Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Saber Marionette széria
Oldalak:
1
beküldve: 2008-10-01 07:14:10
(#7) Sziasztok! Én vagyok supermario4ever, csak újra kényszerültem regelni, mert a régi jelszavamat elfelejtettem, és a régi E-mail címem már nem él.
Na de nem ez a lényeg.
Amikor olvastam a hsz-eket, elgondolkodtam, hogy ti ugyanazt a Saber Marionette-et láttátok? Hasonlóság abban lelhető fel, hogy ugyanaz a gárda készítette, mint amelyiket a Slayers, és a két főszereplő jelleme, ahogy írtam korábban.
Egyébként ahogy egyre több részt nézek meg, egyre jobban megszeretem az animét. ^^ Iszonyatosan sokat nevetek rajta, és az sem utolsó szempont számomra, hogy a J to X endingje az összes anime dal közül a kedvencem: Megumi Hayashibara: Lively Motion.
Na de nem ez a lényeg.
Amikor olvastam a hsz-eket, elgondolkodtam, hogy ti ugyanazt a Saber Marionette-et láttátok? Hasonlóság abban lelhető fel, hogy ugyanaz a gárda készítette, mint amelyiket a Slayers, és a két főszereplő jelleme, ahogy írtam korábban.
Egyébként ahogy egyre több részt nézek meg, egyre jobban megszeretem az animét. ^^ Iszonyatosan sokat nevetek rajta, és az sem utolsó szempont számomra, hogy a J to X endingje az összes anime dal közül a kedvencem: Megumi Hayashibara: Lively Motion.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-05-31 21:34:41
(#6) Én se hasonlítanám semmiben se a Slaymers-hez... Legalábbis sztem egyátalán nem hasonlít hozzá!
(Mondjuk azt se mondanám h a Slayers jobb, mert az nem tetszik, de a SMJ, az igen! Bár ez magányvélemény )
Mindenesetre az elején nekem se tetszett még ez se... Deh a vége annyira elnyertea tetszésem! Onnantól fogva, hogy megnéztem a végét, megtetszett az egész sorozat.
Azátn sztem a J Again-nel lejebb vitték a szinvonalat... Sajna az annyira nem jött be... Túlságosan összepréselték a
mondanivalót abba a 6 részbe...
Most a J to X megint jó állítólag. Én még csak beletekergettem. De feliratot nem találtam hozzá még. Nem tudnátok majd mondani h hol lehetne szerezni hozzá?
Előre is thx!
(Mondjuk azt se mondanám h a Slayers jobb, mert az nem tetszik, de a SMJ, az igen! Bár ez magányvélemény )
Mindenesetre az elején nekem se tetszett még ez se... Deh a vége annyira elnyertea tetszésem! Onnantól fogva, hogy megnéztem a végét, megtetszett az egész sorozat.
Azátn sztem a J Again-nel lejebb vitték a szinvonalat... Sajna az annyira nem jött be... Túlságosan összepréselték a
mondanivalót abba a 6 részbe...
Most a J to X megint jó állítólag. Én még csak beletekergettem. De feliratot nem találtam hozzá még. Nem tudnátok majd mondani h hol lehetne szerezni hozzá?
Előre is thx!
Hiába nézel mindig előre, ha folyton seggre esel...
Szerk: Rocky 2008-05-31 21:39:44
beküldve: 2008-04-06 13:34:37
(#5) Tegnap álltam neki megnézni az első szériát.
Hááááát.... nem lesz a kedvencem, az már biztos, de még komolyabb véleményt nem tudok róla mondani, mert egyenlőre csak az 5. részig jutottam el.
Jelenleg abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán végig bírom nézni a 25 részt...
Amúgy szerintem egyáltalán nem Slayerses! Az sokkal, de sokkal JOBB!!!
Hááááát.... nem lesz a kedvencem, az már biztos, de még komolyabb véleményt nem tudok róla mondani, mert egyenlőre csak az 5. részig jutottam el.
Jelenleg abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán végig bírom nézni a 25 részt...
Amúgy szerintem egyáltalán nem Slayerses! Az sokkal, de sokkal JOBB!!!
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-04-06 13:35:33
beküldve: 2007-12-10 23:04:07
(#4) Én vitatkoznék azzal hogy az R meher a kukába mert szerintem nagyon is jó volt...tény hogy semmmi köze az elöző 3 seriához...( a címét és a karakterek neveit kivéve )...de magában mégis meglehetett nézni!
Csak annyit kell csinálni hogy elvonatkoztatjuk az elözőktől és kész...mintha egy másik animét néznénk...merthát végülis tényleg más is voltrészben!
Lényeg az hogy nem kell leírni azt se érdemes megnézni, tényleg megéri...legalábbis szerintem!
A töbiről eggyezik a véleményem...még a szemes dologban is ...nézze meg az összeset mindenki és alkosson sajátmaga véleményt róluk...csak ennyit tudok mondnai így a végére!
Csak annyit kell csinálni hogy elvonatkoztatjuk az elözőktől és kész...mintha egy másik animét néznénk...merthát végülis tényleg más is voltrészben!
Lényeg az hogy nem kell leírni azt se érdemes megnézni, tényleg megéri...legalábbis szerintem!
A töbiről eggyezik a véleményem...még a szemes dologban is ...nézze meg az összeset mindenki és alkosson sajátmaga véleményt róluk...csak ennyit tudok mondnai így a végére!
...pöttöm rókafing...
Engem pont a Megumi Hayashibara iránt érzett végtelen imádatom vett rá arra, hogy megnézzem az animét. Imádom a hangját, és a dalait, és pont a J to X endingje a Lively Motion a kedvenc dalom tőle.
Pont az ilyen animéket szeretem, melyek nagyon vidámak, viccesek, de van tanulsága is.
Pont az ilyen animéket szeretem, melyek nagyon vidámak, viccesek, de van tanulsága is.
beküldve: 2007-11-18 15:54:55
(#2) Azt tegyük hozzá, hogy Lime-nek van két "nővére", Cherry és Bloodberry is, így teljes a csapat :)
A SM-J sorozat nekem anno nagyon bejött, nagyon megszerettem. Olyan igazi "mit is jelent élni és embernek lenni" dolog, néha nem kicsit tanmesés, de jól előadva. A vége pedig azon kevés sorozatbefejezések közé tartozik amiktől a szemembe ment valami :3
Ami a többi sorozatot illeti: a J-Again OVA kicsit utánérzés ízű volt, de még jó, a J-X-et mér nem néztem meg, valahogy a rajzstílus és az első pár rész betett. Úgy éreztem a J nagyon jó befejezését kidobták az ablakon.
Az R-ből egy kis ízelítőhöz volt szerencsém, de úgy ahogy volt, dobtam a fenébe. Minden csak nem Saber Marionette... inkább mint egy rossz, fanfic :(
Egyszóval a Saber Marionette J sorozatot nagyon ajánlom mindenkinek akik szeretik a vicces, aranyos, ugyanakkor sokszor kifejezetten megható, és akár izgalmas sorozatokat :)
(A Slayers hangulat nem véletlen, ugyan az a stúdió csinálta, nagyjából ugyanakkor, és a hangok közül sok is megegyezik - Lime hangja pl. Hayashibara Megumi, aki Lina is volt, Faust pedig Midorikawa Hikaru, aki Zelgadisst játszotta.
Ja és Hanagata XDD - Takehito Koyosu legjobb szerepe! XD)
A SM-J sorozat nekem anno nagyon bejött, nagyon megszerettem. Olyan igazi "mit is jelent élni és embernek lenni" dolog, néha nem kicsit tanmesés, de jól előadva. A vége pedig azon kevés sorozatbefejezések közé tartozik amiktől a szemembe ment valami :3
Ami a többi sorozatot illeti: a J-Again OVA kicsit utánérzés ízű volt, de még jó, a J-X-et mér nem néztem meg, valahogy a rajzstílus és az első pár rész betett. Úgy éreztem a J nagyon jó befejezését kidobták az ablakon.
Az R-ből egy kis ízelítőhöz volt szerencsém, de úgy ahogy volt, dobtam a fenébe. Minden csak nem Saber Marionette... inkább mint egy rossz, fanfic :(
Egyszóval a Saber Marionette J sorozatot nagyon ajánlom mindenkinek akik szeretik a vicces, aranyos, ugyanakkor sokszor kifejezetten megható, és akár izgalmas sorozatokat :)
(A Slayers hangulat nem véletlen, ugyan az a stúdió csinálta, nagyjából ugyanakkor, és a hangok közül sok is megegyezik - Lime hangja pl. Hayashibara Megumi, aki Lina is volt, Faust pedig Midorikawa Hikaru, aki Zelgadisst játszotta.
Ja és Hanagata XDD - Takehito Koyosu legjobb szerepe! XD)
Szerk: Meglivorn 2007-11-18 15:57:57
beküldve: 2007-11-18 15:13:49
(#1) Ismeri valaki ezt az animét rajtam kívűl? Nekem nagyon bejött, tiszta Slayers hangulat.
A történet röviden a következő: Van egy Terra II nevű bolygó, ahol csak fériak élnek. És ahhoz, hogy nő is legyen gépezetből Marionette-bábukat építenek. Ezeknek a bábuknak semmilyen érzelmük nincs, vakon csinálják azt, amit az "uruk" diktál.
Főhősünk, Otaru az első részben találja meg a bábuját. Csakhogy ez a bábu más, mint a többi. Mosolyog, nevet, mérges, sír, és nem utolsó sorban szeret, és van saját akarata. A lányt Lime-nak hívják. Meggondolatlansága elég sok vicces szituációt szül, nagyon sokat nevettem bizonyos jeleneteken, hogy pl. hogy bánik el a negatív szereplőkkel.
Két széria és két OVA készült az animéből:
Saber Marionette J: 25 rész - 1996-1997
Saber Marionette J Again: 6 rész - 1997
Saber Marionette J to X: 26 rész - 1998-1999
Saber Marionette R: 3 rész - 1999
Ajánlom mindenkinek, aki szerette a Slayerst ^^'
A történet röviden a következő: Van egy Terra II nevű bolygó, ahol csak fériak élnek. És ahhoz, hogy nő is legyen gépezetből Marionette-bábukat építenek. Ezeknek a bábuknak semmilyen érzelmük nincs, vakon csinálják azt, amit az "uruk" diktál.
Főhősünk, Otaru az első részben találja meg a bábuját. Csakhogy ez a bábu más, mint a többi. Mosolyog, nevet, mérges, sír, és nem utolsó sorban szeret, és van saját akarata. A lányt Lime-nak hívják. Meggondolatlansága elég sok vicces szituációt szül, nagyon sokat nevettem bizonyos jeleneteken, hogy pl. hogy bánik el a negatív szereplőkkel.
Két széria és két OVA készült az animéből:
Saber Marionette J: 25 rész - 1996-1997
Saber Marionette J Again: 6 rész - 1997
Saber Marionette J to X: 26 rész - 1998-1999
Saber Marionette R: 3 rész - 1999
Ajánlom mindenkinek, aki szerette a Slayerst ^^'
Oldalak:
1