3432207794318/m161747135.bmp
ez a kép címe, kijelölöd, és utána kattintasz rá a "Kép"-re
és így miután elküldöd megjelenik aminek jelennie kell
apropó, meg kell néznem ezt a részt ebben tényleg látszik Sanji szeme vagy átverés?!O_O
viszont, ha más oldalról szedsz muattom:
http://x74.xanga.com/4a3c840b1 3432207794318/m161747135.bmp
ez a kép címe, kijelölöd, és utána kattintasz rá a "Kép"-re
és így miután elküldöd megjelenik aminek jelennie kell
apropó, meg kell néznem ezt a részt ebben tényleg látszik Sanji szeme vagy átverés?!O_O
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-21 18:08:45
beküldve: 2010-06-21 18:05:59
(#810) Az előbbi webcim egyik szánalmas próbálkozásom volt h képet tegyek fel. Újabb kudarc, pedig egész kis gyűjteményem van :)
íme Sensei és a Hárompocky-s Technika!
Zorot simán leverné ezzel!
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-21 18:04:34
(#808) Amikor írok itt van az h "kép" alul ilyen kis ikonban. Amikor ráklikkelek azt irja h webcím vagy url. azok mik?
file://localhost/C:/Documents% 20and%20Settings/All%20Users/Dok umentumok/Képek/One%20Piece/ace -%20fire%20fist.gif
file://localhost/C:/Documents% 20and%20Settings/All%20Users/Dok umentumok/Képek/One%20Piece/ace -%20fire%20fist.gif
én is azzal néztemXD akkorát röhögtem, miután a 65. résztől kénytelen voltam a zero angotudásommal nézni, és mire végeztem elkezdik ferdíteni amagyar oldalakXD
ohh még egy epic kép. egyik Conon ment a Wonderful Days, és annyira kikészültünk tőle agyilag, hogy nekiálltunk a színpadon ökörködni
ohh még egy epic kép. egyik Conon ment a Wonderful Days, és annyira kikészültünk tőle agyilag, hogy nekiálltunk a színpadon ökörködni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én "sajnos" nem tudom letenni mert majd meghalok. Próbáltam de nem sikerült..
Elhiheted, ezt meg tudjuk érteni
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-21 18:02:50
(#805) Nem terveztem elárulni.
Tudom én is milyen jó az új élmény, meghát egyébként sem tudom mi az a spoiler
Tudom én is milyen jó az új élmény, meghát egyébként sem tudom mi az a spoiler
hoy üdv nálunk, képet tenni nem szabvány, csak ha akarsz:) én letettem a 413-nál, mert nem akartam foylton amiatt nyafogni, hogy nincs új rész, mert megőrülnék
Én "sajnos" nem tudom letenni mert majd meghalok. Próbáltam de nem sikerült. Szóval mániákusan nézem minden vasárnap amikor megjelenik egy új rész. Persze csak angol felirattal...
beküldve: 2010-06-21 18:00:24
(#803) na itt a kép mikor felpakoltuk a srácokat a Merryre
Envy: erőnek erejével próbálkozom
Envy: erőnek erejével próbálkozom
Szerk: Gilje-sama 2010-06-21 18:01:12
zenox: YO! Nem muszáj képet felrakni, csak egymás szórakoztatása végett tesszük
Ja és egy valamire megkérlek: Vannak erre felé olyanok (igen, pl. én ^^") akik csak a 200. résznél tartanak.. Ezért ha olyan infót szeretnél közölni ami a spoiler lehet nem csak nekem, de másnak is, aki ide bekukkant, azt légyszi tedd spoiler alá, és írd ki fölé, h MILYEN spoiler. >> gondoltam szólok, az soha nem árt..
Gilje: Maradsz is ott egy darabig, ugye?
Ja és egy valamire megkérlek: Vannak erre felé olyanok (igen, pl. én ^^") akik csak a 200. résznél tartanak.. Ezért ha olyan infót szeretnél közölni ami a spoiler lehet nem csak nekem, de másnak is, aki ide bekukkant, azt légyszi tedd spoiler alá, és írd ki fölé, h MILYEN spoiler. >> gondoltam szólok, az soha nem árt..
Gilje: Maradsz is ott egy darabig, ugye?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-21 17:59:35
hoy üdv nálunk, képet tenni nem szabvány, csak ha akarsz:) én letettem a 413-nál, mert nem akartam foylton amiatt nyafogni, hogy nincs új rész, mert megőrülnék