Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
Halihó!
Itt vagyok mint op fan! xD
Most regisztráltam, mert lejárt a mondo előfizetésem :S és ezért feljöttem a honlapra. Aztán mit látok: One Piece! Hát akkor katt rá és itt vagyok. Képet hogy tudok feltenni? Az előbb próbáltam de teljes kudarcba fulladt...
Itt vagyok mint op fan! xD
Most regisztráltam, mert lejárt a mondo előfizetésem :S és ezért feljöttem a honlapra. Aztán mit látok: One Piece! Hát akkor katt rá és itt vagyok. Képet hogy tudok feltenni? Az előbb próbáltam de teljes kudarcba fulladt...
Szerk: zenox 2010-06-21 17:59:06
pretty nice
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
jut eszembe, 225- résztől az én dogom az idézetírás igaz?
megyek isXD
megyek isXD
Igen!
Én már 60részt letudtam a saját adagomból.
Faja csoport, nem? xD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-21 17:54:43
azt a movie-t láttam <<<<<<<< 3
megyek isXD
megyek isXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
erre pakoltuk fel a babáinkatXD 2007-es őszi vagy 2008-as tavaszi Con volt
Leírom oda.!
VÉGRE találtam egy képet az egyik régebb Conról!
Azon belül a Going Merry-ről!
/A képet benyoboy blogjáról loptam/
VÉGRE találtam egy képet az egyik régebb Conról!
Azon belül a Going Merry-ről!
/A képet benyoboy blogjáról loptam/
MIANEVED?!
de ha megmondod hogy jutok el hozzád nem kéne állandóan linkelgetned... mer még nem mondtad ám
ahaaaaa megvagy!
ahaaaaa megvagy!
Szerk: Gilje-sama 2010-06-21 17:37:11
Szerk: SötétOldal 2010-06-21 17:38:04
XD
omg mire is gondoltam...XD
omg mire is gondoltam...XD
Szerk: Gilje-sama 2010-06-21 17:24:39
hangulatossssss...
ma nem hat rád Shanks?
ma nem hat rád Shanks?
én 21 éves fejjel is büszkén rohangálnék velük!
Simán xD
Ez jó lenne háttérnek..
MIANEVED?!
mér mennél?XD én 21 éves fejjel is büszkén rohangálnék velük!
onepiececsokiO_O
onepiececsokiO_O
Szerk: Gilje-sama 2010-06-21 17:17:13