Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
beküldve: 2010-06-15 21:44:32
(#577) A két legnagyobb karakter Buggy és Bon Clay.
A csajok közül Marguerite a favoritom
A csajok közül Marguerite a favoritom
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-06-15 21:45:45
nemrégi hátterem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-15 21:32:59
(#575)
Szerk: sütilány 2010-06-15 21:37:29
köszi ;-) képtelen vok leírni ezeket XD Bizgráfia ... vagy mi a rák bajom van XD de remélem hogy Dragon sokkal több szerepet is fog kapni a jövőbeli részekben :)
én is nagyon biromXDXDXD
Zoro: Logetown a városka neve ahol kivégezték Rogert;)
Zoro: Logetown a városka neve ahol kivégezték Rogert;)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jó kép =D
Buggy rulz!!
Nemrég jöttem rá mekkora EPIC karakter xD
IMÁDOM. Főleg amikor röfög xD
Jó kép =D
Buggy rulz!!
Nemrég jöttem rá mekkora EPIC karakter xD
IMÁDOM. Főleg amikor röfög xD
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-15 21:26:06
(#571) amm Dragon nál lehetett volna következtetni amikr elhagyták az egyik szigetet(nem tom leírni a nevét) ott ahol G.Roger született ott Luffy-t ő mentette meg de hogy hogy csinálta arról hálvány lila gözöm sincs de egy tuti 850 misi vérdíjjat lazán megér :)
Szerk: Roronoa Zoro 2010-06-15 21:26:24
nyehehe
Szerk: Roronoa Zoro 2010-06-15 21:22:22
hehhXD nekem már nem spoiolerXD
de valóban aki nem jutott túl a 350. részen ne nézze ,eg
de valóban aki nem jutott túl a 350. részen ne nézze ,eg
akk azokat a részeket még nem láttam :O
nyugi, én sem...
Ez a kép g*ci nagy SPOILER! FIGYELMEZTETEK mindenkit!!
Én is csak azért tudok róla, mert sikeresen véletlen elolvastam egy weboldalon... NE NÉZD MEG a képet, ha nem akarsz te is így járni... xD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-15 21:20:36
had intézze el azt aki miatt mérges és zabálja tele magát akk megnyugszik