Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
Hess!XD
már csak 17 oldal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
már csak 17 oldal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-15 17:12:04
nemmegyek tanulok tovább, miután kész a hagymásrántottám
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Muszáj? Ez igaz... gyere kicsit MSN akkor
ki vagy röhögve
Miért is?
MIANEVED?!
reggel 9 óta egyfolytában tanulok néha már muszály szünetelnem mer megin fájok
apropó
ki vagy röhögve
apropó
ki vagy röhögve
Mondom menj tanulni!! Holnap lesz az utolsó vizsgád ugye???
És most jön a One Piece LEG LEG LEGJOBB karaktere!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-15 16:03:04
a yaoista mélyen hallgat...
Helyes! Menjen tanulni! Meg ne bukjon nekem!!!
MIANEVED?!
413. rész. és nem, csak szivattuk egymást
beküldve: 2010-06-15 15:54:49
(#508) Én a 131. résznél tartok mármint ha a One Piece-ről van szó És nem ment át valami másba a topic fő témája mert itt-ott egy-két Yaoi kép befigyel
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-15 15:29:27
(#507) beküldve: 2010-06-15 15:17:30
(#506) a yaoista akinek a yaoiorden több ZoroxSanji doujinshit köszönhet mélyen hallgat...
igaz ami igaz kinek mi hogy csak ilyennél néha elfog egy olyan gondolat hogy az animében is van ilyesmi helyzet pl mint a képen Sanji és Zoro sokat verekednek XD hát mivan ha pont ezért csak később derül ki XDazért az már kicsit furcsa lenne XD
Szerk: Roronoa Zoro 2010-06-15 15:17:03
Váháá, szerintem nagyon jól mutat.!
Nézd el, mi nem vetjük meg a Yaoit. Úgy mint ti fiúk a Yurit...
MIANEVED?!
ojjé THX ki is teszem ;-)
hát igen XD ezt már csak azért raktam fel XD hogy ha téll ez kell sütinek akk kapja meg XD
kint is van
hát igen XD ezt már csak azért raktam fel XD hogy ha téll ez kell sütinek akk kapja meg XD
kint is van
Szerk: Roronoa Zoro 2010-06-15 15:09:13